Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

g_area51 Creative Commons License 2003.06.18 0 0 6
DeepBlue

hat az csak ugy lesz szep ha teljesen festik.enyem is UA.cascosan is 20ruppo 1 barom autostars miatt.

rendes festo fenyezo is megcsinalja olcsobban ha tudod hogyan melozik-autofestek sulykeveres utan kicsi hogy az esely hogy roszul csinalja meg

Előzmény: DeepBlue (5)
DeepBlue Creative Commons License 2002.05.27 0 0 5
A markaszerviz szerint csak az egesz lokharito ujrafestesevel lehet javitani. De En ketlem. Tudtok fenyezot ajanlani?
gabriel_ Creative Commons License 2002.05.27 0 0 4
A szintol fugg.
Metalt nem lehet "bejavitani", nem-metalt lehet.
En legalabbis igy tudom.

Udv,
Gabriel

zordon_ Creative Commons License 2002.05.27 0 0 3
Én meg szép kis fa alatt álltam tiszta madárkaki lett a kocsi és rajtahagytam. A gépháztetőn 10 Ft-nyi repedezett folt lett, a festék is lepattogzott.

Sokkal kevesebbe került, mert csak a helyet javították, összepolírozták és átfényezték.

Kitartok a véleményem mellett :))) De meg kéne kérdezni egy szagszervízt, hátha jobb a szimatuk.

Tonx Creative Commons License 2002.05.27 0 0 2
Nekem amikor a Polomon a lokaritot megnyomtak egy kb 35Ft-os nagysagu folton jott le a festek. A srac ott helyben fizetett 4.000ft. A szakszervizbe felvittem ott azt mondtak hogy kb 30-35e,- a javitasa mivel szinrefujt lokharitot ekkora helyen csak ugy tudnak javitani hogy az egeszet festik. Igy maradt olyan festekhianyos.
zordon_ Creative Commons License 2002.05.27 0 0 1
OFF

Ja és egy nulla ide :)

ON

zordon_ Creative Commons License 2002.05.27 0 0 0
Hello Deepblue,

nem szükséges. Minden kisebb karcot mindig kijavíttatok a kocsin, de még soha nem volt hogy újra kellett volna fújni az egész elemet.

Profival (szakszervíz?) csináltasd hogy ne legyen színeltérés.

Előzmény: DeepBlue (-)
DeepBlue Creative Commons License 2002.05.27 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

A napokban valaki meghuzta a hatso utkozo egyik sarkat, es egy kb. 50 Ft-os reszen lejott a festek. Ugyan nem nagy terulet ez, Engem megis idegesit. Muszaj emiatt a teljes utkozot ujrafujni, vagy van lehetoseg ilyen kis hiba javitasara?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!