Azért egy ilyen Pajtás gép most már nagyon sokat érhet nem???
Ha jól emléxem gyerekkoromban láttam utoljára...
Egy jó kis nyugati-gyűjtő sokat adhat érte...
Nem mondod komolyan tényleg ilyen van a Sanya-gyeröknek???!
:-)
Sándorom szintén elutazott Kubába és titokban pajtás géppel fényképezgette Medgyessy Pétert a telelés közben??? Amolyan kis titkos paparazzi... nade ezzel a géppel már bocs a kiváló PAJTÁS gép gyártóitól...
Vagy mi a túrót akartál itt írni???
Kedves MICU!
"Ha ébren vagy fijjam ne álmodjál"... mondotta volt bölcs és kedves néhai nagypám....sz'al ne is álmodj arról, hogy ilyen filmet láthatsz...
Ugyanis Medgyessy Péter miniszterelnökünkről nem készülnek több millióért filmek...(hál'Isten!!!) amit aztán mélyen lezárnak különböző páncélokba....
Neki egyébként nincs is rá szüksége, hogy megörökítsék a tetteit... azok ugyanis magukért beszélnek még akkor is ha a Te és a hozzád hasonlóan megvezetettek szelektív látása nem is veszi észre....
Mert megyó gazdaságpolitikája (már ha lenne neki ilyesmi) olyan baromi jó a szegényeknek. Na igen, szegény friderikusznak Pl. tényleg nem rossz, ha már nézői nem is igen vannak, legalább némi pénz csurran-cseppen. Meg volt a nagy osztogatás-fosztogatás az EU-s szavazás előtt, de majd nézz körbe pár hónap múlva amikor ismét jön Bokros elvtárs.
Persze mintha rémlene hogy a gonosz, szívtelen, hatalommániás Orbán idején emelkedett meg jócskán a minimálbér, a reálbérek, és mintha a MOL azért verte volna a nyálát egész idő alatt hogy miért nem hagyják őt gázárat emelni. És valahogy nőtt a GDP, csökkent az infláció. Most pedig mintha nem igazán ez lenne a tendencia, persze teljesen véletlenül pont azóta hogy az MSZP hatalomra került.
Én meg az Ezüsthajós Happy Endes utifilmeket akarom.
Azokat ahol a "szeretett vezető elvtárs" a főszereplő.
Ha már többszázmilláért megcsinálták akkor legalább lássuk Vityka koma utikalandjait.
üdv:
soltika + Finci Kutya
Ps:
Még pénzt is adnák érte hogy lássam ahogy mondjuk Viktor elvtárs tevegél a Szaudi sivatagban vagy ahogy Marokkóban a mecsetben térdepel.
Persze a ti asztalotok mi?Azé a Bayeré meg Bencsiké akik a saját határombelüli honfitársaikat gyűlölik.A keleti piacok éhen döglenek a parasztok te.Majd a nyugati piacra fognak betörni mi?Amennyit az Orbánék hazudtak annyit az elmúlt 80 évben nem hazudtak.A felülvizsgálat után csak az igazolvánnyal rendelkező magyarok jöhetnének és nagyobb lenne az esélyük a munkára.Ja,Orbán is szivesen vállalja a gondoskodást.Úgy 2002 januárjától,a kampány kezdetéjének a közeledtével.Nem ám '99-től.Ááá dehogy.Egyébként pont a ti gazdaságpolitikátok mondja azt,hogy a szegényeknek lófaszt.Az Erdélyiek még szegényebbek akkor hogyan higgyem el,hogy őszinte a hirtelen segítség.Itthon is élnek határóntúliak ám.Méghozzá a litminimumhatárántúliak.Talán ők is kaphatnának segélyeket.Egy jó példa milyen demagógók vagytok.Hőbölögtök,hogy a Bokros 50%-al emelte a gáz árát.Akkor a kedves Fidesz kormány miért nem csökkentett 50%-al.Höö?Vagy akkor mégis szügséges volt?
Még mit nem??!! Eladnátok őket rabszolgának, vagy mittudomén milyen aljasságot követnétek el ellenük, a mai magyar jobboldal szép szokása szerint (azaz: mindenkit el kell árulni, akár velünk, akár ellenünk, lényeg a lé).
NE ERDEKELJENEK A HATARONTULIAK.-nem a baloldal asztala-ti csak maradjatok a multiknal,globalizalodjatok,keletipiacotvisszaszerezzetek,privatizaljatok,lopjatokcsaljatokhazudjatok,ahhoz ertetek.A hataron tuliakat szarjatok le.ok csak viszik a penzt.Mit torodtok veluk?Ott van a Roman allam-majd o becsuletesen gondoskodik roluk.Ja-vizsgaljatok felul az Orban-nastase paktumot!!!nehogy mar egy elromanositott korcs magyar is ide jojjon.23 millio romannal egyetemben!-Ezeket az elveket kovesd,azokat, amiket nap mint nap mondanak istenkent tisztelt fuhrerjeitek.A hataron tuliak tiszteletet,es a gondoskodast roluk hagyjatok meg nekunk,jobbosoknak,mi szivesen vallaljuk.
azt hittem,a Dunat csak jobbos szavazok es Erdelyi-szinten jobbos szavazok nezik,biztos,hogy nem kene szemuveget hordanod?nem kevered a csiga2-vel?.....furcsa-az,hogy azt nezed pont olyan,mint mondjuk egy zsidonak keresztet vetni:)))
Nem nézem se a Heti Hetest,se a kereskedelmiket,hanem a Dunát szoktam nézni.A Bayerék egyszerűen primitívek és sértőek.A Juszt se kutya de ő kicsit hitelesebb mert a Nyitott Szál se volt kutya a Horn kormány alatt,(mikor a Bayer a Népszabadságnál írt...)
koszi,hogy hulyenek nezel-mintha nem tudtam volna-basszus-ha ennyire nincs humorod,akar meg nezhetned is,nem sokat rontana a helyzeten.Tehat-ha te a jobboldalt kritizalod az amugy tapsgepek nelkuli,jol mexerkesztett,elvezetes komoly musoraert,akkor mivel jobb a baloldal tetvese,vagy balos sajtoklubja a 4 parasztjaval?-azokra persze nem ervenyesek kiteteleid,ugye?
"Beteg emberek a Pénteki sajklub tagjai. ...És buták. Nincsenek érveik, csak indulataik. Alantasak. ... S az a hülye Bencsik Umberto Eco nevét "e"-vel mondja, holott az "é". Lovas meg jön a katari nemzeti érzésekkel! Szezon meg fazon keverése. És az a kis görény, aki tegnap volt... Beleugatni sem tudott. Járai legalább végigtikkeli az egészet. "
Én ehhez már csak annyit fűzné hozzá: milyen szerencse, hogy NEKED vannak érveid, viszont indulataidat prímán vissza tudod fogni.
Nem tudom ki vagy meg mi vagy, de erőst az a gyanum, hogy frusztrált lehetsz, ha butának nyilvánítod pld. Lovast.