Sziasztok!
Szeretnék venni 1998-2000 közti évjáratú 5 ajtós Opel Astra F 1.4 16 V ECOTEC 90 LE-s vagy 1.6 75 LE-s autót, kis futásteljesítménnyel (maximum 80-85e km-rel), megkímélt állapotban, szervókormányost, min. 1 db légzsákkal felszereltet. Elsősorban metál színben, fehér szín kizárt, lehetőleg szervízkönyvvel. Ide várok sms-t vagy hívást: (06)30 6900310 vagy e-mailben lalada@freemail.hu
Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, ha ilyen eladó autója van valakinek. (Az ország egész területén)
köszi
hu én sorozat gyártásban készittetem a c20let motoros asztrákat.pontosan 10db.ot és mind alapbol 245le volt az elsöt a tuning és sztetreo ujságban láthatad.3 kombi ,a többi szedán. hu vaze nagyobb széria számmal mint az IRMSCHER . ja és mindröl van fotom:-))))))
Nézzél utána öcsiboci,volt hasonló autó mint amiről te beszéltél, de egészen más a neve: Opel Astra/Kadett 200ts és nem kadett 200 IS ami (129 Le volt )!!!!!!!! Mellesleg 218 Le a teljesítménye és nem 204 Le!!! 1994-1996-ig nyomták ki ! Szerintem ezt itt hagyjuk abba ÉS KÉSZ !!!!!!!!!!
Nem tagadtam fasszopókám , hogy nem létezett kadett 200IS, de az 129 le-s SEH motorral, és nem c20let 204 le vel!!!!Mia geci bizonyítja öcsi haver, hogy EZ a Kadett 200Is kocsi c20let motort hordoz a motorházteteje alatt????!!!
ÉS a rokonaiddal kisköcsögözzél vagy takarodj vissza az ultra fasz-bunkó lefikázó tanyádra ahonnan jöttél, kis haver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyiban volt igazad srác hogy Dél Afrikába gyártottag Magy.o.-on néhányat F astrából c20let motorral, de ahogy már mondtam én azt állítottam és állítom, hogy sorozatgyártásra, utcára nem készült belőle egy sem!Ez nem faszság, ha jól sejtem!!!!!!Menj el Dél Afrikába, s nézz körül ott!!!!!!!!
Az hogy nem voltál még az Irmscher-cégnél az nem az én bajom, de az pedig létezik, ha nem is Gyár néven, ha nem hajszál pontosan fogalmaztam, bocs érte! Ami pedig a c20xe motor 155 le -t illeti az 1000%, ugyanis a szerelőm 1993 as F astráját mérték be az Irmschernél és abszolút gyári volt ,és a cég állította az 1993-as évjáratúakról a többlet LE-t, ja és No tuning!Papírja van róla és versenyzett is vele, akkor már persze tuningolva! Az F astra C20let motorral, SOROZAT-gyártásban pedig::: NEM LÉTEZETT , maximum pár darab limitáltan,esetleg rallyhoz beletették, én pedig ezt mondtam!!!!!! Az opel kadett 200 IS, pedig jobb, ha utána nézel és rádöbbenhetsz, hogy az a SEH motoros 2000 cm3-s kadett, ami pedig 129 LE volt és NEM 204 le és nem turbós hanem csak szívó motor!!! Most még írhatsz nyugodtan hülyeségeket,,,és röhögünk...Kösz! Bár tévedhet mindenki csak én nem hurrogom le az illetőt, mint te ahogy szoktad a magad stílusával!!!!
szevasztok! BOcsi srácok, de meg kell szakítanom a mámorotokat, és ki kell ámbrándítsalak titeket, de NEM LÉTEZETT "F" ASTRA 204 LE-S C20 LET MOCIVAL, ugyanis az csak a calbrák és az A vectrák kiváltsága volt. MEllesleg a c20xe motor is nagyon dúrván vitte a 1115-kg os kasztnit, sokszor megalázva a Golf gti 16v -t is, ami ugyancsak jól szaggatot aszfaltot! Meglehet, hogy verseny célra öszereaktak c20let mocival F astrát, de utcai ill. sorozatgyártásra nem vetemedtek Rüsselsheimben ! Egyébként az 1993 as kiadású c20xe motorok már 155 Le sek voltak ( Bosch Motronic M 2.8 gyújtással ill. befecskendezéssel és egyéb okosságokkal), ezt az Irmscher gyárból tudom !
Astra F ('97) "legnagyobb" motor: c20let (2.0 16v turbo) 204 Le / 1240 kg
Összkerékhajtás: Vectra, Calibra 115-204Le-ig
Nehéz lesz bebizonyítani, hogy az 1.8T elött bármi lett volna a VW-nél, ami azonos lökettérfogat mellett erősebb lett volna, mint a benzines Opel mocik. :)) (az összes "sport"-model min. 1 évvel a VW hasonló autója után jött ki és az egyik alapkövetelmény mindig az volt, hogy jobban menjen, mint a VW)"
Khmm...
Golf "legnagyobb" motor (bőven 97 előtt, mondjuk úgy 1984-1991 között):
Golf II 1.8 16v G60 240 le...
Ez a motor legalább 6 évvel idősebb az említettnél, és....némmá! 40 lóerővel erősebb egy cirka 200 kg-mmal könnyebb kasztniban...! :o)))
Eladó bordó Opel Kadett 1.4 S. Kívül, belül megkímélt állapot, garázsban tartott. Új nyári gumi + téligumi külön felnivel. Autórádióval, riasztóval, 4 gumiszőnyeggel, ha érdekel valakit:
Volkswagen Golf III. <->Opel Astra F
1.4: 60 60,82,90Le
1.6: 75 75,100,100Le
1.8: 90(Gt) 115Le
2.0: GTI(115,150) 115,GSI(136,150),turbo(204)
plusz itt van még a Vr6