Keresés

Részletes keresés

denagyotálmottam Creative Commons License 2002.07.09 0 0 65
Én az ilyen kishitű alakokat, mint te sosem csipáztam.
Mi az a 10 %-os többség ?

100% apám!Ezt pl. Fidel el is érte.
Ha Viktor ne a focival tökölődött volna, hanem egy jó is alkotmánymódosításal, akkor már rég meglet volna itt is a nyilvános személyes szavazás az örökös polgári köztársaságról.

Előzmény: Szélfútta Haj (-)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.09 0 0 64
alice

amilyen perverz allat vagyok en soha ferjhez nem adnam a lanyomat. a kis aranyost. sajnos csak virtuababa. es meg nem is toltheto fel meleg vizzel. kepzeld ebben a melegben egy meleg vizzel feltoltott baba....

Előzmény: AliceCsodaországban (57)
sz Creative Commons License 2002.07.08 0 0 63
aha. akkor a sörös polcon nincs.
ha ott nincs, akkor gyaníthatóan sehol sincs. :/
azért köszönöm.
Előzmény: Wágner úr (62)
Wágner úr Creative Commons License 2002.07.08 0 0 62
Honnan a francbó' tuggyam? Én a zilyen helyeket-pócokat naaaagy ívbe' elkerülöm...
Előzmény: sz (61)
sz Creative Commons License 2002.07.08 0 0 61
apukámat érdekelné :)
gondolom csak a nosztalgia miatt, meg má' egyre kevesebb alkoholt illene fogyasztania. no, lehet kapni ilyet valahol? :)
Előzmény: Wágner úr (59)
Wágner úr Creative Commons License 2002.07.08 0 0 60
A Tasztalba' volt erről valami topik, ottan is esküvős akármire köllött, de - ha nem tévedek - valami hordót szereztek megfelelő csappal, mer' az a legkifizetőtőbb a násznépnek, amelyiket itatni köll, de főleg sokat és sokáig...
Előzmény: AliceCsodaországban (57)
Wágner úr Creative Commons License 2002.07.08 0 0 59
Na, ne idegejj má' te is engemet - abba' több volt a nektár, mint a Sör... még Lyó, hogy nem valami csehszlovák - kemény 1 nem szentkoronás - vasöntős-hengerész védőital iránt érdeklőcc...
Előzmény: sz (58)
sz Creative Commons License 2002.07.08 0 0 58
Wágner úrhoz akkor nekem is lenne egy kérdésem:
állítólag régen lehetett kapni "nektársörnek" nevezett valamit. létezik még ilyen valahol? tudsz róla valamit? :)
Előzmény: Szélfútta Haj (55)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.07.08 0 0 57
Szia alfredoo! Újra Alice vagyok hurrá! Már kezdtem skizofrén lenni...

Igazad van, csak gondoltam Wágner úr tud valami még olcsóbbat. (Sose add férjhez a lányod!)

Előzmény: alfredoo (56)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.07 0 0 56
aliz

te vagy az aki neha alicekent tundokolsz?

metrohoz mit szolnal?

hajra pilsner! hajra urquell! hajra fidelia!

Előzmény: Szélfútta Haj (55)
Szélfútta Haj Creative Commons License 2002.07.07 0 0 55
Wagner úr, hol mostanság legolcsóbb a sör? 20-án lesz a jányom esküvője és kerti partit akar, ahová kell sok söröt vennem! Segíts nekem!
Előzmény: Wágner úr (54)
Wágner úr Creative Commons License 2002.07.06 0 0 54
Na, megvan a vizsgálat eredménye... minden megy, ha nem lökdösnek közbe' állandójan... egészségedre, alfredoo sztrovacsek!

Wágner úr Creative Commons License 2002.07.06 0 0 53
Mitet türelmetlenkecc, mostan tanulmányozom mélyrehatóan, hogy mi is van abba' a pohárba'...

Előzmény: alfredoo (49)
Rézi néni Creative Commons License 2002.07.06 0 0 52
Vehemenskecc? Unlak.
rézi
Előzmény: alfredoo (39)
Wágner úr Creative Commons License 2002.07.06 0 0 51
Melyik része, melyik része, há' a közepe - az a legjobb hely egy kitünésnek, vagy mitet is akarsz...

Előzmény: alfredoo (45)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 50
wagner

na igy basszatok ki maskor szegeny cf-ket. majd beszelgetsz akivel akarsz. hullamok, hullamhosszak. megyek veszek municipot.

Előzmény: Wágner úr (47)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 49
wagner

ha a bogyos maca kezeben megnezeda poharakat milyen szinu valamiket latsz benne? probalj meg a poharakra (korsokra) koncentralni. na milyen szinu? na mi van a korsoban? okoooos!!!

Előzmény: Wágner úr (47)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 48
zorki

sajnos ez most nem megy. a gyerek elvitte a helikoptert. azt mondta hogy ebben a hulye melegben atugranak a grossglocknerre. majd egy masik adando alkalommal...

Előzmény: zorki (41)
Wágner úr Creative Commons License 2002.07.06 0 0 47
Hm, 3 bötű és fehér... aha, megvan, RUM!

Igyá' és ne verekeggyé', te legény... Egészség!

Előzmény: alfredoo (42)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 46
zorki

kit neveltek szuziesen? az anyat?

Előzmény: zorki (43)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 45
wagner

fogas es talalos kerdes.

neked a kep melyik resze tetszik a legjobban?

