Keresés

Részletes keresés

GDávid Creative Commons License 2003.03.20 0 0 16
egy autót nyert valaki? azt meg melyik játékon? mikor ajánlottak Matizt. erre nem emlékszem.
Előzmény: Bukin (12)
GDávid Creative Commons License 2003.03.20 0 0 15
szerintem sajna igen, de azért próbálkozz.
Előzmény: Bukin (14)
Bukin Creative Commons License 2003.03.20 0 0 14
Egyszeruen lepattanok roluk, fel ev alatt semmire sem jutottam. Most mar fujhatom a nyeremenyemet?!
Bukin Creative Commons License 2002.09.21 0 0 13
Valaszom a nagyon okos stabnak:
"T. Szerkesztoseg! Ugye nem arra akartak celozni, hogy kezdjek hazalni a Nepszabadsagnal es a Slager Radional?! Mar bocsanat, de ha en oroklok valamit, akkor nemcsak a javakat oroklom, hanem a kotelezettsegeket (ha ugy tetszik: adossagot) is. Valoban: konnyen elkepzelheto (szinte biztos), hogy nem On, aki most eppen ugyeletben van es szombat delutan olvassa a hozzaszolasomat, szoval nem On szervezte az akkori jatekot, de az megsem jarja, hogy mosom kezeimet azzal az indokkal, hogy bocs en nem tehetek rola. Lehet, hogy az emberek kicserelodtek, de a ceg maradt, a nev Sportforum maradt, megcsak jogutodrol sem beszelhetunk ebben az esetben: Onok ugyanaz a ceg, amelyik ket evvel ezelott volt. Minden normalis tulajdonosvaltaskor van rovancs, atadas-atvetel: ha ezt a megfelelo modon tettek meg, akkor Onoknek az utolso forinttal bezarolag kepben kell lenniuk. Ezert nyulik meg a kepem, ha azt olvasom, mint pl. amit Janosi Peter uzletfejlesztesi vezeto irt marcius 21-en: "Megdöbbenve olvastam sorait, hiszen ezen ügy elhúzódásáról eddig információval nem rendelkeztem. Én - amennyiben csaknem egy év elteltével még lehet ilyet kérni - szíves türelmét kérném az ügy szálainak felderítésére és a probléma megoldására. Holnapi nap folyamán igyekszem valamennyi szükséges információ birtokába jutni, és legkés?bb hétf?n tájékoztatom Önt a nyeremény sorsáról." Biztos azota is levelekkel bombaz, csak en nem kaptam meg egyet se. Egyaltalan, tudjak Onok, hogy mit csinalnak a cegnel?
Ja, annyit meg hozzatennek, hogy a Netforum a Loki nevado szponzora volt, ami also hangon nehany, ha nem nehany tucat millio forint kifizeteset jelentette. Szoval penz az volt. Tehat kisse valoszinutlennek, mitobb: nevetsegesnek tunik a mentegetozesuk: "forrasunk sincs arra, hogy a rank hagyott adossagot rendezzuk...". Szoval piszkaljuk csak meg ezt a kerdest, ne hagyjuk szunnyadni."
Bukin Creative Commons License 2002.09.21 0 0 12
Toldi Lajos azota sem valaszolt. Viszont a Sportforumos topicon jelentkeztek olyanok, akik megkaptak toluk a megigert nyeremenyt, pl. egy srac Daewoo Matizt. A pofam leszakad: ezek packaznak velem.
Szoval Toldi L. egyelore sz@rik valaszolni, viszont a szerkesztoseg mar nem allta meg, hogy mondjon valamit, ime:
"Tisztelt Olvasók! A Sportfórum szerkesztősége az indulás óta már kétszer is jelentősen átalakult. Az az ügyvezető, aki az első játékért felelt, és "bukinnal" is levelezett a megérdemelt nyereményét illetően, már nagyon rég nincs a cégnél. A "bukin" nyereményét az akkori két szponzor, a Sláger Rádió és a Népszabadság biztosította volna. Nekünk, akik jelenleg szerkesztjük az oldalt, nem áll elegendő információ a rendelkezésünkre annak megállapítására, hogy min csúszott meg az akkori nyeremény. Nem tartjuk korrektnek az akkori eljárást a játékosokkal, ezt fontosnak tartjuk közölni, de forrásunk sincs arra, hogy a ránk hagyott adóságot rendezzük. Azt is tudjuk, hogy a sajnálkozásunkkal és együttérzésünkkel nem megy "bukin" semmire. Amit tanuságként ránk hagytak elődeink, hogy nem ígérgetünk össze-vissza. A mostani BL-FOGADÓ ajándékainak biztosítására is kaptunk ilyen ígéreteket, de mint többen megjegyezték, nem ajánlottunk (a játék lehetőségén kívül) semmit az olvasóknak. Addig nem is tesszük meg, amíg az ajándékok a kezünkben nem lesznek. Az új stáb nevében türelmet és bizalmat kérünk, s reméljük, hogy ezentúl pozitív meglepetést nyújthatunk a BL-FOGADÓ játékosainak ígéretek helyett. A szerkesztőség."
No comment. De a pofam leszakad.
Bukin Creative Commons License 2002.09.13 0 0 11
Azert alljon itt azoknak a neve, akikkel az elmult bo egy evben leveleztem a Sportforumnal ezugyben, legalabb itt maradjon nyoma:

