Sziasztok bmw 525 tds em van 96os sedan a a külső hőmérséklet jeladó tudja vki hol talàlom vki azt mondta a bal első dobbetétben van vki azt mondta a jobb elsö dobbetétben a bal elsőben nem volt maradt a jobb első meg a lökös vki tudja pontosan??
97-es 523i. Eddig azt vettem észre, hogy hidegen mindig pöccre indul, de ha csak 5 percre megálltam valahol utána kűzdött, hogy elinduljon. Volt, hogy 4-5 indítás is kellett.
A szivattyút hallottam, tehát hacsak nem hagy ki néha, akkor az jó lehet.
Ma reggel viszont menet közben 2-szer majdnem lefulladt úgy, hogy motorfék után akartam lassan gyorsítani. Ezután pedig este le is állt a kocsi egy körforgalom behajtójánál, de a lendület bevitt a kellős közepére, ahol szervó nélkül örültem, hogy a belső padkán meg tudtam állni... Újraindult, gyújtásra, de nagyon dadogósan. HA pörgetem jónak tűnik, de üresben alapjáraton, hirtelen gázadásra, beremeg az egész motor+ karosszéria, és olyan, mintha be akarna fulladni. Hidegen nem csinálta.
Ha valakinek van ötlete, legyen szíves megírni, hogy mit nézzek esetleg. Az is lehet, hogy 2 független hiba... köszi!
Üdv urak! egy kis segítségre lenne szükségem Adott egy bmw e39 3.0 benzin 2000évj. a probléme az vele hogy nem megy a klímaventilátra hiba üzenet diaggal: nyomás érzékelő, zárt áramkör negatívra ! ha a venti reléjét összezárom tökéletesen működik a ventilátor mi lehet vele a gond?