irtam neked hosszut, valami betuhiba tortent. nem ismetelnem...
(nagykepu vagyok mert nem is tudnam. pedig tok jo volt. az en szintemen. ami nem egy fejlett jobbos szint es PLANE nem orban viktor dakota kozmondasainak szintje. csak ugy docogtem rajta egy picit. tetszett hogy en irtam. es nem tetszett amikor az index mondta hogy kis pocs/ocsi rossz a jelszo. es nalam el is tunik...)
igy CSAK annyitt irnek:
vallott a fogoly? es nem ugy irnam hogy vallot a fogoly? mert ugy helytelen.
tegyünk ide egy könyvjelzőt és akkor lapozzunk vissza, amikor majd a most örvendező urak a bíróságot fogják kommunistázni egy nekik nem tetsző ítélet miatt
"És??? Attól a papa foglalkozása megváltozott visszamenőleg? "
De Juszt nem a papaja. Olyan nehez ezt felfogni?
" Egyébként meg kiraknám mindkettőt egy 20 nm2-es lakatlan szigetre és ott szeressék egymást....:-))) "
Ehhez semmi mast nem kell tenned,mint megvenned az osszes mediat a Demokrataval egyutt es akkor oda teszed ki oket ahova akarod, de addig ebben nem te dontesz ,es ha egy TV alkalmazza,akkor ahhoz csak a tulajdonosnak van koze neked az egvilagon semmi.Te legfeljeb nem nezed ,vagy olvasod.Erdekesek ezek a partallami reflexek nalad ,iraknad oket.Inkabb te vagy itt a kommunista .
"Amióta a szééép kerek joviális képét bedugta a médiába, csak kádergyerek a beceneve ebben a reakciós országban, ahol nem a teljesítményt hanem a papa foglalkozását nézik állandóan.:-)))))"
Jo de mintha mar 12 eve kapitalizmus lenne,vagy teneked ez nem tunt fel?
O azert nem a partrovatot vezette a Nepszabadsagban ,mint Bencsik.
Juszt László jogerősen pert vesztett a Magyar Nemzet kiadójával szemben.
2003.03.08 16:26 MNO
A riporter személyhez fűződő jogainak megsértése miatt fordult bírósághoz, azt sérelmezve: Lovas István cikkében bírálta azt a televíziós megnyilvánulását, amelyben Rogán Antal fideszes képviselőtől azt kérdezte: hogyan mer "szemtelen arcccal" hazudni.
A bíróság indoklása szerint a per során a kijelentések tartalmát, nem pedig stílusát kell vizsgálni, és Juszt valóban arról faggatta Rogán Antalt, hogy miért hazudik nyilvánosan.