Nem, nem, nem megyek férjhez... bár már ilyen híreket is hallottam magamról. Sőt, már olyasmit is kérdeztek, hogy akkor a március 31-i, kocsmában tartandó búcsúbulim tényleg leánybúcsú lesz? Pedig nem. Csak berúgás lesz. Egyszerű, szimpla berúgás. A barátaimat szeretettel várom. Tehát aki annak érzi magát: márc. 31. hétfő este, Rock Inn Nyíregyháza
Egyik sem. Nem rádióban, nem tévében fogok dolgozni, bár nem szakítok meg minden kapcsolatot a médiával. Egy zenei kiadónál leszek promóter (promóciós menedzser-féleségnek is hívják...), bár még folynak a tárgyalások.
Benéztem a Slágerbe, mert keresnek hírszerkesztőt, de valami nagyon nem tetszik nekem az ottani légkörben.
Ma már csak 22. (majd egy sör mellett elmagyarázom...).
Hobón nem voltam, mert először csak fáradtnak hittem magam, de vasárnap már lázas is voltam. Aztán meg megint jött a hétfő, és a szokásos munkahelyi problémák...:-((( De majd ezt is elmesélem egy sör mellett...:-)))
Köszönöm kedvességetek, nektek legalább eszetekbe jutottam...:-)))
dejo: jó volt a bonbon?:-) Remélem, alkoholos töltelékkel volt!:-)
zsen: szombaton fülvédőben megyek...:-)))
Lajos: nem késtél le semmiről... (a családom még mostanáig sem kívánt semmit...)
Hát azér', mer' a kávéágybahozásra még rá is lehetne venni, de a munkahelyrebeszállítás az neki is csak gyalogosan menne... Akkor meg má' mindegy, ha egyedül szállítom be magam gyalogosan...:-)))
Különben is, sosincs szívem fölébreszteni hajnalok hajnalán...:-)))
Viszont tegnap - mikor végre estére úgy éreztem, hogy mostmár tudok enni - megemlítettem, hogy egy kis rántott csirkecomb biza' jól tudna most esni, gyorsan ment is a konyhába, és varázsolt nekem rántott csirkecombot. Úgyhogy asszem panaszra semmi okom...:-)))
beteg?!?!? jajj... benafflekk meg miert nem kel fel koran, es visz Néked KVt az agyikoba majd beszallit a munkahelyre? :-) utana akar alhatna is tovabb...neeeeeeem?