Keresés

Részletes keresés

Giorgetto Creative Commons License 2002.12.10 0 0 19
igen, közben rájöttem, hogy nem voltam körültekintő..
Előzmény: bat66 (18)
bat66 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 18
Hali!

Szerintem az swf.hu-n találsz ilyet!

Csak a Kispest!

Előzmény: Giorgetto (17)
Giorgetto Creative Commons License 2002.12.09 0 0 17
szeretnék egy példafile-t kapni előtöltésre, úgy hogy százalékosan számolja a dolgot. nem tudtam egymagam megcsinálni, ezért nagyon megköszönném, ha az italo@freestart.hu-ra valaki küldene példát.
forwhom Creative Commons License 2002.08.31 0 0 16
Hali!

bat66 egy szimpla linkeléssel nem megy?

Lenne egy kérdésem nekem is! Egy animált gombot szeretnék készíteni, csak egy kis bibibe estem.

Szóval: A gombszerkesztő üzemmódban, négy alapállás van. Up, Over, Down és Hit. Nos és az Over és a Down állásokra egy egy movie clippet csináltam, így ha az egérrel rámegyek a gombra, akkor az over animáció lemegy, és ha klikkelek a down animációnak kellene lemennie. Nos az over működik, a down meg csak úgy, ha látható, ha sokáig le van nyomva a bal egérgombb. És ha klikkelek akkor megint lejátsza az over animációt.

A kérdésem az, hogy hogyan lehet megoldani, hogy az egérrel való felémenéssel lejátszódjon az animáció (egyszer, ami ment is), az over egyszerű klikkre lejátsza az animációt úgy, hogy ne kelljen sokáig a bal gombot nyomni, ha látni akarom végig az animációt, és mindezek után, ne játsza le újra az egérrel való Over animációt klikk után. Mivel klikk után az egér ott marad felette, de én csak egyszeri felémenetelkor akarom hogy lejátszódjon, és a klikk után nem.

Remélem hogy érthető volt, és várom a választ!
Köszi!

bat66 Creative Commons License 2002.08.29 0 0 15
Hali és help!

CD-t készítünk flash nyitóoldallal, benne menüvel, az egyik menüpontból el kellene indítani egy pdf-et. Nem sikerül... Hogyan kellene?

Köszi!

forwhom Creative Commons License 2002.06.18 0 0 14
jaja azt tudom...
tutajos Creative Commons License 2002.06.18 0 0 13
text szinátmenet-break apart -ujra break apart color mixer linear vagy bitmap .az a lényeg hogy a betük szerkeszthetök legyenek.
forwhom Creative Commons License 2002.06.17 0 0 12
na majd megnézem
tutajos Creative Commons License 2002.06.17 0 0 11
New symbol-a behaviorban kijelölni movie clip-elkészíteni a mozgást-edit dokument.
library-symbol behúz. ctrl+f12 nálam müködik az animáció. 1 framen belül is.
forwhom Creative Commons License 2002.06.17 0 0 10
De a enable single buttons az gombra tenné át nem? Na most valahogy rájöttem, de lehet nem az.

Szóval ha tudod, próbáld ezt ki ok: készíts egy új szimbólumot egy körrel, amit 5 frame-n keresztül animálsz, azaz mozog. Na most akkor a fő scenebe tedd be, azaz húzd be a libraryból, és a főszintéren tegyél be frameket de ne motion tweennel, csak frameket. És ha entert nyomsz akkor menni fog úgy ahogy megcsináltad, és ha 10 frémet teszel be, akkor előlről teszi meg, azaz kétszer csinálja meg.

Remélem érthető volt. Jó lenne ha megcsinálnád, és tényleg ez lenne az amire én gondoltam, meg kerestem.

