Eladó: Nokia 5510. Minden tartozekaval. Eredeti
Nokia. Nyertem egyszer :) Angol menus termeszetesen.
Akit erdekel az irjon a mail cimemre: slogger@freemail.hu. Ára: 15000 HUF , de lehet alkudni.
Hello!A telefonom jo es meg vagyok elegedve vele, csak veszek egy masikat es elado!Minden van hozza!(CD, usb kabel, fejhallgato, stb...)Meg tok is!Akit erdekel az irjon!Arban megeggyezunk!
nem tudok róla, sajnos ha simán mp3mat átmásolok nem jó... ha a már átkonvertált lse kerül rá, azzal sem tud mit kezdeni .. ennek ellenére hasznos, munkába menet, utazás során megfelelő társam a magányban! :)
Tudom, hogy befagyott a topic, de még hátha van valakinek ilyen telefonja.
A Nokia Audio Manager-en kívül van más software, amivel fel lehet tölteni (vagy átkonvertálni) a zenét/mp3-at???
Szerintem a legjobb, ha a Nokiánál megcsináltatod. 2500 pénzt mindenképp megér, főleg, ha azt nézzük, hogy ez egy adatkábel árának a töredéke. Bizti van rá munkagarancia is...
Sziasztok ! Most vettem 1 ilyen csodát, 2 napig működött. Sajnos nem garanciális. Azt mondják szoftver-frissítésre lenne szükség. Mi kell ehhez ? Gondolom adatkábel. Hogy kell csinálni ? Na ja be kell vinni a Nokiához, és 2500-ért megcsinálják... Volt már Alcatelem Simensem egyikkel sem volt baj. Ez rosszabb mint a Windows :()
Eisengrau, ugye nem felejtettél el "trükközni" egy sort a NEM-mal telepítés után, zenemásolás előtt? Többnyire azért nem szokott működni mert ezt kihagyják az emberek (én is anyáztam nagyokat :))
Na most már én is leírhatom szokásos negatív tapasztalataimat a NAM-ról.
Mivelhogy Lalának köszönhetően sikerült kábelt szereznem, neki a gépnek, majd üssed az asztalt.
Ugyanis belövöm a nokiát a kábelra, a dózer (xp) fel is ismeri egyből, a windows commanderben új drive jelenik meg (wow), a NAM-ra rákatt, CANNOT DETECT USB DEVICE anyádat.
Tényleg nem találja még most sem, viszont kibasztam vele, átkonvertálom az mp3-at lse-re, majd windózcommanderrel felmásolom gyökér módon az 5510-re amit szabályosan vincsinek ismer fel, hát ez nem egyszerű.Persze hogy működik.
Ezúton kivánom a NAM fejlesztőinek hogy dögöljenek meg és legyen más bajuk is, viszont az XP az le a kalappal.
Az nem jött be, mert nem az volt a probléma, amire a megoldást kaptam.
Köszi az infót, majd próbálkozom. Azért elküldenéd magánban a többit? Köszönöm :)
Nem jött be amit Fu Manchu válaszolt neked a másik N5510 topicon hajdanán? Asszem, ha nem akarsz több oprendszert tartani egyszerre a gépeden (hogy legyen 98-ad NAM-hoz), akkor én csak egy megoldást látok. A ClubNokia Careline-on volt egy csóka, aki vágta a NAM-ot. Tőle kaptam a címet is, hogy lehet rákanyarodni a neten a NAM v.2.1-re. A telefonszám; 80/012-531. A srác neve, meg magán-mélcíme is megvan, ha kell, azt is megadom magánban.
Ő biztosan tud segíteni neked.
Ha már ekkora itt a mozgás, tudna valaki seígteni, hogy hogy lehet a Nokia Audio Managert felnyomni a gépemre? 98SE-t használok, és nem hajlandó föltelepedni :(
Örül a lelkem, hogy megmoccant ez a topic. Ezek szerint nem csak én szopok ezzel a telefonnal... :)
Van itt valaki, aki nagyon vágja a N5510 lelki világát? Pontosabban inkább a NAM-ét (Nokia Audio Manager)?
Nagyon gázos problámám van vele. Piszok sok melóm ugrik, ha nem találok megoldást a dologra, és nem szeretnék lemondani erről a telefonról, mert rohadtul megkedveltem, még a gyemekbetegségeivel együtt is.
Helyből nem akartam kijönni a gondommal, mert elég bonyolult lenne első olvasatra.
Előre is kösz!
