Szeretem az ilyen tetterős civil jogvédőket, jár a pofájuk, emberi jogokat, diszkriminációt, rasszizmust emlegetnek. Közben semmi érdemlegeset nem tesznek a romák integrálása érdekében, csak csinálnak néhány látványos demnstrációt, meg alaptalan pereket kezdenek. Ez a pándi ügy a rendes cigányokra nézve is kínos.
Hát, azmióta nálam is a szomszéd kergetett ki két főállású szolist a pincémből, azóta méginkább fenntartásokkal viseltetem az ilyen PC perek, megnyílvánulások iránt... Ha valami igaz, akkor csak azért, mert nem PC, nem kéne agyonhallgatni...
Az MF-es ügyről az jut eszembe, hogy most pár évig megint naponta hallgathatom, hogy "szegény cigányok" így, meg úgy, meg adjunk nekik segélyt, stb, stb....
Undorító.
ELég rossz a hozzáállásod. Azért mert a MF írta ezt még nem kellene lefikázni vagy hazugságnak venni. Én a lényegi részét elhiszem, és ha Veled történne meg ugyan ez, te is ezt tennéd.
Miért olvassam Révészt? Elég nekem az, hogy csurka jólmenö drámairó volt a rendszerváltás elött és III/III-as. A váltás után egy sort sem írt szinháznak, csak fröcsög a "kommunisták" ellen,pedig az igazi kommunista ö volt és a mai napig az, csak nácinak álcázza magát!
Nem mintha csurkának az elözö rendszerben nem nyalták volna ki a hátsóját, és nem lett volna légkondis szobája. Persze ezért ö is benyalt csontig az MSZMP-nek! Nincs adósságuk!
Nem a Fórum uszít a cigányság ellen, hanem az ilyen Kolompár féle bandák uszítanak a komplett magyarországi cigányság ellen...
Írhatna akámilyen "uszító" cikket akármelyik újság, annak a hatása smafu ahhoz az érzéshez képest, ami pl akkor fut végig a hátamon, amikor este a belvárosban látom "bandázni" a kedves nemzetiségieket... Olyan szimpatikusak, ahogy az 5 kilós fuxszal a nyakukban, 300.000 Ft-os mobillal a kezükben masíroznak a bevásáró közptontokban, jönnek kifelé a Casinóból, hangosan röhögve, hogy megint buktak fél millát... No de sebaj, hamar visszajön az a pénz a becsületes munkának hála!!!
Ha tényleg nagyon tárgyilagos akarok lenni, akkor azt mondom, hogy azért ebbe a cikkbe kár volt belekeverni a pokstkommunizmust, meg Horn Gyuszit (mielőtt valaki azzal vádolna, hogy Gyulát védem, olvasson bele a "komcsik letakarták az 56-os táblát" c. topiciban az utóbbi napokban folytatott vitáimba...).
Ugyanakkor nem igazán értem, hogy mégis mit akar ez a Kolompár...
Ha valami pozitív dolgot tesz egy ember, aki történetesen cigány származású (akár csak lediplomázik, ösztöndíjat kap, vagy nyer valami pályázaton, stb) akkor rögtön követeli, igényli a cigányság, hogy az arról szóló írásokban tessék kihangsúlyozni, az illető cigány származású! Na akkor, tessék ilyenkor is elviselni, ha megemlítik, hogy a "K." család nem az idén barnult... És ilyen mocskos állat bűnözők nehogy már személyiségi jogokkal jöjjenek itt, főleg ne a származásukra hivatkozva!!!
az tetszik amikor valaki egy légkondis szoba mélyéről, camparit nyalogatva bírálgat többévtizedes, élet-halál döntéseket. Igen, tudjuk, te nem írtál volna alá. Mndjuk az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy senkiket eleve meg sem kerestek.
na ja. ügyvéd csávó olvasta a mf cikket - elmegy pándra. akarsz 3 milliót keresni? ja. akkor bepereljük csurkát 50 millára. te is jól jársz - nekem is van egy kis hasznom. meg figyejjé csurka náci, ki akarja írtani a cigányokat, megfingatjuk. ki van ez találva.
Tévedsz. Itt és most olvastam a teljes cikket. Hát szépen meg van írva az szentigaz, főleg a végén derültem nagyokat. Minden közönyök oka Horgyula. A cikk egyébként szvsz tényleg uszító. Ahogy már mondtam, majd bíróék kitalálják.
No ez a rész bizonyítja, hogy töményen hazudik az agyar fórum!
"A fenti történetek valódiságát, jelentéktelen módosításokkal, később a nagykátai rendőrségen lapunk érdeklődésére meg-erősítették.
A pándi emberek közönye, magyarán: a helyi cigánymaffia elleni együttes föllépés hiánya a falu posztkommunista vezetőségének jellegzetes magatartásával is magyarázható. Molnár József, Pánd polgármestere a múlt rendszerben a tápióbicskei Április 4. Termelőszövetkezet párttitkára volt, s 1990-ben még Horn Gyula vadonatúj MSZP-jének soraiba szervezte a pándiakat, majd 1998-ban, akárcsak a többi elvtárs, ő is függetlenként indult és nyert a polgármesteri választásokon. Molnár elvtárs a fenti történetek ismeretében sem a pándi cigánymaffiától, hanem a fővárosból odaköltözött néhány magyartól óvja a helybelieket."
Ezért a baromságért iródott a cikk, szerintem csurka tollával ékeskedik a szerzö!
A rendörség meg miért nem végzi a dolgát, nyilatkozás helyett, ha egyáltalán igaz valami abból amit ez a szenny fórum ir!