Hát jó ideig elvoltam vele, az az igazság. És nem is siettem el, mert minden percet ki akartam maximálisan élvezni. Volt, hogy egy adott szakaszt, többször végignyomtam egymás után, annyira ütős volt:) Tudod save - load, load, load:) Most meg csak a multiplayer már, ez is nagyon jól össze lett rakva, talán élvezetesebb is az alapjátéknál bizonyos szempontból, mert azért más valódi emberekkel együtt nyomulni. De a para ilyenkor meg hiányzik:) Szóval a single-nek is, meg a multi-nak is megvan a maga szépsége.
Mert nem is lehet:D Annyira bekebelez, hogy nem is enged soha többet el:) Te kivégezted már? Én viszonylag hamar átmentem rajta, sajnáltam is. De azóta multizom folyamatosan. Hogy tetszik/tetszett? Szerintem nagyon ütősre sikeredett, a fear-rel nagyon magasra tették fel a lécet, de szerintem sikerült felülmúlni önmagukat a fejlesztőknek. Javulás minden téren, látványosabb, zúzósabb akció, jó értelemben vett koszosabb, mocskosabb, sötétebb grafika, okosabb ellenfelek, és nagyobb aprítás. Szép volt.
Sziasztok! Bocs, hogy belepof, nem kell valakinek a Phantasmagoria I. játékom? Igazán horrorgame :)) Eladnám mailt lécci ide: bria kukac invitelpont hu
Ááh, dehogy. Nem az én stílusom. A saját hülyeségemért nem szoktam másokat hibáztatni. Egyébként meg a Forbidden Siren-re is azt mondták sokan hogy kóki, de szerintem igen jó. Kár hogy nem jön ki PC-re.
OK! Én is pont ma olvastam róla! Lehúzzák, hogy nagyon átlagos és sablonos, bár ez a csapatjátékos különböző karakteres megoldás nem rossz. Meg hogy 1 gimiben játszódik. Nyomasd aztán küldj infokat!
Akkor nem veletlen hogy "Clive Barker's Undying" a cime :) Bar ezek a cimek sokat nem mondanak (ezek konyvek vagy filmek? Kampokez cimu filmet mar lattam), az Undying alapjan nem lehetnek rosszzak. Stephen King-tol olvastam par konyvet regebben, es elegge meg is utaltam :D
Nem véletlen olyan király: Barker-i világában játszodik (Korbács, Tudás Első-Második Könyve, Pokolkeltő, Korbács, Az éjszaka gyermekei Kampókéz, stb. fűződnek a nevéhez).
Uh, az Undying az nagyon jo volt tenyleg. Valszeg az egyetlen fps game amit vegigjatszottam (es nem untam meg). Unreal motorja van, szal azert kell ala vas hogy szep is legyen. Pont tegnap tettem fel megint, vettem uj procit es azon tesztelem.