Keresés

Részletes keresés

Bermuda Gatya Creative Commons License 2002.06.08 0 0 8
Debrecen a polgárok városa !

Szopi !

Előzmény: Alexander the Great (7)
Alexander the Great Creative Commons License 2002.06.08 0 0 7

Elég meghallgatni Kövér Laca emelkedet gondolatati az olimpia rendezés kapcsán.Vagy Pokorni idióta hazugságait.Ja,amúgy a vidéken volt elsöprő a Fidesz siker.És közép-európa talán legpolgárosodotabb városában akkorát buktak mint a ház.Nem beszélve a többi magyar nagyvárosról.Nem a vidékieket nézem hülyének(én is vidéki vagyok)csak megjegyzem,hogy talán pont fordítva kellett volna történie.

kontrra Creative Commons License 2002.06.08 0 0 6
Az "okos" fideszesek egyik főokosa (Surján,a korboncnok) megfejtette a rejtélyt,hogy veszíthették el a választásokat.
Egyszerű a dolog: szervezetten,egy fröccsért cserébe elvitték szavazni a nyilasból kommunistává lett prolik unokáit,akiknek az mszp-re kellett ezek után (a fröccs után) szavazniuk.
És ebben halálbiztos a Surján.
No,most,ha egy fideszes prominens ilyen okos,milyen lehet,aki nem ennyire prominens?
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.06.08 0 0 5
Okosak a Fideszesek, okosak, de nem elég okosok, ezért az ezüstérmesek csak!
Előzmény: sz (4)
sz Creative Commons License 2002.06.08 0 0 4
hááát, ha deutsch és rogán az etalon, akkor inkább nem is szeretnék olyan "okos" lenni :D
JO Creative Commons License 2002.06.08 0 0 3
ÜDV!

Lehet, hogy így van, de akkor jól tikolják.

m.t.:
JO

Előzmény: na...oda kell mégegy izé (-)
na...oda kell mégegy izé Creative Commons License 2002.06.08 0 0 2
K. Pista írta a Gondolán:

"Ekkora marhaságot is csak a szadesz tud kitalálni.
Diplomás minimálbér!Az eszem megáll!
Csak azért,mert valakinek megadatott az,hogy egyetemre járhatott,már rögtön 100000 Ft-ot kap.
És más emberek,akiknek nem volt politikai befolyása,vagy péze egyetemre,a belét is kidolgozza,tízszer annyit dolgozik,mint egy diplomás könyvtáros,tanítónő,stb.,de ő csak 50000-et kap,mert csak szakmunkás. "

Akkó most hogy van ez?:)

Rézeleje Creative Commons License 2002.06.08 0 0 1
off
Ne legyünk igazségosak. Legyünk inkább igazságosak.
on
Előzmény: Rézeleje (0)
Rézeleje Creative Commons License 2002.06.08 0 0 0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Ilyen magas az észoszlop a FIDESZ-ben. (És hogy igazségosak legyünk, az MSZP-ben se sokkal alacsonyabb.)

Előzmény: na...oda kell mégegy izé (-)
na...oda kell mégegy izé Creative Commons License 2002.06.08 0 0 topiknyitó
Bermuda hasonló topikjából erre jutottam. Nincs mit tenni, el kell ismerni. Hisz a táblázatok is ezt bizonyíccsák. Mondjuk nem magyarázta meg senki, hogy ha az alacsony iskolázottságúak a 'buták', akkor miért oly magas a fidesz-oszlop náluk. Meg azt sem tudom, mi köze a diplomának az észhez. Szerintem nem sok. De én hiszek Bermudának! De szeretnék én is okos fideszes lenni, mindent tudni, és nem csak Kovács blődségeit elhinni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!