52500 HUF / ember. Visszasírom, most mikor Gyurcsányi színheppje miatt 4,5 millió HUF-ot kúrtak el egy vadiúj páncélautó (az is mijaf.szomért kell?) átfestésére, amit "véletlenül" nyilván, rossz sínben szereztek be Miferiénk ... És még van két rossz színű, tehát lehet sejteni, hogy újabb 9-10 mila megint ugrik még a közpénzből és megy a Gyurcsányi csókos haveroknak ...
Biztosan valamelyik Mikola testvér jött is be a képbe,szolitulajdonosként. Azért Rogán Ropit néha berakhatták volna a szollerba,jól jött volna neki a sötét alap amikor a saját baromságai miatt sápadhatott a vitaműsorokban.
" A gyógyszaunákkal is felszerelt fitnesscenterbe mások mellett Stumpf István volt kancelláriaminiszter, Bártfai Béla menesztett közigazgatási államtitkár, Boros Imre, korábbi Phare miniszter, valamint Borókai Gábor kormányszóvivő is együtt izzadhatott. Az egészségügyi tárca ugyancsak élen járt az egészségmegőrzésben, itt Mikola István miniszter mellett négy államtitkár is rendszeres látogatója volt a fitnesscenternek. Szintén rendelkezett bérlettel Dávid Ibolya volt igazságügyi miniszter, illetve politikai államtitkára Hende Csaba. A miniszterek közül rendszeresen gyúrt a Hotel Mercure-ban Varga Mihály, a pénzügyi, Pálinkás József, az oktatási, Harrach Péter, a szociális, Matolcsy György a gazdasági és Pintér Sándor, a belügyi tárca volt vezetője. A kultuszminisztériumból a miniszter nem, csak a volt politikai államtitkár Várhegyi Attila edzett rendszeresen, szintén nem képviseltette magát a testmozgásokon a közlekedési tárca, ahol szintén a politikai államtitkár, Manninger Jenő vette igénybe a szalon szolgáltatásait. "
Ha tényleg csak 30 dolgozóról van szó (azaz 700 000 Ft/solribérlet/fő), akkor elég korrupciógyanúsnak hangzik. Ugyanakkor állítólag közbeszerzési eljárásban vették, ami kizárná a fenti tényt. Valószínűleg több, mint 30 főről van szó. Utána kéne járni, hogy ténylegesen hány főre érvényes a bérlet.
A melegvizes medence építésének a hiánya mindenesetre azt már kizárja, hogy tényleg a dolgozól egészsége miatt költötték el ezt a pénzt. Hol lehet az igazság?
hát ha ezt mondta, akkor jó nagy butaságot mondott, mert semmi értelme, azt is mondhatta volna, hogy annyira vugyázuni dolgozóink egészségére hogy mindenki házába építettünk egy melegvizes medencét, hogy meglegyen a reggeli úszás. Mert az egészséges.
Azért vannak határok szerintem, a szolárium túl van a "tör?dünk a dolgozóinkkal" -féle kereteken egy állami intézménynél. Egyállami intémény ne a 30 dolgozó rézbarna b?rszinével törödjön, hanem a sok ezer alultáplált gyerekkel. Satöbbi. Igen, ez lenne a demagógia, csakhát nem kellene rá okot szolgáltatni, és akkor nem mondanám.
Látod!? Megmondtam én! (19-es) Na de most is fentartom, igazából az bizony nem annyiba került, itt szépen vissa forgatták a pénnek egy részét (azt hiszem 10%-ot szokás?) annak aki pont attól a cégtől vette, akitől. (az ördög mindig a részletekben bujik meg:-) )
Az adófizetők 100M-jét az Torgyán-Orbán kormány költötte a Postabankra, ahelyett, hogy hagyta volna tönkremenni. Egyébként ez a topik nem erről szól: Azt írd meg, mennyi különadót ajánlasz fel az SM új szoláriumbérleteire?
