mivel még nincsenek fájdalmai a kedve jó. egyelőre mintha nem is igen foglalkoztatná. ezért is érdekelne, hogy milyen tünetei lesznek még, mert azt hiszem, ha a fájdalmak állandósulnak, akkor várható, hogy elmenjen az "életkedve".
főleg úgy, hogy végignézte a feleségét ...
bocs, a hét végén csak olvasni tudtam ...
igen, tudom, én is nagyrészt nekik köszönhetem hogy még élek, de csodát azért ők sem mindig tudnak tenni...
és még mindig nem tudom, milyen fájdalmak várhatnak rá :-((((
A kérdés az hogy mennyire képes elfogadni az alternativ gyógymódokat?
A természetgyógyászat más oldalról közeliti meg a rákot mint a hagyományos orvoslás(nem csoda a magas halandóság...)
Ebben tudok segiteni...
Közeli rokonomat 7 éve meggyógyitották, azóta semmi baja. Lekopogom. Ez a leggyógyithatóbb rák. Vizelési problémái lesznek leginkább, mert megnagyobbodik, nyomja a húgycsövet, és nehezen tud pisilni.
Kb. két éve volt szó erről a betegségről valamelyik csatornán (Discovery, Spektrum, National Geographic)
Amiért emlékszem rá, az az a kijelentés, hogy nem biztos, hogy érdemes műteni az ilyen betegeket, mert a műtét után mindenféle komplikációk adódhatnak, ugyanakkor nagyon sokan évtizedekig élnek ezzel a betegséggel úgy, hogy végül a haláluk sem emiatt következik be.
Hogy ebből mi igaz és mi nem, azt sajnos nem tudom megmondani.
Lehet, hogy csak azért nincs nagy lelkesedés a témában mert nem akarnak elkeseríteni. Én csak azt tudom, hogy keresztapámmal három hónapja végzett ez a betegség. Keresztanyám (egészségügyi dolgozó) azt mondta a gyerekeinek, hogy ne legyen egy rossz szavuk se róla mert megbűnhődött minden addigi vétkéért, Ő tudja mik voltak ezek. De azért remélem valaki tud írni valami biztatót is .
Pótapám. Diagnosztizálták. Rosszindulatú. Az első felesége áttétes rákban halt meg, kínok, morfium között. A nagynéném tüdőrákban, viszonylag fájdalom nélkül, nagyon idézőjelben "csak" megfulladt.
Az állandó vizelési ingeren kívül más még nem jött elő. Rá mi vár? Mi vár még rá?
A neten sokféle információhoz jutottam már, de efelől semmi.
Tud erről valaki valamit?
Előre is kösz.
Nority