Hááát..... ez valószínűleg nem az az epizód, amit egy héten ötször is meg fogok nézni. Képileg OK, de színészileg gyenge, és a sztorit is nagyon összecsapták. Szerintem 3 nap alatt dobták össze a sztorit, és a maradék 900 nap a látványra ment rá, sajnos. A könyv milliószor jobb!!!!!!!!!!!!
Húúú ha előbb idenézek biztos jelentkezem azokra a jegyekre....
Remélem ha lefutóban lesz a film lehetőséget kapunk majd mi is egy amolyan STAR WARS MARATONRA! Én szívesen megnézném egybe mind a 6 részt hozzám hasonló SW fan arcokkal!
Nem tudom ismeritek-e a Farscape / Csillagközi szökevények c. sci-fi sorozatot, amit a Viasat3 levett a műsoráról, megvonva tőlünk a 3. és a 4. évadot, ja és a 2. évad záróepizódját. Emiatt indítottunk egy petíciót, kérlek titeket, írjátok alá minél többen:
Noha én örök pesszimista vagyok, de ha 3 év alatt sikerült megoldaniuk a digitális filmek feliratozását, akkor talán azt is el tudom képzelni, hogy a hangrendszerükön is javítottak. Egyszer majd kíváncsiságból biztosan megnézem én is, aztán majd jól megmondom! :-)
Egyébként szerintem a legviccesebb nem az volt 3 éve, hogy milyen gyenge volt a surround, hanem hogy a THX logóval indították a vetítést.... ;-) Én tisztára lázba jöttem, azt hittem megnyílt végre kelet-európa első THX mozija.... (Azóta már biztos megnyílt, csak sajna nem idehaza.)
Most olvastam, hogy az ürge, aki február óta sátorozott egy amerikai kisváros mozija előtt, annak ellenére hogy ő volt az abszolút első a sorban, már csak a 3. sor szélére kapott jegyet... ugyanis szinte az összes jegyet előre lefoglalta a helyi Star Wars Fan Club!!!!
Az ürge megfogadta, hogy 6 év múlva, az Episode VII. bemutatója előtt már nem a mozi előtt, hanem a fanclub előtt veri fel a sátrát.
a klub bekap6ja! bár jó helyem van, de ez akkor sem fair... ha már a tisztességes versenyt kizárják, legalább sw fan mivoltukból következően állhatnának sorba, ha már pont ez a szubkultúra teremtett ebből hagyományt
Na tök jó, odaértem 9h5perckor, és 10 perc sorbanállás után vettem 2 db jegyet közép-középre! :-) És csak azért volt 10 perces a sor, mert előttem valami fanatikus 30 ezerért vett jegyeket! Gondolom a SW klubosok a 9.-es termet foglalták le, én a 11-esbe vettem, 3 évvel ezelőtti tapasztalatok alapján ez csupán annyit jelent, hogy éjfélhez képest 15 perc csúszással indul a vetítés....
Egyébként aki nem éjfélre akar venni, az ne menjen, mert csak az éjféliekre lehet jegyet venni, semmi másra. A srác szerint talán jövő héttől indul a többi előadás árusítása, de nem volt túl magabiztos a szövege...
Na........ elég gáz, de másfél órai sorbanállás után csak a 10. sor szélére kaptam már jegyeket. A klub lefoglalta szinte az összes jegyet. Ennyit a tisztességes versenyről... :-))))
Bár régebben klubtag voltam, remélem még el tudom valahogyan intézni, hogy jobb helyről nézhessem a filmet.
Egyébként az első vetítésen a hangulat a lényeg, utána úgyis megnézem többször, a legjobb helyekről :-))))
Akkor te most a MOM parkban vagy a Duna Plazaban fogod megnézni? :-)
Én a magam részéről inkább a Duna Plaza-ba megyek, mert ott klasszisokkal jobb a hangzás. Még emlékszem, hogy 6 évvel ezelőtt fél 5-re mentem oda, most szerintem sokkal kényelmesebben fogom előadni, remélem nem szívom meg!!! :-) Úgyis mondhatnám: nehogymár felvásárold előttem az összes jegyet, mert irgum-burgum!
Kedves Bence!
Nagyon örülünk az érdeklődésnek, azonban 100%-os jóhírrel még nem szolgálhatunk.
A mostani állás szerint úgy néz ki, hogy a Palace MOM Park a hagyományokhoz híven digitalis verzióban vetíti a Star Wars 3. epizódját, ezt azonban biztosra, csak a bemutató előtt néhány héttel tudom majd biztosra mondani.
Aggodalomra azonban semmi ok, ha tudunk bővebbet, akkor azt úgyis hirdetni fogjuk.
Üdvözlettel:
Kiss Dorottya
Palace MOM Park