1. Takacs Krisztian (egy level tole bekopizva:)

"Kedves bukin!

Ha jól emlékszem, Te vezetted a listát a Bajnokok Ligája játék első fordulója után. Kicsike kis problémánk van programozásilag, így
a segítségedet kérem. Szeretném, ha elmondanád, hogy hány pontod volt pontosan az első forduló végén. Ha még emlékszel...

Előre is köszönöm,

----
Takács Krisztián
ügyvezető
Sportfórum.hu Kft
(36-1)-4672146
http://www.sportforum.hu"

2. Janosi Peter uzletfejlesztesi vezeto

3. Most eppen Toldi Lajos ugyvezeto igert "mihamarabbi" valaszt szeptember 4-en.

Bukin Creative Commons License 2002.09.13 0 0 10
Igen, olvastam en is. Az a mondat, hogy "a végső győztes az, aki a legtöbb pontot gyűjti, de díjazni fogjuk az egyes fordulók legjobbjait is..." az en olvasatomban azt jelenti, hogy a vegso gyoztest is dijazzak. Na persze most mar bolcsen nyitva hagyjak a kerdest, hogy mivel. Egyebkent tavaly nem vallaltak a vegso gyoztest, csak a fordulonkenti legjobbakat dijaztak (legalabbis igy volt kiirva az elejen), de azzal is kaki van, ld. az egyik ottani topicon (http://www.sportforum.hu/forum.asp?c=add&id=5851)
az egyik nyertes hozzaszolasat.
Erdeklodtem a Fogyasztovedelemnel, akik valoban azt tanacsoltak, hogy polgari peres uton jarjak utana velt igazamnak. Na persze eleg nehez lenne bizonyitani nyeremenyigenyemet. Legeloszoris eltuntettek a szerverukrol a megfelelo oldalakat, bar nekem megvan, ilyesmit mar szinte barki hamisitani tud a mostani technikai szinvonal mellett. Egyelore meg be tudok jelentkezni hozzajuk es erdekes modon most (szeptemberben) nem torlik ki a beirasaimat, de csak egy gombnyomas es torlik a regisztraciomat, szettarjak a kezuket: sajnaljuk, Bukin nevu jatekosunk nincs a nyilvantartasunkban. Marad a tanuk felsorakoztatasa, ami oszinten szolva szinte lehetetlen vallalkozasnak tunik.
Előzmény: Struccka_d (9)
Struccka_d Creative Commons License 2002.09.06 0 0 9
Idén újra indul.
De már legalább nem ígérnek nyereményt.

"
Újra indult a BL-Fogadó!
2002 szep. 06 17:45 - Forrás: sportforum.hu - (Munkatársunktól)

Szerkesztőségünk, a hagyományokhoz híven, a 2002/03-as Bajnokok Ligája szezonra is meghirdeti a BL-Fogadó játékát. Igaz, hogy a találkozók majd szeptember 17-én kezdődnek, de a tippeket már előre le lehet adni. A játék, ahogy tavaly is, egészen a szezon végéig, a májusban esedékes BL-döntőig tart. A végső győztes az, aki a legtöbb pontot gyűjti, de...

...díjazni fogjuk az egyes fordulók legjobbjait is. A BL-fogadó a http://www.sportforum.hu/bljatek.asp címen található, de honlapunkon a baloldali menüsorból és a jobboldalt, fenn található súlypontképen keresztül is el lehet jutni."

