Makovecz meg fizetes? Hat ot az ilyen nem erdekli...
Index 2008. április 7., hétfő 21:30 http://index.hu/kultur/klassz/mako0407/
Az építész nagyon örülne, ha megjönne a politikusok esze, és lecserélnék a Gellért-hegy "ocsmányságait" valami méltóbb emlékműre, amit már meg is tervezett. Makovecz Imre érdeklődésünkre elmondta, hogy a panteon terveit nem felkérésre készítette, hanem a Jóisten szórakoztatására. Nem várja el, hogy ezeket valaki is megvalósítsa, mert szerinte a realitás az Úristentől jön, nem pedig a politikusoktól.
Éppen ezért azzal sem foglalkozott még, hogy terveinek megvalósítása mennyibe kerülne.
Régi a topic, de új a fizetés oka. (Már nem annyira új, tavalyi.)
Ugyanis az MTV székházának felgyújtásával okozott kárért az felel, aki olyan tüntetést jelentett be /szervezője volt/, amelyből eredően kár lett, kártérítési felelősséggel tartozik. Ha azt MTV-nek, meg Morvai Krisztina férjének egy csepp esze van, már keresettel fordult a bírósághoz. (Azt viszont hozzáteszem, valójában nem tudom, Makovecz ott volt-e, de a papírforma szerint minden bizonnyal.)
Tehát: érdemes lenne tehát Makoveczet beperelni és ha elveszti a pert, meglátjuk, mint egyetemleges károkozó, perbe hívja-e a Maszopot és a Szadeszt. Ha igen, a jobboldal sugallata igaz.
De akkor Makovecz cuclib bérenc? Vagy csak egy megtévesztett agymosott ?
Szerintem már rég eldőlt. És Orbán ment. Ha pedig sokáig balhéznak a tüntető polgárkák, akkor tényleg balhé lesz, mert kezd az országnak nagyon elege lenni belőlük.
Elfogult "baloldal"!
(Az idézőjel csak azért van, mert nem értem, hogy nevezheti és érezheti magát baloldalinak az, aki tulajdonképpen a nemzetközi nagytőkét kiszolgáló eszmét isteníti, megtagadva a hazai érdekeket.)
A szemforgató SZDSZ annak idején a taxis-blokáddal utcára vitte az embereket, - s akkor tényleg országosan bénították meg az életmenetet (külföldiek menekültek az országból) -,s ehhez képest csak felvillanás volt a múltheti eset. Úgy látszik, a mostani vitatkozók még kisgyerekek voltak akkor...
Hogy van kép az SZDSZ bőrén ilyen óriási önmegtagadásra és hazug állásfoglalásra, azaz akkor támogatta a nagyobb, most elítéli a kisebb megmozdulást. Na ezért nem hiteles nekem ez a társaság, aki a nagy másság elfogadásának hírdetése mellett semmiféle másságot nem tűr el. Új eszméket hírdetnek a "szabad madarak", de csak nekik szabad mindent. Ennyi ellentmondást még nem tapasztaltam politikai pártnál, mint ezeknél. Úgy látszik, aki minden kormányba be akar furakodni, annak tényleg ilyen elvtelennek kell lennie...
Ezt én is olvastam...
Az sem rosz ami előtte van:
"Helyes, hogy a béke és a nyugalom fenntartása a kormány dolga, de hol van az előírva, hogy az ellenzék dolga a békétlenség és a nyugtalanság szítása..."
Vajjon mit tett volna Pintés S. belügyminiszter, ha 1998-ban amikor a FIDESZ került kormányra akkor az akkori ellenzékiek törvényellenesen hidat próbáltak volna elfoglalni /azért megjegyzem, volt eszük ezeknek.. nem olyan hídra mentek amelyiken villamos jár!!! Az arrébb tolta volna őket))))/
Szóval lett volna itt vízágyú?!
Akkor oruljel neki bazzeg... Ebben az orszagban igencsak kissebsegben vagy ezzel a tulajdonsagoddal.
