Betonozgatunk ... betonozgatunk.
A most "elküldött" Millenáris-főnök 60 millát kap azért, hogy elküldik. Ugyanennyit kap - ha elküldik - az is, akit a mostani kormány 5 évre odaültetett. Na nem mintha akkora zsenik lennének, vagy olyan sokat tettek volna a köz érdekében. Sokkal inkább a Fideszében.
Egy pozícióban így két saját vazallust tart el a Fidesz közpénzen. Ez ám a kreativitás!
Ennek az egyetlen menővernek a költsége egy jó ötvenesre rúg családonként anélkül, hogy bárkit megkérdeztek volna róla.
Tudom, aprópénz, de ha egyszer az, engem mondjuk a tizedéből elégedett emberré tehetne az ország. Én is hatvanmilliós végkielégítést akarok! ... de a Fidesz pénztárából!
"Tisztelt képviselőtársaim! Mit is kellene tennie az MDF-kormánynak? Javasoljuk, hogy a kiadások csökkentése érdekében szüntesse meg a pazarlást. E lépést még akkor is meg kell tennünk, ha tudjuk, hogy az így nyert megtakarítások összege nem túlságosan nagy. Egyetlen kormány sem találhat azonban erkölcsi igazolást egy olyan gazdaságpolitikához, amely a takarékosságot nem saját maga házatáján, hanem a polgárok zsebében gyakorolja. Ezért a felesleges állami hivatalokat fel kell számolni, a presztízs- és politikai célú beruházásokat vissza kell szorítani. Javasoljuk, hogy az ország gazdasági teherbíró képességével aránytalanul nagylelkű kötelezettségeket, mint például a végkielégítést, a Kormány vizsgálja felül. Javasoljuk, hogy vizsgálja felül a Kormány a szociális juttatások rendszerét is. A vagyonosodó polgárokat nem kell támogatni, a szociális juttatásokat pedig - amennyire lehet - a rászorultsági elvhez kell közelíteni."
De kedves fxor - észleltem - azzal sem értek egyet...
és gondoltam egy kis rombolót és is beteszek:-))
itt és most Neked
17.
A kormányfőről hajdanában
csak azt tudták, él valahol.
Később szerették, megbecsülték,
még később rettegték szavát,
végül mindenki megutálta.
Ki kétkedik mások szavában,
hazugságot vet és arat.
A régi bölcs oly hallgatag volt,
hogy kincset ért minden szava,
s ha elvégezte alkotását,
ezt jól csináltuk - szólt a nép.
Én is kezdhetném a napot (mint sokan mások), hogy berakom nektek a tízparancsolatot az összes eddíg lefordított nyelven - igaz úgy sem értenétek meg, de legalább azzal a nyugalommal kezdenék neki a napnak, hogy én mindent megtettem az "ügy" érdekében
Berkecz Mária, a Miniszterelnöki Hivatal tulajdonában lévő Millenáris Kht. távozó vezetője 60 millió forint bánatpénzt kap - írja a Népszava. Az új vezető az Országimázs Központtól érkezik, ahol már több milliárd sorsáról döntött.
A Millenáris Kht. éléről közös megegyezéssel távozó Berkecz Mária a Népszava információi szerint 60 millió forintot vehetett fel bánatpénzként. A Miniszterelnöki Hivatal tulajdonában lévő Kht. új vezetője az Országimázs Központ volt osztályvezetője, Nagy Bernadett lett.
A lap arról is beszámol, hogy még nincs írásos terv annak a 2 (más források szerint 2,7) milliárd forintnak a sorsáról, amelyet a Millenáris Kht. számára adott a kormány ezen a héten.
A Kht. május 18-án kinevezett új vezetője 1999-ben tagja volt két bírálóbizottságnak. Ezek egyikének feladata a miniszterelnök és a kormánytagok szereplésinek videós dokumentálása és ennek tárolása. Ezt a tendert az Ezüsthajtó Kft. nyerte, a második pályázat nyertese pedig a Happy End Kft. lett. Havi hárommillió forintért a kormányzati kommunikatív feladatok külső munkáit végezték.
