Megdöntik a kormányt! Kúúl! A külföldi tőke visítva menekül, a BUX mínusz ötezer ponton, több millió polgári sejt nyomorban (ui külföldi tőkekivonás egyenlő gazdasági összeomlás), 20 ezer forint lesz egy román lej, de sebaj, majd állunk a romok tetején, megesszük a bazi nagy jövőképünket, és éhen döglünk mert a hús nélküli kocsonya tényleg nem laktató. Utána meg mi leszünk a kleine ungarische Japán.
Előre a szép jövőért!!! Kábé 3 emberöltő alatt meglesz!!
Meggyesy miniszterelnök úr helyében én is nagyon szégyelném magam, ha én lennék a FIDESZ vagy a jobboldal miniszterelnök jelöltje. Meggyesy a balodal jelöltje volt és az egész nemzet érdekében kíván tenni. Úgy gondolom, hogy ezt az itt takarító személyzetként vicsorgók ellenére is meg fogja tenni. Ehhez én sok sikert kívánok.
"Az SZDSZ-en a sor, hogy cselekedjen, de ez a Fidesz és az MDF nélkül hiábavaló próbálkozás. Most rendbe tehetik a dolgokat!
A rendszerváltó oldal újra összeállhat, és pontot tehet a rendszerváltás végére. Szégyen és gyalázat, hogy 12 éve nem bírja a társadalom kivetni magából az ilyen mocsok elemeket! Ráadásul az árok kifejezés is a múlté lenne, megbékélhetne a társadalom!" - asszem rosszul látod a dolgokat. Ha itt ilyen előzmények után és ilyen körülmények között egy FIDESZ vezetésü kormány alakulna, annak - mondjuk finoman - beláthatatlan társadalmi következményei lennének. Ugyanis - ha eddig nem tünt volna fel - az orbáni PÖCS-ölésnek volt egy olyan (Newton 2. törvénye) hatása, hogy a bal oldal is egységesült, és jól fejlett közös ellenségképre tett szert. (amit FIDESZ-nek hívnak) Azok az emberek, akik áprilisban némi gondolkodás után leadtak egy kormányváltó szavazatot, ma a papucsot vágják a TV-hez, ha feltünik Pokorny vagy Rogán...
Nyilván az én szemem is el van takarva valami népszabival, azért nem tudok az új fejleményekről. Arra lettem volna kíváncsi, hogy az új választási eredmények mely forrásban jelentek meg.
"De lagalább nem volt erkölcsileg ennyire nulla"
Nem értelek miért nem lehet egy kémelhárítós múltat felválalni, mi elítélendő van abban? Kiknek ártott? Azoknak a hazaárulóknak, akiket a rendszerváltás után sem rehabilitáltak (jogosan).
Ha az szdsz elárulja a koalíciót, akkor megássa saját sírját.
Ugatni a kutyám szokott, de az ilyen barmot, mint te, az is inkább megharapja, aztán elmegy fogat mosni. Amúgy max. a hetvenéves szomszédasszonyt fogod te megdönteni okt. 23.-án, bunkócska! Ha nagyon döntögetni akarsz, mi is ott leszünk, és asszem mi vagyunk többen. Pláne mert a hozzád hasonló barmokat az értelmes jobbosok is kinézik maguk közül.
Te egy arrogáns, ortodox komcsi vagy, úgyhogy nekem ne ugassál! Akkor leszek igazán hangos, amikor a maszopot okt.-23-án megdöntjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Részeg vagy gyermekem? Vagy józanul vagy ekkora barom? Ne kiabálj, mert berekedsz, oszt holnap a PÖCS-ben nem tudod énekelni az "Orbán Viktor katonáját"...
Vissza kell térni a rendszerváltás liberális követeléseihez. Nincs mese. Ha nem, az erkölcsileg szétbassza az szdsz-t is. Kíváncsi vagyok Demszky véleményére az ügyben.
Nem lehet, hogy a demokratikus ellenzékből kinőtt párt azokkal vállaljon sorsközösségat, akik akadályozták az országot a szabad kibontakozásban. Ez akkor is így van, ha Orbán Viktor és kormánya lezüllesztette a jogállamiságot, kikezdte a köztársaságot. De lagalább nem volt erkölcsileg ennyire nulla. Persze a lopás sem erény, de ez menthetetlen.
Menthetetlen, már ha igaz.
VEGYÉTEK MÁR TUDOMÁSUL, HOGY EGY ROHADT, POSZTKOMMUNISTA, HAZAÁRULÓ, SZEMÉT, MILLIÁRDOS BANDÁRA SZAVAZTATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HÚZZANAK EL A VÉN DINOSZAURUSZOK A GECIBE!!!!!
NYISSÁTOK MÁR KI A SZEMETEKET!!!!!!! ÉBREDJETEK!!!