Köszi!

tutajos Creative Commons License 2002.06.17 0 0 9
vagy public html
tutajos Creative Commons License 2002.06.17 0 0 8
controls - enable simple buttons
Előzmény: forwhom (7)
forwhom Creative Commons License 2002.06.16 0 0 7
Ok az megvan hogy a library-ból behúzom azzal én is próbálkoztam, de ha egy animált szimbólumot húzok be, akkor az eredeti szintér egy framejébe lesz ugye? És ha tesztelem alt+enterrel akkor nem lesz animált. Szóval ezért nem értem.
tutajos Creative Commons License 2002.06.16 0 0 6
Mikor meg van a gomb rajzolva kattints a edit –dokument vagy movi melyel visszatérsz a főoldalra és utána kell a libraryból behúzni a gombot.
tutajos Creative Commons License 2002.06.16 0 0 5
Windows panel-library
A menü gomb egy példányát húzd a munka felületre.
Sajnos én is nagyon kezdő vagyok . Szívesen segítek ha tudok csak az a baj hogy augusztustól 1 évig legalább nem leszek itthon. (szerencsére)
Előzmény: forwhom (4)
forwhom Creative Commons License 2002.06.16 0 0 4
Na várj még van valami:

Nekem ez most nagyon nem megy.
Szóval: akarok csinálni egy új szimbólumot a New Symbol menüvel. Bejön a szimbólum szerkesztő. Megrajzolok egy kört, animálom, hogy 5 framenyit mozogjon, és mikor visszaváltoik a scene-re nem látom a szimbólumom. Ha meg nem animálom akkor se. Szóval ha visszatérek a szimbólumszerkesztő módból, semmit nem látok.
Elvileg nem az lenne a lényege ennek, hogy csinálok egy szimbólumot, és a scene idősávján egy frame-n belül lesz az, amit én csináltam a szimbólum szerkesztőben?
Ha nem így van világosíts fel ok! De örülnék ha meg tudnád mondani hogyan kell ezekkel a szimbólumokkal bánni.

Köszi!

forwhom Creative Commons License 2002.06.15 0 0 3
Köszi, de szerintem nem a leg érthetőbben írtam le.

Na szóval: Olyan színátmenet kellene, ami az általam beírt szövegre érvényes. Ugyanis ha egy kört csinálok, abban idáig is ment. Csinálok egy szöveget, mondjuk: forwhom, és szeretném, ha balról jobbra menne a színátmenet. Beállítom a színt ahogy Te is lent mutattad, beírom a szöveget, széttördelem a break apart-al, így minden betű külön lesz. És így sem megy a linear, és radial sem. Na erre kellett volna a konkrét megoldás!

Remélem tudsz segíteni!

Ui.: jó lenne ha tudnál egyes kérdésekben segíteni, ha lesz, vagy a későbbiekben összedolgozni valamilyen flash-be. Nem tudom hogy Te mennyire mozogsdz benne, én még annyira nem, de nagyon lámer nem vagyok. Kis Action scriptezés még rám fér az egyéb dolgok mellé. Szóval ha szivesen adsz tanácsokat azt én szivesen fogadom!

tutajos Creative Commons License 2002.06.15 0 0 2

itt

tutajos Creative Commons License 2002.06.15 0 0 1
Kiválasztod a radial vagy a lineart menüt ,látni fogsz egy sávot amelyik 2 színből áll alatta van két ház forma (csuszka amivel a szint lehet állítani) ,na erre rákattintasz akkor megjelenik az aktuális szín egy kockában a sáv fölött, arra rákattintva előugrik egy ablak amiben kiválaszthatod a megfelelő szint.
Előzmény: forwhom (0)
forwhom Creative Commons License 2002.06.15 0 0 0
Szeva!

Na én rákerestem és valamit találtam ami lehet megoldja a problémád!

Hozzd be az Action palettát, vagy nyomj F9-et. A legalsó részen az indexre kattints, és ott az o betűnél van olyan hogy onMouse down meg ilyen.

Legördülő menüt én nem tudok (még egyenlőre).

De nekem is lenne kérdésem! Hogy lehet színátmenetet megcsinálni? Linear gradient, vagy Radial gradient. A Flash 5-ben megy, de az MX-ben nem jövök rá hogy kell.

Hali!

tutajos Creative Commons License 2002.06.13 0 0 topiknyitó
Azt szeretném meg kérdezni hogy a flash mx-ben hol lehet bekapcsolni az onmouse event akciót.
Mert én csak up ,down akciókat találtam de ezeknél meg azt nem tudom hogy mit kell beírni az object sorba és a paraméter sorba.
És egyébkén az volna a kérdésem hogy hogyan lehet legördülő menüt készíteni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!