Keresés

Részletes keresés

verano Creative Commons License 2006.08.03 0 0 4

Szaisztok!

5+1 fő 2006. szeptember 06-án utazik Costa Rica-ra 22 napra. A +1 fő (lány) külön vett repülőjegyet a Többiektől és utitársat keres. Kint fog(tok) talákozni a Barátaival.  Az összeg, amit augusztus 9-ig kellen kifizetni: kb. 430.000 Ft. Ez az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet (illetékkel) és néhány kirándulást. Costa Ricából "átutaznak" Nicaraguába és Panamára. Egyelőre enyy infót tudok. Ha érdekel, kérlek írj és megadom a Barátnőm számát, hogy a kapcsolatot fel tudjátok venni.

Üdv:

verano

itsme1 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 3
www.costarica.lap.hu
BOLOND Creative Commons License 2003.05.25 0 0 2
Costa Rica az egyik legjobb hely a vilagon (a sok kozul) azoknak akik szeretik az allatvilagot, termeszeti szepsegeket, tropusi tengerpartokat, dzsungel turakat, termeszetvedelmi helyeket es szeles valasztekot minden meretu penztarcara, es persze mindezt egy helyen. Annak ellenere hogy Latin-Amerikaban van, eleg tiszta, kulturalt, eleg biztonsagos es a repulojegyen kivul be lehet jarni mersekelt koltsegvetessel. Meg USA vizum sem kell mert Canadan keresztul (Toronto) egyenes jaratok vannak. Semmilyen oltas nem kell, a csapviz ihato, jobb mint Pesten es a kaja nem szokatlan a magyar gyomornak. A legjobb jarmu az orszagon belul a terep bicikli (mountain bike?)de a buszok is jok es olcsok. En jobban szeretem a biciklit mert nem vagyok helyhez es menetrendhez kotve. Az egesz orszagot be lehet jarni autoval ket nap alatt, es meg tankolni sem kell kozben. Sokan kozlekednek biciklivel, sot sokan benne vannak a turazasban es eleg komoly kerekeket lehet latni uton utfelen. Talan nincs olyan falu ahol nincs bicikli szerelo. Annak ellenere hogy en ra voltam szorulva parszor, az auto stop az nem ajanlatos mert nem nagy velemeny van azokrol a kulfoldiekrol akiknek nem telik buszra. az emberek kedvesek es segitokeszek, es konnyen meg tudod ertetni magadat angolul, spanyolul vagy kezzel-labbal. Egyebkent rengeteg europai es eszak-Amerikai el ott es futtat uzletet, meg magyarral is talalkoztunk. Eleg buval belelt volt annak ellenere hogy meses kornyezetben elt. A termeszeti szepseg es az allatvilag az tobzodik. Ha akarsz latni mukodo vulkant, akkor leulsz a Vulcan Arenal ele es varsz egy kicsit. Naponta tobbszor kitor, ugyhogy nagy nyomas nem epul fel benne. Ejszaka neha latni a lavat is. Az egyik kertben a pokmajom a nyakamban ulve ette a banat es a hajamba kente a kezet, a masik meg egy kutyan lovagolt es cigit lopkodtak. A papagalyok odajonnek az asztalodhoz es szebbnel szebb lepkek koroznek a fejed korul. Reggelig tudnak irni rola, de mennem kell. Ha erdekel mas reszlet, csak szolj. Felteszek kepeket a http://bolond0.tripod.com-ra a het elejen.
Előzmény: Playsion (-)
BOLOND Creative Commons License 2003.05.04 0 0 1
En voltam egy parszor Costa Rica-ban, redkivuli jo hely, ha valakit erdekel jelentkezz, addig nem farasztom magam az irassal
Előzmény: ajaj (0)
ajaj Creative Commons License 2002.06.12 0 0 0
Nálunk is ez az álomprojekt most, de nem tudom, lesz-e pénzünk eljutni. Vízum elvileg nem kell, de ha az USA-n keresztül mész, akkor USAvízum kell, akkor is, ha ki se szállsz a gépből, mert mondjuk csak tankolni áll meg. Ha beszélsz angolul, küldök neked néhány linket, jó pár infót begyűjtöttem előre is
Előzmény: Playsion (-)
Playsion Creative Commons License 2002.06.05 0 0 topiknyitó
Ha valaki volt már ott, tudja a vízum dolgokat (kell-e?), betegségeket ismeri, kell-e injekció, meg úgy általában az országról, szívesen venném ha beírna. Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!