Nem is értem, hogy miért hírdetnek ezekben a sajtókban. Szerintem nagyon kevesen nézik ezeket, hiába mondják, hogy ennyi meg annyi példányszámban jelenik meg.
Ezekben a lapokban alig van információ. Érdekesség meg csak olyan Mónika és Joshi szinten. Szóval azt csinálnak vele amit akarnak, úgysem olvasom csak elvétve, de akkor is megbánom.
Az Inform Média megint egybeolvasztott két sajtót. Ezúttal a Szuperinfót szüntették meg olyan címszóval, hogy az olvasók jobb kiszolgálása érdekében történt mindez. Annak idején a Tipp újságot is megszüntette ugyanilyen indokkal. De ez a stílus nem áll távol az Inform Médiától, hiszen annak idején az Új Keletet is így szüntették meg. Legalább ne fűznének hozzá idióta kommentárt, hogy ezért meg azért csinálták így. Én azt láttom, hogy a Kelet Matyi egy kalap szart sem ér, és a szon.hu portált is telenyomatják mindeféle sokadrangú bulvárhírrel.
Te annyira jol informalt vagy!!
Eleg sok allitas elhangzott itt, ami nem biztos, hogy egyertelmu szamunkra. Igazan megoszthatnad velunk is jolertesultsegedet. :-)
A Futár mellékletével keddenként nagyon beindult pluszba Nyíregyházán. Jókora konkurenciája lett a Naplónak. Nagy kérdés persze csak az, hogy a Futár a Napló pénzére kacsingat az önkormányzatnál, vagy pedig FIDESZ pozicióján akar javítani az önkormányzati választások előtt.