A 4,2 milliárd forintos imázspályázat döntnökei között is szerepelt Nagy Bernadett. Itt is a Happy End nyert. Nagy korábban a miniszterelnökség kommunikációs államtitkárságának osztályvezetője volt. Ő volt a főszervezője az augusztus 20-ai egész napos rendezvényeknek 2000-ben.
Forrás: origo.hu
Azért nem semmi, ilyen munkáért 60 milliós végkielégítés!
"ha azok a tények nem az egészre vonatkoznak, úgy csak a részre lehet becsült adatot adni..." akko' lehet még száz milliárd is - nem? vagy. kétszáz. amúgy komódból nem tud kiesni a csontváz. csak a szekrényből. na ennyire vagytok _tényszerüek_.:-O
"a cirkára adható válasz, hogy egyenlőre a TÉNYEK birtokában ennyire becsülik" a tények birtokában már nem kell becsülni. a tények azok tények. _egyelőre_.
a cirkára adható válasz, hogy egyenlőre a TÉNYEK birtokában ennyire becsülik - hány csontváz fog még kiesni a fidesz komódokból, azt csak simipapa tudhassa:-)))
"Reggel a tévé (ATV vagy csiga, nem emléxem) uszkve 650 Mrd eltapsikolását saccolta az elmúlt hetekre"
saccolta. brávó - ez a _tényfáltáró_ újságírás. saccolás, meg varázsgömb.:-O
"nincs írásos terv annak a 2 (más források szerint 2,7) milliárd"
na akkor erről ennyit. harmadik forrás szerint 1,8 m. egy nedgyedik forrás szerint 8,7 m. ugyan már. amúgy ezt a szar a piacon mankó nélkül megélni képtelen népszavát kb. hányan olvassák? erre kiváncsi vagyok.
60 milliós végkielégítés a Millenáris volt vezetőjének
2002.05.24. 10:39:49
Berkecz Mária, a Miniszterelnöki Hivatal tulajdonában lévő Millenáris Kht. távozó vezetője 60 millió forint bánatpénzt kap - írja a Népszava. Az új vezető az Országimázs Központtól érkezik, ahol már több milliárd sorsáról döntött.
A Millenáris Kht. éléről közös megegyezéssel távozó Berkecz Mária a Népszava információi szerint 60 millió forintot vehetett fel bánatpénzként. A Miniszterelnöki Hivatal tulajdonában lévő Kht. új vezetője az Országimázs Központ volt osztályvezetője, Nagy Bernadett lett.
A lap arról is beszámol, hogy még nincs írásos terv annak a 2 (más források szerint 2,7) milliárd forintnak a sorsáról, amelyet a Millenáris Kht. számára adott a kormány ezen a héten.
A Kht. május 18-án kinevezett új vezetője 1999-ben tagja volt két bírálóbizottságnak. Ezek egyikének feladata a miniszterelnök és a kormánytagok szereplésinek videós dokumentálása és ennek tárolása. Ezt a tendert az Ezüsthajtó Kft. nyerte, a második pályázat nyertese pedig a Happy End Kft. lett. Havi hárommillió forintért a kormányzati kommunikatív feladatok külső munkáit végezték.
A 4,2 milliárd forintos imázspályázat döntnökei között is szerepelt Nagy Bernadett. Itt is a Happy End nyert. Nagy korábban a miniszterelnökség kommunikációs államtitkárságának osztályvezetője volt. Ő volt a főszervezője az augusztus 20-ai egész napos rendezvényeknek 2000-ben.
Ahogy azt mindani szokták: jön még kutyára tehervonat. Most még ugrál a fidesz-slepp, de előbb-utóbb kiderülnek a turpisságok, no meg az is, hogy Btk. nem megkerülhető.
Erre gondolt Cs. I., amikor beígérte, hogy "lesz nemulass"?...