Ez jól esik. :) (Zutty.) Ám, és ez korrektívum, nem leplezek semmiféle imaginárius értéket. Szegénységem, értéktelenségem itt van keterítve, kereshető minden feltétel alapján. Néha rossz ezt leírni, most azonban nem.
Be kell valljam, hogy értékes figurának tartalak, bármennyire is titkolod szemérmesen értékeidet. Ezt meg kell mondjam, nehogy a közömbös emberek közé végy.
Mi a kérdés mostanában amúgy Veled?
Remélem, Hogy vagy??
SSSSmyLee-özön
"Ozagen Válasz erre | Adatok | e-mail 2001-12-29 17:12:49 (1)
Ha céklát csinálsz, jééééé, nem árt, ha ledarálod. Boltokban csak nagy tömböket kapol. A répa meglehetősen bántó ízét elveszi, ha megfelelő mértékben elegyíted tormával. Ám a trükk lényege: reszeljél hozzá egy db. jonatán almát. És akkor megtudod, mit jelent az: a Hatalom Akarása. :)"
Ps.: Multiplikálódik az elmúlás, az érvényesség érvénytelensége. Hö.
Szervusz! Tényleg Te volnál, ama híres, nevezetes Ozagen?
Nos ha igen, akkor jól látom, hogy éppen alszol.
Nem zavarlak. Szundíts nyugodtan!
Csak álmodban küldök neked is egy puszit. Cuppp!
Jó éjt!
:-)
Látva a topic utózmányát, aszondom, hagyjuk, bár annyit azért idebiggyesztek: Béla bácsi miatt is a hangulatjelentésektől kiveri homlokomat a verejték, porokat szedek ellene, de a kutyákat nem verem meg.
Mi a pálya, mesterem? Cucc rendben van, várom a fejleményeket és fejlesztéseket. (Elnézést a késői reakcióért.)
Kettő-Hatvan-Négyről szerintem csak divatos azt mondani, hogy hisztizik.
Subtrendy azt mondani róla, hogy hiperaktív.
Szerintem meg az van, hogy küzd. Harcol. Máshol megvívott küzdelmeiről itt vitatkozni szerintem aligha érdemes, de ha mégis nagyon
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
akarok lenni, akkor azt mondom,
a küzdelem lényege a következetesség,
következetes meg csak az tudni lenni,
aki őszinte, és
félrekúr
néha
néhány
elcseszett karaktert hö. Bájng. :)
Egyébként mindenféle helyzetek vannak, elfogyott a Superlong Pall Mall-készletem, szar Marbli Lájtot szívok éppen, fáj tőle a torkom, köpetem állaga több, mint gyanús.
Ettől pozitív kisugárzás-képességem csökkenőfélben, és nagyon, de nagyon csodálkozom emiatt. Szabadság-szigetek, ojh.
De nem erről akarok írni.
Arról akarok, hogy ami a jelenlegi 185-ös hozzászólásban olvasható, az irodalmilag, félreütésileg roppant figyelemreméltó. Az előbb említett szöveg a Márai-követelménynek mindenben eleget tesz, ez az értékítéletem.
Nem tudom, hogy a 185-ös miatt jobbá válik-e a világ. Hogy hány ember tudja meg, mi az összefüggés a félreütések és az őszinteség természete között. Tényleg, fingom sincs róla.
Szóval akkor álljon itt az idézet:
"mondjam úgy, hogy minôségi változás amikor valaki a pofalemezével csak néz bele az arcunkba és látod, amint a gondolat megszüklletik, vagy látod, amint rágja a csirkenyakat?"
Ps.: Ez 264 dumája volt, és rágom magam bele a földbe, amiért ez nekem soha nem jutott az eszembe, hö. És aki ezt gúnyolodásnak veszi, az menjen a picsába.
Összpontosítsunk az utóbbi hozzászólásodra, ez a szerény javaslatom.
Most értékítéletet mondok erről a hozzászólásról. Elmondom a véleményemet róla. Nem elemzem, csak elmondom, miként vélekedek erről a szövegről. (Előre kell bocsátanom, nem használok most és kivételesen URL-ikonokat, tehát szmájlit sem.)
Az első megközelítés: ez a hozzászólás hemzseg a félreütésektől.
