Ma reggel, nem sokkal 8 óra után egy autó fordult jobbra a Lőpormalom utcából a Vízimolnár utcába. Az autó tetején volt egy cipősdoboz, benne új cipő. Forduláskor a doboz leesett, az autós nem vette észre. Ha a gazdája keresné a dobozt a cipővel, a Lőpormalom utcai Római csemegében, vagy a mellette lévő szoláriumban érdeklődhet, vagy írjon ide: m-ciposdoboz@rvd.hu
Az én fiam a Napsugár oviba járt! (Nem oda akartuk beiratni mert a Vitorlás mellett lakunk, de ott már nem volt hely!) Igazából remek ovi! Kedvesek az ovónők is!
Amikor 12, illetve 10 éve elkezdtük, akkor a Vitorla számított a legjobbnak, de ez alapvetően ovónéni függő.
Ja, és amikor benépesültek a lakóparkok, akkor hirtelen kevés lett a férőhely. NEm tudom, hogy azóta milyen a helyzet, de akkor nem az volt a kérdés, hogy melyikbe a 3 közül, hanem hogy egyáltalán befér-e bármelyikbe. Azóta is folyamatosan költöznek kisgyerekesek a ltp-re...
Szerintem van ennél veszélyesebb parkolás, ami szabályos (pl. 90 fokos, de orral előre, seggel az út felé).
Ráadásul vannak olyan helyzetek, amikor a 2x megfordulás több potenciális veszélyhelyzetet vagy fennakadás okoz, mint amekkora kockázatot jelent a menetiránnyal szemben az úttal párhuzamos parkolás.
De ez most mindegy is, a lényeg, hogy ezért büntetnek, érdemes figyelni rá.
VIGYÁZAT! Teljesen indokolatlan helyeken is büntetnek szabálytalan parkolásért a közterületesek. Úgy tűnik, nem elég nekik a kaszáson beszedett bírság! :-(
Sziasztok, család vagyunk két gyerekkel, novemberre várjuk a harmadikat szeretnénk nagyobb lakásba költözni. 2+2 félszobás ideális lenne. Esetleg tudtok valamit korrekt feltételekkel? (maximum 100+rezsi nem gond, hogy gyerekekkel költözénk.)
Referenciát tudok adni a mostani főbérlőtöl ha ez valakinek fontos.
Rég volt már a mi lakáskereső projektünk, szóval ne vedd készpénznek, amit írok, de úgy emlékszem, hogy cseréptetősben nincs 1+3 félszobás, illetve a 2+2 félszobásból pedig a nagyobb kiszerelés (80 nm) van. (Már azokból a típusokból, amiről azt írtad, hogy érdekel.)
Esztétikum ügyben is felvetnék egy szempontot: mi lapostetős négyemeletesből az ablakon kinézve a szemközti -- esztétikusabb -- cseréptetőst látjuk, ám az abban lakók nem mondhatják el ugyanezt. ;-)
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Mi a Pók utcai lakótelepen szeretnénk lakást vásárolni, elsősorban cseréptetős házban. Van egyáltalán 70-80 négyzetméter közötti 4 szobás lakás? (1+3 fél, vagy 2+2 fél). Két ingatlanirodát is megkerestünk, de csak szidták egymást, teljesen eltérő méreteket és szobaszámokat adtak meg.
Egyébként mi a különbség a cseréptetős és a lapostetős házak között? Úgy tudom, panel mind a kettő.
Ez tényleg tök jó, csak az első mondatot nem értem: "A Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület [...]kapta a jelzést, mely szerint a Római térnél egy fiatal hölgyet támadás ért."
Kitől?
A rendőrség a polgárőröket küldi ki, mert nem ér rá?
nem semmi. hazáig követték? múltkor este kísértem le rokont a hévhez hát a de niro féle taxisofőr film jutott eszembe: "Éjjel az összes állat előbújik"