Hosszú évek óta újra láttam végre, a szegedi Mágnás Miskában. Vicces volt, de igazán a Miskát játszó Stohl lepett meg operetténekes színvonalú hangjával. Az előadás meg remek volt, Molnár Piroskára egyszerűen szavam sincs, hihetetlen.
Bár a könyv teljesen értéktelen és jó néhány embert megbánt benne, László Zsoltról nagy tisztelettel és kifejezetten szépeket ír Stohl András. Olvastátok?
A szerkesztőablak alján lehetett eddig kiválasztani a gépedről az 512 KB-nál nem nagyobb képeket. Azonban szeptember óta kétszer velem is előfordult, hogy nem volt hajlandó megjeleníteni a képeket - lehet, hogy még újabb szabályok jöttek az index-vezetőváltással? :(
Inferno előadó bemutató: 2011. április 15. Szegedi Kortárs Balett MŰVÉSZETEK PALOTÁJA - Budapest november 4. (péntek) 19:00 december 7. (szerda) 19:00
Szent Johanna színész bemutató: 2011. szeptember 30. Nemzeti Színház NEMZETI SZÍNHÁZ - Budapest szeptember 30. (péntek) 19:00 október 1. (szombat) 19:00 október 2. (vasárnap) 19:00 október 15. (szombat) 15:00 október 31. (hétfő) 19:00
Tartuffe színész bemutató: 2006. október 2. Nemzeti Színház NEMZETI SZÍNHÁZ - Budapest október 13. (csütörtök) 19:00 október 14. (péntek) 19:00
A vágy villamosa színész bemutató: 1999. december 11. Budapesti Kamaraszínház - Tivoli BUDAPESTI KAMARASZÍNHÁZ - TIVOLI - Budapest október 18. (kedd) 19:00 október 20. (csütörtök) 19:00 október 21. (péntek) 19:00
Én tegnap láttam a Kaméleon filmet, a filmről se tudtam, de nagy-nagy örömömre, László Zsolt is szerepelt benne. Nem volt nagy szerepe, ugyanakkor mégis fontos szerep volt a film történetében, így mégis csak nagy szerepet tudott formálni.