Keresés

Részletes keresés

NoHystie Creative Commons License 2002.08.26 0 0 6
Hatalmas buli készül a PannoniaRingen (Sárvár mellett)szeptember 6-8-an! Az amatör motorosok mellett a szebbnél szebb lányok is összemérhetnék magukat. Nyugat-Magyarország lányai azonban félénkek. Pedig a díjazás 1000 Euro értékben lesz. Egy magyar szépségverseny már senkit nem érdekel???
Ethan Hunt Creative Commons License 2002.08.18 0 0 5
Szerintem ezen minden nő elgondolkodik, aztán feldolgozza magában így vagy úgy, nem kell hozzá szépségversenyen indulni, elég ha egy rövidebb szoknyát vagy egy kivágott felsőt vesz fel és mondjuk elmegy egy építkezés mellet. :) Az én volt barátnőm modellkedett, divatbemutatókon is meg pl. Look of the Year döntős volt, én inkább arra gondoltam a sok nyálcsorgató láttán, hogy: hehe, nézzétek csak nyugodtan...úgyis én dugom meg :)) most vulgárisan fogalmazatm de az a lényege.
bixi Creative Commons License 2002.05.21 0 0 4
:-))) Aki indul ilyenen, az ezen nem gondolkodik szerintem...
Előzmény: ramires (3)
ramires Creative Commons License 2002.05.20 0 0 3
Most azon gondolkodom, ha valakire azt mondják, hogy "de jó bige" meg hogy "kipróbálnám", az érezze magát megtisztelve?

Vagy inkább azt mondja magában, hogy oké. Ez az ára, hogy kiemelkedjek egy kicsit a környezetemből, hogy elviseljem az ilyen bunkó megjegyzéseket......

Kenedy Creative Commons License 2002.05.20 0 0 2
Gyerekek, elcsesztem, 21 éves... :-(( Na de jó csaj! :-)))
Honatya Creative Commons License 2002.05.20 0 0 1
Jó a bige. Nekem tetszik! Kit érdekel hány éves :-))
tommondatyer Creative Commons License 2002.05.20 0 0 0
Minimum 25 évesnek néz ki, dehát a fénykép csal. Élőben tesztelném viszont :-)))
Előzmény: Kenedy (-)
Kenedy Creative Commons License 2002.05.20 0 0 topiknyitó
Miss Európa 2002-n a második udvarhölgy lett a 16 (! nézzétek a képeket, ez 16??) éves magyar Szabó Anita, akinek a fotóriporterek egyúttal a Miss Fotó címet adományozták. Gratulálunk! Képek, cikk itt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!