Keresés

Részletes keresés

dingir Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6
Szerintem is :)

Ma láttam egy könyvet - Objektumorientált alkalmazás fejlesztés (vagy vmi hasonló) a könyve, zöld és rá van írva, hogy Rose használat, meg esettanulmányok - iszonyatosan nem jegyeztem meg a címét, pedig jónak tünt.
Kifejezetten Rose használatával történő progrmtervezésről szól, esettanulmánnyal, példákkal, mindennel, és 4000-4500 Ft körül volt.

Az Oktogonnál, ahogy mentek a kávéházak között elfele az Andrássy úttól, ottan van egy nagy műszaki könyvesbolt, na ott lehet kapni.

Nézzétek meg, jónak tűnik a könyv.
És van új Halassy könyv: Adatmodellezés címmel, ami az események modellezésével is foglalkozik, tehát nem csak a táblákkal.
Az meg 2500 Ft. körül van.

Előzmény: Első Polgár (5)
Első Polgár Creative Commons License 2002.07.03 0 0 5
ezt a mocsoksagot!
legjobb topik volt!
dingir Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4
A topic indító, már akkor is :))
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 3
Szinoníma:

Van két táblád. Az egyikben egy oszlop neve az, hogy ADOSZAM. Egy másik táblában van egy oszlop, aminek a neve DOLGOZO_KOD. Ha mindkettőben gyakorlatilag kizárólag az APEH által adott adószám van, akkor ezek szinonímák. (Másként hívják, de ugyanazt jelenti)

Homoníma:

Van két táblád. Mindkettőben az az oszlop neve, hogy TERMEK_KOD. De a tartalmuk az egyik esetben az EAN kód (vonalkód), míg másik esetben az ITJ szám. Ezek homonímák. (Ugyanúgy hívják őket, de mást jelentenek.)

Ebben a topicban azt hiszem ez volt az első hozzászólásom. Az adatokon keresztül elérhető.
Szerintem elöbb utóbb előkerül.

De már korunk legnagyobb filozófusa - Murphy - is megmondta: "Tévedni emberi dolog! De a dolgokat igazán összekavarni csak számítógéppel lehet".

Ui.: Megnézem, ki voltál. :-)

Előzmény: dingir (2)
dingir Creative Commons License 2002.07.03 0 0 2
A baj az, hogy nekem most a hozzászólásaim is eltüntek a korábbi nikkemmel együtt, úgyhogy a neked adott válaszaim sincsenek meg :)
Remélem azért olvastad őket :))
Előzmény: dingir (1)
dingir Creative Commons License 2002.07.03 0 0 1
Tudom, nekem az összes hozzászólásom és nyitott topikom eltünt.
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 0
Az én hozzászólásaim az "adatokon" keresztül elérhetőek. Feltételezem, hogy az indexállomány gabajodott össze. Inkább szólni kellene az index tchnikai személyzetének. Vagy várni, míg megjavul. :-(

Ui.: Nem ez az egyetlen ilyen topic!

Előzmény: dingir (-)
dingir Creative Commons License 2002.07.03 0 0 topiknyitó
Nos, mivel előző éjszaka relytéjes módon eltünt a topik ezért újraindítom :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!