Ma ismerte el a tényt Deutch a parlamamentben, és nem lát benne semmi kivetniválót, mert a cég törődött a dolgozók egészségével. Végül is sportminisztériumról van szó tehát ezt megmagyarázza az adófizetők pénzének ilyen irányú elköltését. Más csak az lehet a kivetnivaló benne, hogy akkor miért nem hozta ezt Ő nyilvánosságra a választások előtt: "Mi az SM-ben olyan fasza csávók vagyunk, hogy az adófizetők pénzén 21M-ért soláriumbérletet veszünk minden alkalmazottnak. Mi törődünk a dolgozók egészségével. Szavazzon ránk!"
talan ha olvasnal, rajohetnel, hogy szinte egyszerre nyitottunk ket topicot, melyek kozul az enyem torolve lett-majdnem azonos cime miatt-, es hozzaszolasom ide athelyezve. pocs. A hir egyebkent valoban zero, ez az osszeg mar-mar elhanyagolhato a tobbihez kepest.
Mondjuk, az, hogy spotra költenek az nem baj. Ilyent még a magáncégek is fizetnek a dolgozóiknak (igaz ők kitermelik, de mondjuk ettől tekintsünk el). Tudod mit? Még a szolárium is elmegy, jól tudnak pihizni közben. Tudod mi itt a gáz? Már megint az a fránya ár érték arány! Mert nyilván nem ennyiért járnak szolizni, csak a számlára került ennyi a pénz meg valahogy visszamászott egymagánzsebbe! Na ez a ciki!
mr. szuperokos-elgondolkoztal mar azon,hogy hany ember eves szolariumberletet lehetett volna a postabank 100 milliardjaibol,vagy a jegybank tonkrement becsi leanybankja 10 milliardjaibol kifizetni??????ja,a hornnak szabad volt-amugy kuncze altalaban akkor hazudik,ha mozog a szaja......
(Amint az a hozzászólásaitok közötti időbeli eltérésekből is kimutatható.)
Jót dumáltatok önmagatokkal, csakhogy felhozzátok ezt a 0 hírt. (No legább nekem is kezet csókolhattok, amiért besegítettem egy fikatopik ideiglenes szárnyalásába...)
Ja ha ezt Kuncze Rendbetettem Gábor mondja, akkor el is lehet hinni mindjárt.
Én sem akartam elhinni, de ha a Kuncze Nyugdíjas Gumibotoztató Gábor mondja az már csak igaz lehet.
Gondolom van egy népszabó cikk is hivatkozási alapnak. ;)
Ilyen ember kéne a kormányba egy darab mint ez a Kuncze. Csak az a baj, hogy több száz van...
...én azt nem tudom, hogy a fideszfanok, akik csápol(t|n)ak nekik, azok ehhez mit szólnak? Nekik ebből nem jut, mint ahogy anno nem vadásztak a melósok, mint Kádárék...
A minisztériumokban eddig számba vett idei költségvetési hiány 150 milliárd körül van. Felháborító!
Az osztogatás célja nem is lehetett más, mint hogy az új kormány ne tudja megvalósítani a 100 napos programot, és akkor a népharag visszaültesse a Fideszt a trónra. A kormány azonban - hallhattuk - így is megoldja az ígéretek valóra váltását!
Amit a leköszönö Orbán-csapat produkált, az Európa szégyene, de hál' istennek, Európa tud az ügyekröl, és megvan a véleménye.
Szep barna ellenzekunk lesz !
Kozpenzbol !
Legfeljebb akkor valnak majd sapadtarcuva, ha elszamoltatjak Oket !
Mi ez a 21 milliocska, a 650 milliardhoz kepest !
Amig elek, soha nem fogok ezekre szavazni ! Beteg, debil f@szok !
errol van szo. A szokasos kis korrupcio, meg szolgalati auto, meg kenopenz, meg jutalmak, meg kulonjuttatasok, mar nem elegsegesek.
Nyiltan, cinikusan, moho patkanyok modjara: amit csak lehet, megcsinalunk, megcsocsaljunk
hmmm, szerintem ez inkabb valaki zsebebe vandorolt. Talan egy ekkora tetel ma mar nem is kulonosebben erdekes.Igazabol, ha lesz magyarazat(persze nem lesz) arra lennek kivancsi.