nem kifjezetten a hekyzetekre gondoltam, hanem a taktikára, arra hogy a vezetés után mindig visszaálltak - ez undorító, ez nem foci, az embe nem ezért néz meccset, nem ezér megy ki a stadionba, pláne nem egy VB-n, ez Törpetóni hibája főleg... maguknak k9szönhetik, megérdemelték, hogy kiestek (fájó szívvel is
mondom)
persze az igazsághoz tartozik, hogy sok szabályos gólt nem adtak meg nekik
Nekünk sincs jobb dolgunk ilyenkor mint ilyen hülyeségekről beszélni...:-)))))
Azért amikor azt mondják hogy 3 hülye még a végén szegény gyerek magára veszi!:-)
még jó hogy nem viszi ki őket a meccsre: milyen lenne már: "...anyu mért mondják a papának, hogy sz**j le, mikor ő heteroszexuális, és különben is te vagy a párja?" "ööö, na menj aludni" "mama stadionban vagyunk" ...........
1. jó voltál drágám- oké asszony, akkor irány az ágy
2. má megint szétfújtad - kuss asszony, mert kiállítalak (a saroka) egy piros lappal (a piros lámpás negyedbe)
hideg a kaja:sárga+még sótlan is?:piros!
irány a spájz aztán ott lehet gondolkozni...:-))
de tényleg gondolj csak bele mi lehetett mikor ez a csávó hazamegy 1 ilyen meccsről?
:-)
sztem is a bírók a legrosszabbak eddig, az egyiktől hülyét kaptam (attól amelyik 16 sárgát és 2 pirosat adott, asszem a portugál Lopez Nieto volt az): nem néztem végig a meccset, de amikor bekapcsolódtam már egy rakat sárgát és egy pirosat is kioszott és a bátyám mondta, hogy mi van; na elég az hozzá, hogy alig egy perce néztem a meccset és a német csávó felrúgta a kamerunit (nem volt olyan vészes) mire én poénból hangosan mondtam: "bazmeg aggyá ennek is sárgát te hülye"....és ez a hülye adoott................1 percre rá a kameruni szabálytalankodott én megint ugyanezt mondtam poénból, gondolván csak nem ad egy ilyen szabálytalanságért is sárgát, de ez a fasz a kameruninak is adott
aszittem lehidalok
korábbi hozzászólónak: nem csalták el végeredményben a brazil-török meccset, mert Rivaldo fejes gólja nem volt les, mégis befújták; így végül mindenképp 2-1 lett volna a braziloknak
Igaz, de nem ebben az esetben. Tisztán felrúgták az ír srácot, műesésról szó sem volt. Épp lépett előre, amikor a támaszkodó lábát elsodorták. Nem értem hogy nem lehet ezt észrevenni.
Namármost azt nem értem hogy a VB elött hoztak egy olyan döntést hogy aki a 16-on belül színészkedik hogy büntetőt kapjon azt kikell állítani!
Erre fel nemhogy kiállítják őket hanem 11-est adnak!
És ha valakinek mégis ad lapot akkor az véletlenül sem piros!
Persze tudom ezt felvállalni hogy kiállítok valakit mikor lehet hogy tényleg buktatták.....
Erre lenne jó az utólagos eltiltás!
Hát azért ez a Frisk is kitett magáért a mai spanyol-ír meccsen.
Első félidőben legalább 4x állította meg tévesen a kiugró spanyolokat - igaz, egyrészt a spanyolok annyira jól mozogtak keresztbe a védők vonalában, hogy 100 %-osan én is csak a visszajátszás után győződhettem meg a téves beintésről, de mindegyik több, mint gyanús volt, míg a valódi leseknél is lehetett érezni azt, hogy most jól lépett ki az ír védelem. És én nem vonalban álltam a helyszínen, otthon ültem a fotelben...
Az íreknek megadott első büntetőről csak annyit, hogy elsőre én is úgy láttam, hogy buktatás volt, csak az alapvonali visszajátszásból látszott, hogy ugyan volt a közelben spanyol láb, de Duff esni akart.
A második büntető pedig egyszerűen nevetséges volt. Ha az 11-es, akkor az is az volt, amit Raul ellen követtek el a lecserélése előtt.
Meg úgy általában nem tetszett a bíró működésében, hogy ha egy játékossal szemben szabálytalankodtak, az hiába húzta magához akár földön fekve a labdát, kelt fel, indult meg ismét, Frisk lefújta és járt a szabad. Miért kell leszoktatni a játékosokat arról, hogy küzdjenek, harcoljanak? Ez nagyon magyaros felfogású vezetés volt. Persze azzal a különbséggel, hogy itthon (nemi túlzással) hozzá sem szoktak a küzdéshez.
Ti mit szóltok ahhoz, hogy 2 mezőnybíró legyen? KB ugyanúgy mint a kosárban. 1 lenne mindig az alapvonal környékén 1 pedig a félpályán. Így talán jobban látnának és követnék az eseményeket.
Most megint remekelt a biró ! De a játékosok mű esései sem semmik ! Kez roppant mód idegesiteni , hogy ugy lehet tovább jutni ha csalnak a csapatok ! Hol a sport a sportból ???? Az egyik farok ír épp most vágta fel magát ugy hogy hozzá sem értek . De kigyták a büntetőt ! :-)))
Ma Collina bizonyította, hogy:
hülye bírók Európában is vannak,
közülük ő az egyik leghülyébb,
nincs olyan meccs, amit ne akarna eldönteni,
csak tévedés, vagy összeesküvés lehet, hogy őt a világ legjobb bírójának választották - ráadásul 4X!