Elég meghallgatni Kövér Laca emelkedet gondolatati az olimpia rendezés kapcsán.Vagy Pokorni idióta hazugságait.Ja,amúgy a vidéken volt elsöprő a Fidesz siker.És közép-európa talán legpolgárosodotabb városában akkorát buktak mint a ház.Nem beszélve a többi magyar nagyvárosról.Nem a vidékieket nézem hülyének(én is vidéki vagyok)csak megjegyzem,hogy talán pont fordítva kellett volna történie.
Az "okos" fideszesek egyik főokosa (Surján,a korboncnok) megfejtette a rejtélyt,hogy veszíthették el a választásokat.
Egyszerű a dolog: szervezetten,egy fröccsért cserébe elvitték szavazni a nyilasból kommunistává lett prolik unokáit,akiknek az mszp-re kellett ezek után (a fröccs után) szavazniuk.
És ebben halálbiztos a Surján.
No,most,ha egy fideszes prominens ilyen okos,milyen lehet,aki nem ennyire prominens?
"Ekkora marhaságot is csak a szadesz tud kitalálni.
Diplomás minimálbér!Az eszem megáll!
Csak azért,mert valakinek megadatott az,hogy egyetemre járhatott,már rögtön 100000 Ft-ot kap.
És más emberek,akiknek nem volt politikai befolyása,vagy péze egyetemre,a belét is kidolgozza,tízszer annyit dolgozik,mint egy diplomás könyvtáros,tanítónő,stb.,de ő csak 50000-et kap,mert csak szakmunkás. "
Bermuda hasonló topikjából erre jutottam. Nincs mit tenni, el kell ismerni. Hisz a táblázatok is ezt bizonyíccsák. Mondjuk nem magyarázta meg senki, hogy ha az alacsony iskolázottságúak a 'buták', akkor miért oly magas a fidesz-oszlop náluk. Meg azt sem tudom, mi köze a diplomának az észhez. Szerintem nem sok. De én hiszek Bermudának! De szeretnék én is okos fideszes lenni, mindent tudni, és nem csak Kovács blődségeit elhinni!