Keresés

Részletes keresés

butuska szilveszter Creative Commons License 2002.05.17 0 0 4
Az arabok elfelejtették, hogyan kell az arab számokat írni? Szerintem ez a tatároktól elszenvedett vereségnek tudható be.
Előzmény: gummigutti (3)
gummigutti Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3
A vereség valahol Mezopotámia hanyatlásakor előrevetítette árnyékát.

De egyáltalában ez a felülről átpolitizált megközelítés sem tetszik nekem. Én innen indulnék ki:

morticia addams Creative Commons License 2002.05.16 0 0 2
Én nem tudom, de a például a Pim Fortuyn mondott valamit. Szerintetek a poszt -gyarmati mechanizmusok mondanak valamit, vagy visszakézbôl megint izé?

köszi:
morticia

butuska szilveszter Creative Commons License 2002.05.16 0 0 1
Ez lenne az a csodafegyver, amit Száddám csak azért nem vetett be, mert a Genfi Megállapodás 12. paragrafusa tiltja? Én is hallottam róla. Állítólag most továbbfejlesztették, és ha a bevetés pillanatában valaki a Koránt forgatja, kenu nő a talpa alatt.
Előzmény: deadcrow (0)
deadcrow Creative Commons License 2002.05.16 0 0 0
elsőnek pl át lehetne fordítani a kontinentális talapzatot, amin a demagóg észak-amerika tenyészik.. (kezdjük tiszta lappal!)
Előzmény: butuska szilveszter (-)
butuska szilveszter Creative Commons License 2002.05.16 0 0 topiknyitó
Egy csomó baromság van itt a kávéházban, sehol egy komoly téma. Pedig az élet komoly dolog, és ilyen komoly dolgokról is beszélni kell néha.
Itt van például Irak esete. Olajban gazdag ország, sok lakossal és számtalan fegyverrel, a karizmatikus vezérről már nem is beszélve. Hadereje a sivatagi harcra kiképezve. Hadvezérei messze földön híresek, Musztafa generális például 1989-ben megkapta a hadvezérek Oszkárjának is nevezett Bég díjat. Ki hogy látja ezt a dolgot?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!