Keresés

Részletes keresés

fadamk Creative Commons License 2002.07.10 0 0 27
Kosztolányi pedig a régi udvari bolondok kései utódja:-))))
HoKr Creative Commons License 2002.07.10 0 0 26
Azert nem jottem sem Pokornival, sem Koverrel, mert ok nem mondtak ilyeneket. Vagy legalabbis nem jutott el hozzam. Csurka igen.

A hatalmi viszonyok visszavaltoztatasaert szerintem a legtobbet a Fidesz tette az elmult 12 evben.

Nem szeretek modernebbet kitalalni. Ugy altalaban, nem szeretem az informacioimat kitalalni, inkabb megprobalok tajekozodni, nemtom te hogy vagy ezzel :).

Szep, hogy nem haragszol :). Meg szebb, hogy vedeni probalod ezt a szanalmas vagdalkozo bohocot :).

Folosleges.

Latod, ez a kulonbseg. En meg olyat nem lattam, hogy barki vedte volna (pl) Devenyi Tibor hulyesegeit a masik oldalrol.

Tenyleg, miert kell kiallni minden baromsag mellett csak azert, mert Fideszes az, aki mondta?

Előzmény: feneszelid (20)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.10 0 0 25
Legyen Kosztolányi védett név. A selejt-urat kötelezni lehetne, hogy változtassa meg bitorolt nevét. Egy védett név bemocskolásanemzeti szégyen.
minderbinder Creative Commons License 2002.07.10 0 0 24
"... a lufieregető értelmiségével ..."

Bezzeg mennyivel meltosagteljesebbek es szimpatikusabbak a labdadobalo ertelmisegiekkel + Kerenyi fomegelhetesivel megtuzdelt POCS-ok!! -:))

Előzmény: Törölt nick (11)
Zsiger Creative Commons License 2002.07.10 0 0 23
Ez az a fickó, aki "csak beledugta a nyelvét", oszt fejreállt ? /a kocsijával !/ Ajjnye ! Már akkor is szeretett nagyot mondani ! :)
kiski Creative Commons License 2002.07.10 0 0 22
Amit ezért otthon a pitontól kaphatott..)

:-)))))

Előzmény: hamariberkenye (21)
hamariberkenye Creative Commons License 2002.07.10 0 0 21
Most miért bántod? Hozzá akart szólni a témához mindenáron, de semmi értelmes nem jutott az eszébe. Már ez is bűn?:)

(Amit ezért otthon a pitontól kaphatott..)

Előzmény: HoKr (-)
feneszelid Creative Commons License 2002.07.10 0 0 20
Az SzDSz lehet, hogy anno tett a rendszerváltásért, de még sokkal többet tett és tesz a rendszer és a hatalmi viszonyok visszaváltoztatásáért. Hol vannak ma a rendszerváltó SzDSz-esek?

Kartácskám, mint pontosan tudhatod, nem kommunistáztam, te viszont mintha kezdenéd. Ha Találj ki valami kevésbé átlátszótm vagy modernebbet. A Csurka lejárt lemez, ma inkább pokornizni meg köveérzeni szoktak. Én - amilyen feneszelid vagyok persze nem haragszom.

Előzmény: HoKr (7)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.07.09 0 0 19
Kiski, hidd el, ennek a (füttyszó hosszasan..........) SEMMI oka nem volt a kommunizmust szidni. Mint említettem, ismertem.

Úgy látom, mindkettőnknél allergiás tüneteket produkál a puszta megszólalása. Nem hiszem, hogy egyedül vagyunk. (De ha lejáratja a fideszt, beszéljen csak sokat és hosszan, majd kikapcsolom a tévét.)

Előzmény: kiski (12)
Tamás Creative Commons License 2002.07.09 0 0 18
Akkor most Viktor is MSZMP utodvezer?

Nem, nem. Viktor nem MSZMP utódvezér, hanem MSZMP vezérelőd... csak hát időközben mexűnt az az MSZMP, úgyhogy megcsinálta a sajátját. :-)))))

Előzmény: Törölt nick (13)
Broad Bandi Creative Commons License 2002.07.09 0 0 17
Lehet, hogy ez a Kosztolányi még az MSZMP beépített, azután elfelejtett "alvó" ügynöke?
Lazít? Bomlaszt? Lejárat? Álmában csenget egy kicsit?

Üdv: BB

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.09 0 0 16
Dévényi új müsorának cime.
"III/III-as kivánság müsor."
Előzmény: magyar melós (14)
Drift Creative Commons License 2002.07.09 0 0 15

Egyébként meg hogy került ez a szerencsétlen listára, mert nem hiszem, hogy egyéniben jutott be.

Szpáhi-birtokként kapta a képviselőséget a megfigyelési ügyben nyújtott alakításáért.

Előzmény: phallus impudicus (6)
magyar melós Creative Commons License 2002.07.09 0 0 14
Majd Dévényi bácsi teljesiti Kosztolányi bácsi 3 kivánságát. Vagy forditva.
Nekem csak egy lenne. Nem húznának el kart karba öltve. Jó messzire.
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.09 0 0 13
Azert ez erdekes...

Mondjuk, ha jol emlexem, akkor a Halozat volt a legjelentosebb ellenzeki szervezkedes es tagjainak jelentos resze ma az SzDSz-ben ul. Lenyegeben ebbol alakult a DE, majd a SzDSz.

Masreszt arra is emlekszem, mikor 90-tol Kosztolanyi a XII. keruleti kepviselo volt meghozza az SzDSz szineiben.