Most mar az is baj, hogy az emberek becsulettel dolgoznanak... eszemfaszom...
Bocsánat: 1963 (mármint az ujjáépült Erzsébet-híd átadása) :o))
Am,i pedig az okokat illeti: A mai Népszabadságban (pfújjj!!! :o))) ) olvastam Kuncze Gábor (pfújjj!!! :o))) ) egy megjegyzését: Vajon a FIDESZ miért nem kezdeményezte parlamenti vizsgálóbizottság felállítását az állítólagos csalások kivizsgálására??? Volt rá majdnem 2 hónapjuk, de ez valahogy nem jutott az eszükbe!
Érdemes lenne tehát Makoveczet beperelni és ha elveszti a pert, meglátjuk, mint egyetemleges károkozó, perbe hívja-e a Maszopot és a Szadeszt. Ha igen, a jobboldal sugallata igaz.
Most mér? Csak nem bedôlsz a cuclib mesének, hogy ezt a Bajza uccából szervezték a hivatásos forradalmárok zavaros arckifejezésével fideszes barátaink?
+ Orbán Viktor, mert azt ne felejtsük el, hogyn indult a KISZ KB élére.:)
+ Pár Fideszes volt MSZMP tag, akik elvtelenül ide-oda csatlakoztak, ahogy a szél fújt.
+ MDF fele akik bajban voltak az ügynöktörvénynél és ezért úgy szavaztak, hogy rájuk már ne vonatkozzon.
Nem arról van szó, hogy mákos! Hanem arról, hogy ha be kéne, akkor sem paráznék. Max új helyet keresnék. (kellene keresnem) De az ilyesmi nem túlzottan zavar. Nem vagyok valami fogyasztói személyiség, hogy izguljak a bankhitetlek visszafizetési határideje miatt. Ugyanis nincs semmi kötötségem és nem is tervezek ilyet.
Drága fröcsögők és egymást mocskolók!
Mért érzi az ember azt, hogy már mindenki meghülyül lassan, mindenkit mindennel lehet etetni...?
Röviden: Makovecz a normális emberek szemében tiszta ember. Őt is kikezdik egyre jobban, holott ő is ugyanúgy bizonyított már, mint akár Tőkés László, akit szintén a rosszhiszemű tömegbutító alakok próbálnak lejáratni.
Ha valakinek mindegy, hogy milyen alakok akarják vezényelni az országot, mert nem érdekes a múlt már, csak a kenyér és a cirkusz kell neki, akkor az inkább halgasson.
Én igenis elvárom, hogy egy igazi demokratikus államot hiteles tiszta emberek vezessenek. Ha valakinek egy korábbi politikai rendszert "jól" kiszolgáló emberek ma is - egy homlokegyenest más politikai rendszerben - ugyanúgy megfelelnek, azzal sem érdemes vitatkozni, hisz úgysem érti a demokrácia lényegét. Nem tudom másképp hasonlítani a dolgot, de az ilyen emberek, akár Kádár János kormányzása alatt is boldogok lennének, ha most Kádár futkosna Brüsszelbe és büszkén hírdetné az új eszméket. Aki nem érzi, hogy az egész Horn, Kovács, Megyesi bagázs rég átadhatta volna a helyét fiatal MSZP-seknek, mert csak így lenne "talán" egy MSZMP jogutód pártnak hitele, az se irkáljon ebbe a politikai zűr-zavarban...
Az meg végképp elhallgasson, aki szaros 19 000 Ft-ért szavaz!!! Az MSZP és SZDSZ a világ legagresszívebb és legprimitívebb választási cirkuszát csinálta, de mindig mindenki oka a feszültségnek, csak ők nem. Ennyire csak a legagresszívebb emberek ragaszkodhatnak a hatalomért... És majdnem a fél ország megette ezt az aljas taktikát!
Érdemes lenne tehát Makoveczet beperelni és ha elveszti a pert, meglátjuk, mint egyetemleges károkozó, perbe hívja-e a Maszopot és a Szadeszt. Ha igen, a jobboldal sugallata igaz.