En nem vagyok nagyon oda tole, de azert nem lepett meg tulzottan a dolog: a csoportmecsceken harombol kettot mazlival abszolvaltak. MAr amennyire a horvatokkal valo ikszeles abszolvalasnak nevezheto.
Eleg szar itt valami, en csak ötletet akartam adni. Szerintem az is gond, hogy nagyobb rang egy Bundesliga csapathoz elszerződni nálunk, mint a válogtottban játszani' Szerintem ez borzalmas így....
De ennél a pár játékosnál aki bennt van a válogatottban nehéz lenne lényegesen jobbakat találni. A válogatottság értékét kellene valahogy emelni, ehhez szerintem kellene a sajtó is....
Hat talan nem ugyanazt a 4 edzot kene reciklalni, vazz.
A mostani jatekosok kozul talan csak Kiraly uti meg azt a szintet, hogy jatsszon egy valogatottban, a tobbieket motivacio hianyaban ki kell vagni.
Nem szabad sztarolni olyan jatekosokat, akik ugy allnak hozza, hogy hazajonnek egy picit, rugdossak a labdat, potyoresznek, kozben kikapnak a myanmari junior mozgasserult csapattol, aztan mennek vissza a klubjukba, mintha mi sem tortent volna.
Szerintem ez a vb egyik legnagyobb tanulsaga (azon kivul, hogy a biroi gardat le kell meszarolni): felgozzel nekikezdeni sem erdemes.
Szerintem a magyar foci egyik legnagyobb rákfeneje eppen ez a gondolkodás.
Tudomásul kell venni, hogy hol tartunk, stadionokat kell epiteni, kulfoldi edzoket, utánpotlásnevelest kell figyelni. Es azt a par eredmenyt kell megbecsülni, ami van. Azt a par jatekost kell "sztárolni", aki már elert valamit: Lisztes, Dardai, Kiraly..., illve az aktualisan Mo-on folyamatosan jol jatszo jatekosokat: Tökölit, Keneseit, Molnár B.....
Negativ közegben nem lehet eredményeket elérni. Akinek folyamatosan azt mondják, hogy nem tud focizni, az elhiszi.
Én is mindig a magyar csapatnak drukkolok, ez alól egy kivétel van, a foci. Amikor "elhoztunk egy pontot Vadúzból" percekig röhögtem. Szvsz az összes léhűtőt el kellene zavarni dolgozni, a tisztségviselőkkel együtt, és a pénzből focipályákat (dühöngőket) építeni a parkokba, mint amilyen pl. a Városmajorban vagy a Szent István parkban van.
ez érdekes. magyar válogatott ugyanis jópár éve nem létezik, legalábbis gyakorlatban nem, szarm is szurkol nekik, naná, de teljesen esélytelen az egész, másik szint. ehhez sajnos hozzá kell szokni.
a franciák meg 2 év múlva megint ott lesznek, szarm el kell, hogy keserítsen, félelmetesen jó az utánpótlásuk, meg a mostani gárda se rossz, egy balul sikerült vb miatt.
> Valahol Franciaorszagban egy tanarno kerdezi az uj elsosoket:
>
> * Hat teged hogy hivnak?
> * Francesca.
> * Es apukad mivel foglalkozik?
> * Apukam mernok.
>
> Kovetkezo gyerek:
> * Az en nevem Vivien, apukam asztalos.
>
> Kovetkezo:
> * Alain vagyok, apukam sztriptiztancos egy buzibarban...
>
> A tanarno termeszetesen felhaborodik, de nem szol egy szot sem.
> Szunetben viszont odamegy a kis Alainhoz, es megkerdi:
> * Kisfiam, igazat mondtal az oran az apukadrol?
>
> A kisfiu szipogva valaszol:
> * Nem tanarneni, nem mertem elmondani az igazat, annyira szegyellem.
> * Miert mi az apukad igazi foglalkozasa?
> * O a francia focivalogatott egyik jatekosa...
Azért kétszer ezzel a borzasztóan erős csapatukkal nem jutottak ki a vébére.
És nem tudom más hogy van ezzel, de a VB-k kivételével én nem nagyon szoktam idegen válogatottakért szorítani, már csak ilyen maradi vagyok.... Valahogy, ahol mi is éríntettek vagyunk, ott a MAGYAR VÁLOGATOTTnak szurkolok, a többi meg alig-alig érdekel.
szarm konkrétan dühös volt, amikor nem jutottak ki 94-ben, az egy sokra hivatott csapat volt, de hát ilyen az élet.
valóban, nem sokan drukkolnak itthon a franciáknak, hogy ennek te miért örülsz, azt mondjuk szarm nem érti, neki tökmindegy. az biztos, hogy az EB-n a francia-portugál meccset nyilvános helyen nézte szarm, és csak az ő asztalánál ugrottak fel a francia góloknál (pedig volt ott vagy 30 asztal), az összes többi portugál divatszurkoló kussolt.
na, az egy szép élmény volt...
Nalam pont forditva volt: amikor meg jatszottak olanok, mint Platini meg Tigana, szerettem oket nagyon. Azota nem. Amiota nyertek 98-ban es arcmeretet valtottak, mar kifejezetten ruhellem oket. Amiota a bajnoksaguk ilyen gyenge, plane.
Jot tesz ez nekik, nem kell aggodni, ha mar 1-2 jatekos rajon, hogy nem felisten, akkor mar nem volt hiaba a kiesesuk.
Arra gondoltam, hogy amikor a bulgárok miatt nem jutottak ki a franciák a 94-es VB-re, akkor 0 db. ember szomorkodott ezen kis hazánkban, ugyanis senkit sem érdekeltek a franciák.
Szerintem valamennyi mai szurkolójuk a 98-as VB miatt van, persze most már azt állítják, hogy már Platiniék óta nekik szurkolnak, ezen nevetnem kell.....
Azért elég érdekes, hogy túl sok francia szurkolóval nem lehet találkozni a kocsmában, ennek azért örülök.
Csak nem akartam, hogy elsüllyedjen ez a topic két ember veszekedése miatt...
Hiszen ez szól a VB eddigi legkellemesebb kieséséről. A következő az amerikaiak búcsúja lesz...
A portugálokat, az urukat sajnálom, de a franciákat nem!!!
Tele van a faszom a sok gusztustalan mumajom, divatdrukker gecivel ! Amikor sorra nyertek a kekek a meccseket, akkor vettek a kocsogok a Zidane mezt , most meg kopkodnek .GUSZTUSTALAN FERGEK !!!
Az en szememben Lolo Blanc, Manu Petit , Fabien, Zizou ugyanugy ISTENEK maradnak , mint ahogy BAtigol is !
de a legtöbben igen, ahooooogy én is, de azért is, mert kurva nagy mázlijuk volt az EB-n, a VB állítólag bunda volt, ráadásul a franciát mint nemzetet át kéne "francia+mindenmásország"-nak nevezni, sokan emiatt se kedvelik őket