Arra is emlekezni velek, hogy a Fijjuk Kis Jansost tartottak az ellenzek egyik legnafobb szellemi vezetojenek, bar sokaig nem mertek meghivni.

Arra is emlekszem, mikor a II. keruleti Fidesz es SzDSz kozos irodaban ult es egyut tartottak eleg sikeres liberalis klubjaikat.

De hat csak elo kell venni Viktor 90-es beszedeit.

Akkor most Viktor is MSZMP utodvezer?

kiski Creative Commons License 2002.07.09 0 0 12
Néztem ma, ahogy ez az erőteljes férfiú mondatokat mondott a Parlamentben. A vitatott téma az volt, hogy legyen-e Nagy Imre díj, avagy se. A nagy ember a vita tárgyához szorosan kapcsolódva felszólalásaiban vadul ostorozta a már több, mint 10 éve megszűnt Mszmp-t. Korától fogva ostorozhatta volna a nyolcvanas évek elején is. Erősen tisztelném a mai napig, és mondhatna akármilyen ökörséget, nagy embernek tartanám. Így azonban viszketni kezdett tőle az agyam, ami normális esetben nem természetes jelenség.
Előzmény: AliceCsodaországban (2)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.09 0 0 11
Nem utódpárt az SZDSZ hanem az MSZMP torzszülöttje, a lufieregető értelmiségével és a melegekkel.
Tamás Creative Commons License 2002.07.09 0 0 10
Hiába no, lazul a pártfegyelem a fideszben, újabban Kosztolányi szerepet oszt magának... ejj-ejj. Viktor, Laci, elszabadult a beteg! :-))))))))))
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.07.09 0 0 9
Nos akkor Dénes, mindent bele!
Előzmény: Obivan Baumax (8)
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.07.09 0 0 8
Az a párt akinek a nevében Kosztolányi akár cak egy szót is szól, a biztos bukásra van itélve!
Most itt ez történik!
Előzmény: HoKr (7)
HoKr Creative Commons License 2002.07.09 0 0 7
Az SzDSz-ben ulok tobbet tettek a magyar rendszervaltasert, mint a "jobboldal" egyutveve. Hazudjon barmit is Csurka (rajta kivult ezt nem nagyon kerdejolezi meg senki -legalabbis nyiltan- a magyar politikaban).

Hihetetlen, ahogy vered a nyalad. Hany eves vagy, hogy pontosan tudod, ki mit csinalt a 70-es evekben? Milyen alapon kerdojelezed meg az eddigi forrasokat (mint mondjuk a kis allambiztonsagi olvasokonyv)?

Tenyleg erdekelne, hogy milyen alapon kommunistazol. A masik oldalon senki sem naciz (hivatalos szinten egesz biztos).

Egy kicsit nem kene pihenned, hogy ne legy ilyen frusztralt?

Előzmény: feneszelid (4)
phallus impudicus Creative Commons License 2002.07.09 0 0 6
Ezzel a logikával azt is állíthatjuk, hogy az MDF a Fidesz utódpártja és fordítva.

Egyébként meg hogy került ez a szerencsétlen listára, mert nem hiszem, hogy egyéniben jutott be.

Előzmény: feneszelid (4)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.07.09 0 0 5
Kis buta Kosztolányi. Szegény másik Kosztolányi...
feneszelid Creative Commons License 2002.07.09 0 0 4
Majd ha egyetlen maszop kormányból kimarad a szadesz, akkor mondhatja, hogy nem utódpárt. Vagy hogy megkezdte a nagyon lassú elszakadást... De ez valahogy nem akar bekövetkezni. Addig meg Kosztolányinak igaza van.
maher Creative Commons License 2002.07.09 0 0 3
Előbb néztem mX-en, rázta az idegbeteg görcs szerencsétlent, amikor indulatosan KGB-sezte megyót.
Elég nagy gáz lehet a fideszben, ha ilyen agyatlan másodhegedűst engednek szóhoz.

Idejönne 1 marslakó, nézné 20 percig a közvetítést, és megállapítaná, hogy a fideszes hozzászólók jelentős része dilinyós futóbolond, az mszp-sek meg higgadt, kultúrált úriemberek.

Azon felül, hogy a stílus maga az ember, biztos hogy van annyi miépes az országban, amennyivel választást lehet nyerni???
Biztos, hogy jó, ha a fidesz átengedi a higgadt politizálást a kormánypártoknak?

AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.07.09 0 0 2
Ismertem személyesen - egy kis senki volt, sőt az apja elég magas állást töltött be a komcsi világban. Minden szőröm feláll, ha hozzászól.
Hy Creative Commons License 2002.07.09 0 0 1
Igaza van a kígyós elvtársnak!

Valamennyi magyarországi párt az Mszmp utódpártja, tagjai között megtalálhatóak a voltak!

Ezzel nem mondott semmi újat, sértőt!

ZZsuska Creative Commons License 2002.07.09 0 0 0
Már felfüggesztették a mentelmi jogát.
Egyébként pedig: Bolond likból bolond szél fúj.
HoKr Creative Commons License 2002.07.09 0 0 topiknyitó
Ez a ficko fel, hogy felfuggesztik a mentelmi jogat ittas vezetesert, vagy mi masert mondhat valaki ekkora baromsagot? :)

Azert a Kosztolanyi mindenki szerint okor, ugye? Ugy, -mondjuk- mint a Devenyi Tibor.

Ilyen dolgoktol alakul a magyar politikai elet :(.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!