Örömmel látom hogy nem csak én nyúzom ezt a zenecsodát :-)
Nálatok nem keztek el érzéketlenné válni a karakteres billentyűk?
Amúgy érdemes a nokia-tól leszedni az új audio managert akinél még a régi van a cd-n (asszem 2.1 az új) megold néhány fagyási tünetet.
Hát nem tudom... Mit bénáznak má'?!
Én tuti tudok szerezni, 1200+ÁFA
DKE-2 5510 USB Kábel, péntekre itt is van! Én Veszprémben vagyok. Legrosszabb esetben +pkg. Hm?
Én a mobiltelefonokról vagyok rossz véleménnyel.... :)
Ezért aztán úgy tekintek az 5510-ra mint egy csöves mp3-lejátszóra, melybe mobiltelefont építettek.
Visszatérve a DKE-2 kábelre, ide-oda küldözget mindenki...a szervízesek sem tudnak semit.Már írtam levelet egy bécsi ismerősömnek, talán ő tud szerezni.
Van országos szervizlista, nézd meg benne, hogy ki javítószerviz vagy mintabolt, azt rendeld meg ott! Ha nincs szervizelés, hanem átvevőhely, akkor csak tartozékként tudja beszerezni, úgy meg nem biztos, hogy van.
Na nekem is van egy ilyen telefonom, csak a zene miatt vettem ehhe..Az a szopás hogy izé feketéztem és lemaradt róla az adatkábel, nevezetesen az USB-s zenefeltöltő.
Namost hol lehet ilyet KONKRÉTAN vásárolni ?!
Nokia szaküzlet és Westel kilőve, sehol nem tudtak segíteni, GSM shopokban sem.
Nem hiszem el hogy senkinek nincs szüksége pótkábelre, mivan ha az eredetit elrágja a nagyi vagy nemtom....Szóval tudtok segíteni??
ti mivel szerkesztitek az ID3-akat? WinAmp3-al hiába töltöm ki, a telefon nagy ívben sz@rik rá. (illetve így nem teljesen igaz, mert volt olyan szám, ahol látszott - 14-ből kb. 2-nél)
szal számomra nem teljesen érthető a működési logikája, ha van vkinek tippje nagyon megköszönném
Ez a club nokia egy qrva nagy átbaszás! Kitöltöttem a jelentkezési lapot, mindent amit kötelezö volt, elfogadta a jelszót, minden OK volt. Megnyitom újra a f?oldalt, beírom a nevet+jelszó, erre visszatesz ugyanoda, ahol a kérd?íveket kitöltöttem.
Bazzz
On
Nos nekem is ilyen "csoda"masinám van, elégedett vagyok vele, pont arra jó amire nekem kell. Mivel Dunaújvárosból Bp-re járok suliba, útközben hallgatom a zenét/rádiót, suliban ha letöltök valami anyagot akkor nem kell kis floppy lemezekkel bajlódmon. A mérete olyan amilyen .. Ami számomra nagy hátrány, hogy a gyári fülhallgatója ritka gyenge minőség, én most az átalakítón keresztül egy minőségibb fülhallgatóval hallgatom a muzzikot, így a jobb minőség mellett még hangosabban is szól, így talán kevesebbet is fogyaszt a drága.
XP alatt FAQ szerint nem megy az új AM (Audio Manager 2.1), de a régit sem nehéz beállítani, és szerencsére nekem a program nem fagy ki. A feltett zenék mérete pedig az mp3 tömörítésétől erősen függ, viszont ha feltöltés előtt a forrás mp3-mat átkonvertáljuk 128kbps-re (feltéve ha jobb tömörítéssel van tömörítve), akkor a feltöltött anyag is kissebb lesz.
Más.:
Nem tud valaki olyan boltot ahol olyan kis átalakítót lehetne venni amit a telefonhoz adnak? egyik ismerősömnek kellene, és ha én is leszek olyan szenilis hogy elhagyom valahol, lehet nekem is be kellene szerezni még 1et amíg lehet.
A headset gombja nekem is nehezen reagál, de rájöttem, hogy "egy bizonyos módon" kell megnyomni. Ezt nem tudom leírni, rá kell érezni, és akkor megy.
Az ID3-ra áll, amit írtál, én is meglepődtemelőször rendesen. :)
Akinek nem megy XP alatt az Audio Manager, az menjen a nokia.hu-ra; az 5510-eshez írt FAQ-ban le van írva, hogy kell feltelepíteni.
Win98 SE-hez nincs ötletem. :-/