Előzmény: Wágner úr (40)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 44
zorki

jahve (vagy jehova) tavolleteben.... (ezt a nevet en sem merem leirni). titok. a-val kezdodik. de meg csak nagyon kevesen tudjak.

wagner ur!

tisztelettel szeretnem a kepet megkoszonni. nagyon nagyon tetszett. nagyon nagyon ertelmes kep.

es ha a feher hajo kft ezt talalta volni ki magyarorszag hirdetesere? akkor szvsz nem itt allnank!!! akkor ez tejjel (majd megmagyarazom) mezzel folyo kanaan lenne.

tudod a tej. a szamarnak is van teje. az isteni gina egy regi filmben ilyen szamartejben furdott. tok jo sok minden kilatszott a szamartejbol. a meg istenibb brigi nem furdott. a fffene!

Előzmény: zorki (41)
zorki Creative Commons License 2002.07.06 0 0 43
alfredoo
Nem vagyok én női hölgy, de azért lányom, biztos nem örülne neki, ha közölnéd vele, hogy anyja már nem szűz, és ráadásként ennek én lennék az oka.
Mi a kor szokásainak megfelelően szűziesen neveljük őt.
Előzmény: alfredoo (37)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 42
wagner

ur a fenet. ha ezert moderalnak ki akkor sem ur. bugris paraszt.

kit akarnal kituntetni, TE! sordalrenddel? boroskocsoggel? vizeloskacsaval?

kit akarnal kituntetni? valami verolegent? ha a verolegenyeket tuntetjuk ki akkor kezdjuk korabban. kezdjuk bosnyak mesterrel. nem 1956-ban kezdtek a verolegenyek. azok mar csak verolegenykisinasok voltak. vagy a megvertlegenyeket akarod kituntetni? rajkot? hat erdem az hogy egyik komenistat felakasztja a masik komenista? kadar janost? azert a 3 kormeert amit kiteptek a kezebol? es o hany embernek tepte ki a kormet. vagy tepette. mar nehogy a kadarnyul vigye a puskat. kituntetes. szobor. ne legyel mar ilyen. legyel inkabb zeneszerzo. valamikor, valaki nagy hasznat vehetne zenednek. lehet hogy kifejezetten munkara is lehetne nevelni azzal a zenevel amit te szerezni tudnal. tudtad hogy a tehenek is tobb tejet adnak ha zenere tejelnek? tudod te egyaltalan azt hogy mi a tej? ha keresztrejtvenyt fejt anyuci es kerdi folyekony, harom betu es feher? mi az? mit valaszolsz. mondd mit valaszolnal? mondd te kit valasztanal?

Előzmény: Wágner úr (38)
zorki Creative Commons License 2002.07.06 0 0 41
alfredoo
A futárláncnak létezik még egy kevésbé ismert fajtája, hogy eljösz érte.:)))
Szívesen megosztom, ami marad.

Preambulum:
Magyarország Köztársaság, amely elismeri a Szent Korona tanát. A Magyar Köztársaság királya:...

(Ha beírnám a nevet az felségsértés lenne.)

Előzmény: alfredoo (33)
Wágner úr Creative Commons License 2002.07.06 0 0 40
Hehe, a bögyös... na, ha belőlem tanál bármi kirámolni valót, akkor Lyobb, ha nem is jön, mer' ha jön egy bögyös, akkor az csak iderámolhat elém-belém, én meg berámolom a zegészet, ahogy ill...

Előzmény: alfredoo (35)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 39
rezi

tudom. arra reagaltam itt is. de ha nem megy akkor nem megy. ha meg felulvizsgalod magad akkor orulnek.

azt meg nem hiszem hogy nem/sem olvasod. az ember nem tudja igazabol megallni.

hazugsag no 1.

Előzmény: Rézi néni (36)
Wágner úr Creative Commons License 2002.07.06 0 0 38
Te itten meg mitet magyarázol, há' én is aszondom, hogy legyen bokréta, na... szép borvirágos... és majd éneklek hozzá Sördaléneket... vigyázbafekve, ahogy ill... mer másképp nemnemnem nemnemnem nem megyek én innen el... vagy hogyanisvan ez a tralalla, ami kitüntetéskor köll...
Előzmény: alfredoo (35)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 37
zorki

jo van na! nem tutttam. azt hittem hogy...

csupa noi holgyek vannak itt? a ferfiak napoznak?
vagy foznek?

na akkor ez a preambina.

mi legyen homoison, homouison, homouiuson???

preambula? praeambula? vagy legyen siman ambula? olyan sehol nincs. gondoltam meg hogy ha mar ugyis az elkovetkezo evszazad a fidesz evszazada mint ezt mar a VALASZTAS elott is megmondtak akkor lehetne siman

pr vagy PR!

es akkor ez lenne

MAGYAR NEPKOZTARSASAG ALKOTMANYA

pr

.........

(es akkor a vegere beirhatnak a feher hajo kft nevet es a levedet 'H' logot. hogy tetszik? mennyit fizettek a 'h' for hungary-ert? 1 milliard? es ha en talalnek ki valamit? k for cocain? es figyeled nem c for cocain. k for cocain. ez mennyit er prlandban? betuzom! pr-land-ban. magyarul prorszag vagy prahaza.

Előzmény: zorki (34)
Rézi néni Creative Commons License 2002.07.06 0 0 36
L. eredeti beszélgetésünk. Ez itt csak köszöntés volt, nem olvasom-sem.
rézi
Előzmény: alfredoo (27)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!