Én nem adnám fel ezt az ügyet.
Csak azért se.
Biztos találnál olyan ügyvédet, aki elvállalná a vesztes által fizetett perköltségért (remélem Te nyernél) és mondjuk a nyeremény 10%-áért.
Ehhez talán még itthon sem kellene lenned.

Előzmény: Bukin (8)
Bukin Creative Commons License 2002.07.05 0 0 8
Te legalabb kaptal valamit toluk...
En lassan mar egy valaszlevellel is kezdenek megelegedni.
Ha otthon leszek, azert egy-ket telefont még meger a dolog, kivancsi leszek, mire fogok jutni...
Egyebkent a tavalyelotti sorozatban volt egy reszelsosegem, arra is beigertek egy kis nyeremenyt, majd nehany reklamalo levelre valaszolva kifejtettek, hogy az nem is ugy volt, hanem penzugyi helyzettol fuggoen igertek meg.
Megjegyeznem, hogy az elmult bajnoksagban a Loki Netforum-DVSC neven futott, a Sportforum a Netforum tagja, nevszponzorra nem par szazezer forintos befektetessel valik egy ceg, tehat ne dumaljanak arrol, hogy nincs zsozso.
Előzmény: GDávid (7)
GDávid Creative Commons License 2002.07.05 0 0 7
Szerintem is.

Amúgy nekem a kedvenc sportportálom a sportfórum.hu, de ez durva, amit csináltak.
Még régebben én is értem el az egyik tippversenyükben jó helyezést, és azt mondták, hogy lesznek jó nyeremények, erre kiszúrták a szemem két pólóval, ami 5 használat után szétszakadt.:-)

Előzmény: __Tibi (6)
__Tibi Creative Commons License 2002.07.05 0 0 6
az amúgy genyó média is lehet mutatna érdeklődést az eset iránt.
__Tibi Creative Commons License 2002.07.05 0 0 5
rövid úton: haverok, buli, fanta
rögösebb úton: ügyvéd
Bukin Creative Commons License 2002.07.05 0 0 4
Tegnap este is irtam a Sportforumba, mara se hire, se hamva. Jol mukodik a cenzurajuk. Melysegesen felhaborito.
Bukin Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3
Szinte egesz evben kulfoldon vagyok, most nem tudok ugyvedhez fordulni... :-) De ra is menne a nyeremeny az ugyvedi tiszteletdijra.
Egyszer erdeklodtem a fogyasztovedelemnel, azt valaszoltak, hogy polgari peres uton behajthatom. Nyilvan ramenne egy csomo penz meg 3-4 evem.
Struccka_d Creative Commons License 2002.07.04 0 0 2
Gratula hozzá!

Szerintem egy ügyvédnél próbálkozzál. Valószínűleg ő az ilyen "visszalépett a szponzor" dumát élből vissza tudná verni.

Előzmény: Bukin (-)
xabi Creative Commons License 2002.07.04 0 0 1
majd mindjárt jönnek a jogász barátaim, és megmondják!
:-)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.07.04 0 0 0
Bérelj fel pár ver?legényt!:-0))
Bukin Creative Commons License 2002.07.04 0 0 topiknyitó
Sracok, javaslatokra lenne szuksegem.
Gondolom kozuletek is sokat reszt vettek a Sportforum BL-fogado c. nyeremenyjatekan. Na most tortenetesen a 2000/2001-es szezont megnyertem, ahol az elso dij egy felmillio forintos tarsasutazas volt. 2001. majus vege ota nem tudok a nyeremenyemhez jutni.
Kezdodott ott, hogy a szerkesztok meg sem kerestek, en jelentkeztem naluk, amikor meguntam a varakozast. Mindenfele link szoveggel probaltak lerazni, hogy nincs penz meg visszalepett a szponzor. Az utobbi honapokban viszont mar nem is valaszolnak a leveleimre. A Sportforumba beirt hozzaszolasaimat kitorlik. Tisztara ugy tunik, hogy el akarjak tusolni az egeszet, mar nagyon zabos vagyok rajuk. A tisztogatas odaig ment, hogy minden olyan hirt kitoroltek az archivumbol, ami a BL-fogadoval foglalkozott (felhivas, a jatek kiirasa, szabalyok, nyeremenyek stb.) Mondjuk meg annak idejen esznel voltam es elmentettem magamnak ezeket az oldalakat.
Adjatok tanacsot, hogyan hajthatnam be a nyeremenyemet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!