OV beszédéből tudom, hogy ők a legfontosabb vívmánynak pl. a Terror Házát, a Korona parlamenti elhelyezését stb. tartják. A többi csak utána jön. Egyébként üzenem Pokorni úrnak: aki az Országgyűlésben kisebbségbe kerül, az egyúttal ellenzékbe is...
Teged ert a megtiszteltetes, hogy folsorold az ex-kormanyod "vivmanyait".
Ezuton ertesitelek, hogy diakhitel, lakastamogatas, autopalya, koronatranszport, terrorhaza-nevado, amator modon elkeszitett kedvezmenytorveny, tandij eltorlese/atnevezese es miegymas nem szamit "vivmanynak".
Itten Senkiházi János gyilkosságra való szövetkezésről (mitöbb 5 darab gyilkosságról) beszél. Jelzi továbbá, hogy társaival együtt, bűnszövetségben tervezi végrehajtani. Szabad ilyet tenni itten, kérem?
Vegyék inkább figyelmeztetésnek, nem árt az óvatosság elvtársak.
Ez a sok kacskakezű bolsi azt hiszi, mert 20 milliós autókban flangál, vezetni is tud. Inkább béreljetek sofőrt.
>aki a polgári kormány vívmányaira kezet emel, az egy rohadt bűnöző
nem kezet, te szegeny:) szavazogombot. tudod, mint az elozo negy evben: eloterjesztes, szavazas -> repul a "polgari vivmany".
>és úgy is fogja végezni.
hogyan? agyonvereti pinter viperas rendorokkel?
>Az a kisebbség meg időleges. Három karamból, egy nátha és már buktok
ne'man... fenyegetozik a kis naci. de nem ertelek, valszeg rossz a matekod:
kormany: 198 kepviselo
ellenzek: 188 kepviselo
tobbseg: 10 fo. ha ebbol 4-et kivonsz, akkro a tobbseg 6 fo. nem 4-et kell megolnotok, hanem 10-et, teeee, te... "polgar":)
Janika kisfiam, a polgári kormány vívmányaival kapcsolatban többféle gond is vagyon:
1. nem volt polgári, ilyet ugyanis nem ismer a magyar jog, ők a Magyar Köztrársaság Kormánya voltak, hogy száradna le az enyves keze valamennyinek.
2. csekélyke vívmányai voltak, azok is jobbára amatőr szinten végrehajtva. (Ha talán akár egyet megemlítenél, ami vívmánynak minősül!)
Orbán is ilyesmiket mondott , ezt teszi az elnök is.Érzelmileg lehet valami hatása a polg. körökre, lehet elemezni a "veszélyeket".
/Meg aztán állandóan jelen kell lenni, nem csak búvópatakként.:-)/
Üdv: mic.
P.s.: Mádl meg türelemre int.....
"Három karamból, egy nátha és már buktok" És ezt a szocik vehetik akár fenyegetésnek is. Mert persze csak ők karamboloznak (horngyula), meg lesznek náthásak.
Ott állnak majd ort minden pengefalnál, és védelmezik, hogy a gonosz önkormányzat le ne bontsa
az engedély nélküli épitményt, vagy esetleg nehogy átfestethesse kevésbéronda nemfeketévé.
Az kérlek úgy történik, hogy aki a polgári kormány vívmányaira kezet emel, az egy rohadt bűnöző és úgy is fogja végezni.
Az a kisebbség meg időleges. Három karamból, egy nátha és már buktok.
en csak arra vagyok kivancsi, hogy hogyan akarjak megakadalyozni, ha megis? hiszen kisebbsegben vannak, meg ha mindannyian NEM-et nyomak is, a kormanytobbseg akkor is ervenyesitheti az akaratat.
bencsik elvtars azt mondta, hogy majd sms-en uzennek, es korbealljak a paksi atomeromuvet, es nem engedik - mosolyognivalo a kep: mikozben elo polgari lanc skandalja a "vik-tor-vik-tor"-t az atomeromu korul, budapesten egy targyaloteremben a ket fel alairja a szerzodest:)
Valaki mondja meg a Pokorninak Zolinak stop, hogy senki nem fogja elvenni a stop vadonatúj villáját, sem pedig semmit stop a többiektől, le lehet nyugodni, nincsenek stop veszélyben a polg.korm. eredményei. stop
nyilván a
torz családtámogatási rendszerükre
a gazdagokat és a lakásspekulánsokat támogató otthonteremtési kamatjukra
a gyes, gyed-re
az alanyi csapóra
a már évek óta növekvő relatív újraelosztási arányukra
a MOL tönkretételére
arra a "gyönyörű" nemzeti színházukra
a duplaaanyiba kerülő autópályáikra
stb...
Valaki meseljen nekem a polgari eredmenyekrol.
Azt hittem demokracia van.
Nem tudtam, hogy van egy kormany, amelyik nem hajlando leallni, es azt hiszi, hogy meg mindig o kormanyoz.
Amugy eszembe jutott:
az a sok csudaszep, csudajo, igenyes, professzionalis orszagjaro magazin nem lesz bezuzva?
Viszont, hogy a kérdésedre válaszoljak, van egy pont, ahol a két oldal véleménye egyértelmű, ez pedig a sorkatonaság. A fidesz álláspontja egyértelmű, mindneki legyen katona, a baloldalé is, ők azt mondják, aki nem akar, az ne legyen.
Innentől fogva, aki nő, és a fideszre szavazott, arra haragszom, mert ő könnyen ugrál, nem őt viszik be. Ez az én szemszögömből olyan, mint ha azokra szavaznék, akik minden nő számára egy kötelező abortuszt ígérnek. Ha volna ilyen.
Aki meg férfi, és a fideszre szavazott, az szimplán nem merem leírni mert kimoderálnak.
Védjék csak a katonaságot, én emberre nem lövök, hiába nyomják a demagógiát. És nem fogja megmondani egy olyan ember, akinek fele annyi esze sincs, mint nekem, hogy mikor mossam ki a WC-t.
A többit meg nem kell megvédeni, mert a Fidesztől kapták a kegyelemdöfést, kivéve a saját bányákat.
Mondja Pokorni ma. Mit, ki elől, hol, miért, meddig és mennyire kell megvédeni? Van-e mit megvédeni? A bányákat? Az autópályákat? A mezőgazdaságot? Az egészségügyet? A kötelező sorkatonai szolgálatot? Én nem értem, magyarázzátok nekem el, hogy én is segíthessek védeni!