Köszönöm kérdésed, még igen - fura, hétfőn kötötték be hozzám a netet, aztán milyen jó időzítéssel kérdeztél rám :) -, csak nem volt netem, meg sok a munkám.
és valóban, módositással sikerült bevinni az őt, de az egész oldal darabjaira hullott szét. Akkor javaslom a rövid öket.. vannak reménytelen esetek :) hevenájszdéj
hurrá a pagebuilderrel sikerült hibás, ???-es oldalt csinálnom.. és igen, a helpjével ellentétben nem müködik a copy paste..
hibajelenség halmozott generálása folyamatban...
Nem az ő betű cseréjéről beszélek.
De ha én most a HTML Editorral megnyitom, akkor a következőket nem tudom többet állítani:
- Guestbook
- Transition
- Image
- Links
- Counter
- Background
Hmm..
/Ugye nem preview-ban nézted meg, hanem egy külön böngészőben? :)/
Tipp - ha valami fenszit raksz bele, gombok, ilyenek, akkor a HTML editorral ne nagyon piszkálj bele, mert többet nem tudod a Page Builderrel megnyitni.
kemény dió.. ugyanis elsőre ennyit irtam bele: őőőőőőŐŐŐŐŐŐőőő űűűűűűű, és igy is jelent meg. Ha nem tudom generálni a hibát, akkor javitani se. Nincs ötlet.. kopizz egy ő-t vhonnan és a html editorba probáld betenni, ha gondolod.
Most először szerencsé vagyok a nagy Ő-kkel :)
nekem nem adja ingyé, miért? örökre ingyé adta? hol keressem? nekem is van yahoom, s mégse..
Nem kéne lecserélni szerintem elég jó, csak őtlen ..meg űtlen is.
Az első szám a pasis, mer gondolom, nem abba énekelsz, amiben női hang van :)
Azért oda tettem, mert adott olyan kütyüt, amivel nem kellett sokat szórakozni ahhoz, hogy valahogy kinézzen. Akkor ugyanis épp nem volt olyan rengeteg szabadidőm mint most. Ja, meg adta a yahoo a mail-hez, ingyé. :))
Majd csinázok valami szebbet...
Meg jobbat...
Csak ahhoz gondókodni kéne. Mindegy :))
tudom, nekem ez van, amikor western EU-ban megirok egy mailt, de mikor elmegy akkor már ő helyett ?.. Két megoldás: valahol, ha lehet Centrál EU-ra állítani vagy unicode.. vagy pedig egy tutira western eu-s szövegből kikopipésztelni az ő-ket oda, vagy ö. Esetleg próbáld angol billentyüzetre állítva begépelni az ő-t ha azt valahogy ki birod sajtolni, akkor annak jónak kell lenni .. alt+228 asszem.
ja, van olyanom.
soha nem neveztem így, eszembe nem jutott, hogy az ICQ-ra gondolsz.
A lement visszatölttel egyetlen probléma az, hogy onnantól kezdve nem lehet használni a yahoo webépítő szolgáltatásait, azt meg nem szeretném.
Úgyhogy maximum az ő -> ö megoldható