Keresés

Részletes keresés

manger Creative Commons License 2002.06.20 0 0 2
Sajna nekem is hasonlo a gondom. Lemezboltokrol almodni sem merek, fingjuk sincs, hogz ki ez. Mp3-at tudom ajanlani, de meg igy is nagyon nehez. A Bithmarks-rol sikerult azert jopar szamot levadaszni. Amugy ma lattam az MCM-en a Word Up-ot es a Sweet Instigator-t is. Azon gondolkoztam meg, hogy ezek a Belgak adtak mar nekunk jopar figyelemre melto zenet ... K's Choice, dEUS, Hooverphonic, Soulwax, ...
Előzmény: pennant (1)
pennant Creative Commons License 2002.06.17 0 0 1

szia! köszi a megerősítést, hogy nem csak egy csalóka délibábot láttam...:) nem tudod hol lehet beszerezni tőle valamit? itthoni lemezboltok: semmi. ebay: 1 albumot találtam, amazon: nincs hitelkártyám stb.

a sonymusic.co.uk honlapon egyébként bele is lehet hallgatni az album(ok)ba. a honlapot már én is láttam és meg is fogott a nem mindennapi látványvilága. miközben böngészed egyébként a word up, az új sláger egy instrumentális remix-töredéke szól.

Előzmény: manger (0)
manger Creative Commons License 2002.06.15 0 0 0
Csak ajánlani tudom én is mindenkinek. Azt hiszem 3 albuma van. Engem a kettővel ezelőtti klipje - a Rescue - fogott meg. Az újat még nem láttam. Érdemes ellátogatni a honlapjára. Sok infó mellett elég látványos is. www.ozarkhenry.com
Előzmény: pennant (-)
pennant Creative Commons License 2002.06.14 0 0 topiknyitó

van valakinek a fent nevezett belga fickótól zenéje? most megy a word up! című száma az mcm-en (francia music tv). 5 csillagos feka vokalista, 5 csillagos fülbemászó nóta. jó klipp.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!