Mai tárgyalási napot elnézve hányadék munka lesz ez a 4 év is, mint az eddigiek. Pfüjj... Lesz@rják ezek majd nagyívben a netárát, ha miniszter nem fog kardoskodni...
No, ez tényleg meggondolandó! Arra ment ki a játék, hogy a törvényt módosítsák, és még örüljünk is neki, azt a matáv jár jól? Hú de csavaros ez, de lehet benne valami!!!
Ennek a távközlési díjjal együtt van értelme. És a hif is nyilatkozott, hogy új törvény kell!! Azaz lesz olcsó távkölési díj is, egyértelmű! íGY legyen!
Csak az a kérdés, mit értenek olcsóbb vagy támogatot net alatt. Csupán az Internet szolgáltatást, vagy a legtöbb helyen ehhez szükséges telefondíjat is. Mert ugye július 1-től a telefondíj egy nagyságrenddel fogja meghaladni magának az internet szolgáltaátsnak az árát. Vagyis ha nem kényszerítik ki a mindenkinek folytatását, akkor akár adhatják a netet ingyen is, semmit sem ér.
"Az állam az én adómból ne fizesse a matávnak mások internetezését! Vannak más eszközök is!
" Vannak más eszközök is -amire a te adódat költik kissebbségi segély....
Sok igérgetést hallottunk már sok helyről.
Kiváncsi vagyok hogy ebből lesz -e valami, őszintén szolva, nem sok remény fűzök az államilag támogatott Nethez.
Bár ki tudja mit hoz az uj kormány.
Pedig még mennyi mindent fognak fizetni a Te adódból. Pl. a nem dolgozóknak több támogatást. És az más nagyságrend :-) De ez már politikai, arra ott a politika topic...
Az állam az én adómból ne fizesse a matávnak mások internetezését! Vannak más eszközök is!
Az sem tetszett túlságosan, amikor az eddigi kormány tejelt a Microsoftnak, hogy a diákok legális Windows-okat kaphassanak. Ez is ugyanilyen rossz megoldás lenne.
kovácsék még csak most költöznek
juni 1ig tutkóra nem lesz semmi
max valami szemkiszúrás
nem is igazán államitámogatás kéne ide
sokkalta inkább a matáv monopóliumának erőteljesebb felszámolása, ami valahogy az előző kormány idején vélve vagy véletlen el-elmaradozott.
Kovács elmondja mit akar tenni:
"Kovács ezt ... tartja elérhetőnek: az ehhez szükséges eszközök és az Internethez való hozzáférés árának csökkentését kellene megvalósítania az államnak. Mindezt úgy kell véghez vinni, mondta a leendő miniszter, hogy az ország minden lakosa meg tudja fizetni azt a költséget, ami az információhoz való hozzájutáshoz szükséges."
Ilyen fontos hír ez, ennyi embernek tetszik??? Ne reménykedjetek, a matáv megint meg vesz mindenkit kilóra! Lesz majd valami szemfényvesztés megint! Majd ő megmondja mi a jó nekünk, nehogy má mi rendeljünk a pincérnél! :-((((
Nekem már van adsl-em. Nem érint. De együttérzek akik modemmel neteznek! Ha betartják a szavukat és lesz államilag olcsított net, akkar annak örülök. De megvannak a ketségeim, bár kivánom ez sikerüljön!