En es ocsem K.J(Kovacs Jozsef) nepe vagyunk. O az apank.(allitolag) Rohadtul semmi kozom Kadarhoz, Arpadrol nem is beszelve. Azt sem tudom, hogy oseim honnan jottek, nem is erdekel. Aszem vannak olyanok, akik ovi nepenek kepzelik magukat.
Igen bölcsen döntött a nép, akárkinek a népe is vagyunk!
Nem tudom már hogyan értessem meg, hogy az emberek a nép, belefáradta abba a fajta politizálásba, ami nálunk megy, 12 éve. Belefáradt abba, hogy politikusok politikai csoportosusálások, állandóan mossák az agyukat, hogy tegyék a politikus célját a maguk kizárólagos céljává is.
A nép eléfáradt, kimerült, megunta a 4 évenkénti jelszó és ideológia váltásokat, a népnem elfogyott az anyagi tartaléka, a nép élni akar minden nap egy kicsit jobban. És most ezért is tagaszkodik Meggyessy Péterhez, ő ezt igérte.
Qrvára nem érdekli már a népet, egyik ügynöklista se, a jobb se a bal se! Élni akar!
Csak annyit, hogy a homo sapiens nem a mojomtól származik, hanem közös őseik voltak a törzsfejlődés során, Körülbelül a mókuscickányoknál ágaztunk el.
szerintem a najmok sokkal többre jutottak
Igen Kadar nepe vagyunk, de ez alol a magyar "jobboldal" sem kivetel.
a fidesz politikaja is ugyanaz, a susmakolo, haverkodo, segelyosztogato, allami beavatkozo, demagog mozgalmar onelegult es periferikus, ami a kadar korszakra volt jellemzo.
mikor fognak mar itt valodi versenykepes tiszta piacgazdasagot epitnei!
egyebkent egyetlenegy ember probalta kihuzni az orszagot a kadari mocsarbol, es az o neve Bokros Lajos.
Én értem mire céloz a topicindító.
Azok után hogy D-209-ről és az egész bandájáról kiderült hogy erkölcsi hullák, a népszerűségük tovább növekszik. (Tárki legfrisebb)
Olyan nehéz már tudomásulvenni, hogy az embereknek elege van abból, hogy a politikusok játszótárgyai legyenek, ahelyett hogy minden nap egy kicsivel jobban éljenek?
Úgy tűnik, az Istenadta Nép nem igazán hajlandó fekete-fehér kategóriákban gondolkodni, hiába próbálkoznak különböző politikai erők erre motiválni az elmúlt párszáz évben.
... nos, ahogy politikusainkat elnézem, ez a határozott benyomás alakul ki bennem.
Ja, persze Darwintól függetlenül.
Az Árpádra hivatkozás pedig mindössze egy koppányi szemfényvesztés, semmi más!
Kene egy kozvelemykutatas, ki szeretne magat autonom szemelyisegnek latni es ki 'valaki nepenek'... bar mar a kisikolasokat is azzal nyosztetik hogy 'ki a peldakeped'.
Egyik sem vagyunk. Árpád népe csak a Ő tözsének leszármazottai lehetnek. Aztán meg annyi nép vére keredett itt, hogy nincs is tiszta magyar. Bennem van, török, szláv, német, sapnyol, kecsua és aymara vér.
A kersztényiséget nézzük, akkor Ádám és Noé népe vagyunk.
Egyes elméletek szerint viszont az atlantisziak leszármazottai vagyunk.
Teljsen mindegy kinek a kicsodája vagyunk, egy lényeg és a közsös bennünk: a Kárpátok ölelő karjai közt van a hazánk, itt élünk.