Félreütések alatt azt értem, hogy a szövegben szereplő szavakban bizonyos betűk összetorlódtak, ha jól látom, felcserélődtek, illetve fölös betűk is keveredtek a nem fölöslegesek közé.
Kétségtelenül, nem regény. Ha vannak segédfogalmaim róla, akkor azt állítom: a regény meglehetősen magányos műfaj. Nem kifejezetten interaktív, és, basszuskulcs, megint leírok egy idegen szót: nem interperszonális.
Becsapás? Vagy netán színlelés? Hajazni valamire, ami nem van?
A kérdés beállítása nem jó. Talán inkább valamiféle minőség megteremtése. Egyáltalán: valaminek a megteremtése, ami eddig nem volt, nem is lesz, és nem van IRL.
Szóval ha nem IRL-kérdésirányos a kérdés, akkor, nosza, vágjunk bele. Állok elébe. Bokázok és csattogtatom a kurzoraimat. :)
Akkor az van, hogy kigyaloglok a szabad ég alá. Ha reám hull egy esőcsepp, azt mondom, ez szép és jólesett. Jó napom van, ha záporba kerülök.
Vagy nem. Ha csak süt a nap. Ha eltelik 6 (hat) óra, és nem kezd ugrándozni a zsebemben a telefon. Vagy ha van tökéletes 7 óra ágynyugalom. Jó álmodni, és pozitív élmény, ha emlékszem a legutolsó REM-ciklus fejleményéire, és nem elfelejteni azt 2 órán belül (mert nem jegyzem fel, én balga).
Hogy mi a rajz? Erről már rég szerettem volna vmit írni, hö.
A rajz lényege: a bogárrá változás.
Valahol már írtam URL, hogy naponta kétszer megmentem a világot.
Ez egy könyökvédős feladat. Hozadéka: 52 tányér egyszeri pörgetése.
Egy Zeusz-minősítésű titkos akcióban veszek részt, a fedőneve: S. A. M. S. A. (StrAtegic Models for Special Armament).
Húúú, ez nagyon kényes ügy. Ez nagyon nagy erőfeszítéseket igényel. Ám hivatalnoki tevékenység. Íróasztalhoz köt. Papírgyártás. Lajstromozás. Értelmetlen csevegés a Rizslánnyal.
De mi van akkor, ha elszabadultál az asztalodtól? Van csekély szabadidőd. Mi történik akkor?
Vagy ami rövidesen trendy lesz a hírügynökségi jelentésekben:
DETAILS SOON.
MORE SOON.
Meg ilyenek a nagy BREAKING NEWS után. (Full piros lécben fehérrel beforgatva és verzál, legalább 8 pont boldból, ha érti valaki is ezt az őrületetet, ahhhhhhhh.)
Assziszem, a nyócvanas évek eleje tájékán/magasságában/ láttam az ÚjTükör c. képpes újság 'tarka-fénykép-tallózó' rovatában egy am.-i /viztároló/ hidroglóbuszt, ami olyan bumfordira sikerált, hogy egynihány kila fösték hozzájaadásával két szemet meg felfelé görbülő zárt ajkakat kelletett reája rittyenteni, hogy egyáltalán valahogy kinézzen az árva...
A baj az, hogy a mosoly szájive vizszintes orientációjú volt, ezért nem teljesen 'on' a hozzászólás...
Hja, kompromisszum nélkül néha nincs megoldi...
(vizszintes kerek zárójel felett pötty pötty)
"Mike Jones, a Microsoft egyik fejlesztőrészlegének kutatója idén februárban egy olyan projektet hívott életre, mely célja megtalálni a számítógépes smiley, vagyis a kettőspontból, kötőjelből és zárójelből álló karaktersorozat az első előfordulását. Jonesnak sokan segítettek a keresésben, amely végül eredményhez is vezetett.
Jonesék úgy hiszik, hogy a smiley feltalálója egy Scott Fahlman nevű úriember, aki 1982 szeptember 19-én használta először a mosolygó fejecskét a Carnegie Mellon Egyetem elektronikus hirdetőtábláján közzétett üzenetében. Fahlman az üzenetben azt javasolja, hogy a viccesnek szánt hozzászólásokat a hirdetőtábla használói jelöljék :-) karaktersorozattal, ennek ellentétjét pedig :-( karakterekkel."
Most már csak az a kérdés, hogy ki volt az első, aki a :-)-t visszafordította a szövegben smiley-vá (szmájlivá).