Keresés

Részletes keresés

imray Creative Commons License 2005.06.24 0 0 11

Használja még valaki ezt a kicsit már kiöregedett gépet?

Az enyém már hosszú évek óta megvan, és nem akarom lecserélni addig, amíg normálisan működik.

KelemenGy Creative Commons License 2004.08.29 0 0 10

Jár még erre vajon valaki? Remélem igen.

Úgy rémlik, hogy a CP775-ből ki lehet vhogy hozni a tömörítetlen, RAW formátumú képet. Eddig szép és jó, de hogyan? Nem tudja valaki?

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.30 0 0 9
A Fuji Finepix 602 kb. 300.000 forintba kerül. Még szép, hogy jobb, mint a CP 775!
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.30 0 0 8
Én azért vennék egyet, de nem vagyok hajlandó 60.000 forintnál többet adni érte. Csak kifogástalan, újszerű érdekel. Jó aksival!!! Ha valaki eladná nekem, keressen meg!

acoeptis@yahoo.com

asdf_ Creative Commons License 2002.12.19 0 0 7
Haveromnak van ilyen. Sajna nem birtam lebeszelni, hogy ne ezt vegye ;) En az akksi miatt alapbol nem vettem volna meg. Mert ennel nincs az, hogy elokapok 2-4 uj cerkaakksit, hanem ennel biza sajna valoban 20k+ hufos akksi van. Es ha az kimerult, akkor kimerult. Annyi...
Kotit Creative Commons License 2002.12.19 0 0 6
Én most gondolkodom egy ilyen gép vásárlásán, ami elgondolkodtat, hogy ez egy viszonylag régi konstrukció, vajon a megapixel és zoomértékeken túl a legújabb gépek mennyivel tekinthet?k korszerübbnek pl. kép zajossága, fénymérés pontossága stb, tehát olyan tulajdonságokban, amihez nem lehet számértéket rendelni.
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.05 0 0 5
Most le van értékelve a gép 99 ezerre, de azt hiszem, hogy nem veszem meg.
SKSK Creative Commons License 2002.11.28 0 0 4
Halihó!

Kölcsönkaptam egy ilyen gépet, azt mondták, csak be kell dugni az USB-t a gépbe, és tudok másolni róla képeket. Sajnos nem megy. Win98 SE HUN, USB eszközt automatikusan tud találni, néha még arra is rájön, hogy Nikon CP 775. Gratula! De nem talál drivert hozzá. Ha valaki tudna segíteni, hogy melyik rovatban kell felismertetni a vezérlőpultban, vagy küldeni egy drivert, megköszönném.

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.13 0 0 2
Hello!
Én már fél éve használok egy 775-öst és mostanában készülök lecserélni egy Fuji Finepix S602-re.Hogy miért?A következők miatt: a fényérzékenysége borzasztó rossz, borús időben vagy szürkületkor felejdsd el a használható fényképet.Kicsi az objeltívja és ezért a képek szélei behajlanak. Ha idővel tönkre megy az akkuja kb. 20.000 pénzbe kerül egy új. Különben pedig a legrosszabb mikor a kirándulás közepén fogy ki az akku.Esetleg lehet venni tartalékakkut +20000.Szóval nekem ezekből elegem van. Amúgy egy aranyos kis gép és ideális fényviszonyok közt nagyon szép képeket csinál.Kezdetnek nagyon megfelel.
Előzmény: Francii (1)
Francii Creative Commons License 2002.05.30 0 0 1
Ha senki nem tud tapasztalatokkal segíteni, akkor majd én mesélek! Megvettem! (ma) még tetszik...
DooMi Creative Commons License 2002.05.29 0 0 0
0 tapasztalatom van, 885 rulez! :)
Francii Creative Commons License 2002.05.29 0 0 topiknyitó
Holnaptól boldog (?) tulajdonosa leszek egy ilyen gépnek! Szeretnék tapasztalatokat olyan emberektől, akiknek van már ilyen gépük!
Előre is köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!