Csekken gondolom rajta van a kötvényszám.K&h.Eddig még nem néztem.Bár 2 éve is csekk bemutatás és ennyi volt.De az igazat megvallva stresszel az ember hogy miket újitanak .
Motorkerékpárom aprilis 20.-ára van bejelentve vizsgára.A bizosítóm még nem küldte ki az éves kötelező csekket.A régi éves csekkem április 21-én jár le.1napra rá.Vagyis addig érvényes.Elfogadják vizsgáztatásnál?Nem akarok vele bebukni.
Elméletileg és gyakorlatilag is terület illetékesség van, tehát a lakcímkártyán szereplő városhoz tartozó megyében kell a műszaki vizsgát elvégezni. Azért nyílván ellehet intézni máshol is, vizsgabázis függő. További infókat a műszaki vizsgáról itt találsz: https://mfaenergia.hu/muszaki-vizsga-debrecen/
Vonóhorgot szeretnék szereltetni az autómra és azt olvastam, hogy beszerelési nyilatkozatot kell vinnem a műszaki vizsgára. eseleg tudna segíteni valaki abban, hogy minek kell szerepelnie egy ilyen nyilatkozatban, vagy van rá valamilyen formanyomtatvány?
Tudom, hogy eléggé régi téma, de talán még jár errefelé valaki.
Adott egy autó, műanyag fényszóróbúrákkal. A búrák már eléggé viseltesek, lettek polírozva korábban, de sajnos mikrorepedések vannak az anyagában, így nem igazán javítható. Átszerelném a búrákat egy másik lámpatestről, melynek töröttek a felfogatói. Az "átszerelés" csak vágással és újraragasztással lehetséges.
Az lenne a kérdésem, hogy műszaki vizsgán ez a módosítás mennyire jelent problémát, mennyire nézik az ilyesmit? A ragasztás természetesen erős, vízzáró, hőálló anyaggal történne.
Utánfutóval vizsgáztatásával kapcsolatba kérdezném.
Szükségem lenne egy kis 600-700 kg teherbírásu utánfutóra (helyesebben csak alvázra)
Találtam elég normális áron kifejezetten jó állapotú utánfutó alvázat van alváz száma is meg a rendszámtábla tartó is rajta van de forgalmi nincs hozzá, aki árulj azt mondta ő is igy vette. Ami kérdés le tudom én ezt vizsgáztatni? Műszakilag megfelelne az biztos!
A másik esetleg ha valaki tud olcsón eladó vagy reeális áron alvázkészítőt, az kérem szoljon a mail címem publikus!
Lejárt a műszaki az autónkon. Teljes motorgenerál és sok alkatrész kicserélése után a neten utánanéztünk a vizsgadíjaknak. Örömmel tapasztaltuk, hogy rengetegen hirdetnek akciós műszak vizsgát. Találtunk egy közeli vizsgaállomást ahol 8000 forinttal olcsóbban hirdették a vizsgát mint az átlag ár. A mi szintünkön ez sok pénznek számít. Mivel az autó tisztességesen fel lett újítva, úgy gondoltuk sima ügy a vizsga., ezt a helyet választottuk. Rosszul tettük. Az autót átvizsgálták, majd rossznak találtak rajta egy sereg dolgot . Például azokat az alkatrészeket amelyeket vadonatújra cseréltettük sőt még olyan alkatrészt is kimért /rossz eredménnyel / ami ebben a modellben NINCS is. Felszámolt 3000 forintot az átvizsgálásért és megbuktatott , nem mellesleg közölte, hogy két héten belül itt nem próbálkozhatunk újra. Naná, hogy nem, hiszen egyáltalán nem szeretnék, hogy akár egyetlen autót is levizsgáztassanak "akciósan". Azóta utánanéztünk a dolgoknak. A Műszaki vizsga illetéke 16.290 forint ez állambácsié, ami e fölött van az vizsgaállomásé. Ezt a vizsgát 16.500 forintért hirdették. Nyilván nem dolgozik senki 210 forintért , tehát esély nincs rá, hogy leműszakiztassák az autódat. Ellenben legrosszabb esetben keres 35-40 perc alatt 3000 forintot (van ahol 6000), jobb esetben az elkeseredett kliens megbízza a hibák kijavításával is és nyílik a pénztárca vég nélkül. Mélyebben beleástuk magunkat a témába. Még 7.500 forintért is hirdetnek vizsgát, miközben csak az illeték 16.290 forint. Talán kifizetik az ügyfél helyett a fennmaradó illetéket? NE DŐLJETEK BE!
ma vizsgáztattam a vasat...a Budaörsi út 138 ban található (majdnem)zsír új Autóklub állomáson...hát mit mondjak...teccett...mindenki csendben végezte a munkáját, tisztaság, tempós jövés-menés...korrekt számla...ennyi.
Én augusztus elején voltam vizsgáztatni az autómat Budapesten a III. kerületben. A vizsgára előzetesen jelentkeztem be telefonon.(egy ismerősöm ajánlotta őket, mert ő is ott vizsgáztatta az autóját). 9 órási időpont volt leegyeztetve, 8:45-re értem a céghez. Kedvesek voltak velem, kávéval is megknáltak. Amíg az autóm a vizsgán "szerepelt" kényelmes környezetben várhattam meg, mire levizsgázik az autóm. És ami nekem rettentően fontos, láthattam, amint a vizsgafolyamaton a kocsim végig ment.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a vizsgaállomást.