EGY ÉGÉS EZ A meggyessi , AZ EGÉSZ VILÁG RAJTUNK FOG RÖHÖGNI, HA EZ A D-209-ÜGY KIDERÜL!!!!!
Hogy Te ne maradj hazugságban, a 2. mondatodat én is szeretném, ha adatokkal bizonyítanád, de ne a vezéretek szövegével.Tehát szavazatok száma: Fidesz, MDF, MSZP, SZDSZ - vagy jobboldal, baloldal, aztán folytathatjuk a vitát.
Kishülye! Vond már le a fityisz szavazóidból az MDF és a szétvert FKGP átállt szavazótáborát, utána dumálj a többségről. Mielőtt hazugnak nevezel valakit, talán nézz utána a tényeknek. Vagy ezt a PÖCS-ben nem mondták?
Már megint hazudtok!!!!
A Fideszre szavaztak a legtöbben kis tudatlan,népszabival és hetihetessel eltakart szemű barátom!! A maszop a szadesz nélkül csak verné a nyálát!!!!!!!!!!!!!
Remélem MOST ELTAKARODNAK!! A szadesz a kilépéssel sok szavazót szerzhetne magának a jövőben...remélem hogy erről is beszéltek ma este!
No ezzel az osszrfogassal takaritas ugyben kisse gondban leszunk.
MDF.
Vajon ki is akadalyozta meg Demszky (es Hack ?) torvenyjavaslatanak elfogadasat, hogy hozzanak nyilvanossagra minden jelentest es ugynokot?
No vajon miert nem akartak, csak az SZDSZ (es az akkor meg liberalis Fidesz)?
Fidesz.
Miutan Orban jobboldali elfogadtatasat egy olyan illetonek koszonhetik, aki komcsi kollaboranskent es komcsi birosagi titkarkent 1956-ban (!) megbizhatokent rendkivuli juttatasokkal vigen elt a komcsi rendszerben (nyugati kikuldetes ozon. 1961-63, 1967 hogy csak a veres idoszakot nezzuk)...
...no kotve hiszem, hogy ezt a kiszolgalot is el akarnak takaritani.
Plane, hogy koztarsasagi elnokot csinaltak belole (meg az MDF amely kormanyanak tagja is volt)
Es ezen ember vegig kussolt barmi szegyenteljes dolog tortenjen is. Na ja hisz az elitelese az o kedvenc Viktorkajanak gondot okozott volna.
Szoval ha majd a Fidesz, MDF levaltatja ezt a kollaborans Madlt, akkor beszelhetunk a takaritasrol.
Az idő eljött két hónappal ezelőtt, és a társadalom - legalábbis a nagyobbik fele - kivetette magából "...a folyamatos félrebeszélést, kétértelmű magyarázatokat, tisztázatlan múltakat, hazugságokat..."
Nem képzelhető el béke az MSZP nélkül Magyarországon. Többen szavaztak rá, mint a Fideszre. Három egymást követő választáson szerezték meg a szavazatok legalább egy harmadát. Lehet, hogy idővel ez a szavazóbázis erodálódik, de az nem holnap lesz.
Az MSZP-t -- tetszik, nem tetszik -- nem lehet karanténba zárni. Ez a kérdés lényegében a kilncvennégyes választásokon eldőlt.
Merjel nagyot almodni!
Jarjal surun pocs-be ott majd megmondjak a frankot.Ja meg hallgasd azt az idiota partelnokodet akire ha ranez az ember mar akkor elkapja a hanyinger, hat meg akkor amikor felperces hatasszuneteket tart a hazugsagai kozott.
Nem gondolom, mint ahogy azt sem, hogy mondjuk a FIDESZ nélküli Magyarországon. A szavazók több mint a fele a baloldalra szavazott öreg, úgyhogy innentől higgadj le, hatástalanítsd magad és gondold újra az okfejtésedet.
ilyen mocsoksagot csak egy szadeszes irhat.Hogy ezzel a csocselek parttal mi osszealljunk mi jobbosok???????!!!!!!!!Te megorultel!!!nalatok talan meg a maszop is jobb.Ti szanalmas haszonleso csuszomaszok vagytok-maradjatok a maszopseggnel,meg van mit lenyalni rola-aztan majd szepen kibuktok a parlamentbol,es akkor vegre boldogok leszunk.Meg ilyet!
Ti legjobban az ároktemetéstől rettegtek! Féltitek az identitásotokat? Szerintem annak amit írtál, semmi köze a valósághoz! Én például nem vagyok pártnyalonc.
Ha elveszed a szemed elől a 168 órát, akkor talán reálisan tudod értelmezni a történteket. Az ország jövője nem az MSZP jövője. HA másképp gondolod, akkor az már régen rossz!