nézd, ezért lenne jó ha topicnyitás elött körülnéznétek. kiski (nick) topicjában már a sajtót is, stb kitárgyaltuk. szivesen vitatkozom, de unom ugyanazt ötször leírni.
Nem csak azért váltották le az emberek a FIDESZ-t "mert lop". A gazdasági ügyek csak egy részét képezi a bukásnak. Naivitás azt hinni, hogy a korrupció meg fog szünni, mert MSZP -SZDSZ kormány kerül hatalomra . Bármilyen kormány kerül hatalomra korrupció lesz (reméljük 4 évenként egyre kevesebb). Itt van jelentősége a demokratikus intézményeknek (sajtó, TV, rádió, bíróság...)
nem azt gondolja. kaya nem kamu. tanácsos azt gondolja - roppant helyesen: hogy bevettétek.:-O már mint azt, hogy azért kell le váltanotok a fideszt mert lop. a kaya stb miatt váltjátok le - azt' majd jön a _makulátlan_ maszop-szdsz és börtöntbe zárja a csúnya bácsikat. azt majd szépen rájöttök, hogy szaros múlttal nem lehet számonkérni. meg arra is rájöttök, hogy nekik váltottátok le a fideszt.:-OO azt koppantok majd nagyokat. de. amúgy már erről is nyílt pár topic. miért nem nézel szét, mielött nyitsz egyet? senki sem szereti ismételgetni magát. ok?
Látom te azt gondolod, hogy ez a kaya és a josip egy kamu.
Szerintem eljutt az ügyészségi szakaszból a bírósági szakaszba (tehát lesz vádemelés)., hogy ezt mennyire így gondolom fogadhatnánk valamiben (persze csak úri emberek módjára).
Nem tudom, figyelitek-e tanacsos Mestert, aki egyrészt okos, másrészt művelt, harmadrészt roppantmód keni-vágja a politikai dolgokat, negyedrészt hihetetlenül nagyvonalú és úgy összességében PENGE! És roppant önzetlen módon kioktat mindenkit.
Speciel meglepődnék, ha tanacsos úrfinak az IQ-ja meghaladná a 80-at és ha a nyolc általánosán kívül esetleg még egy tánciskolával is rendelkezne.
De hogy még világosabb legyen, kinek a provokációinak nem érdemes felülni, idecopyzom tanacsos Tanácsos által eddig kezdeményezett és nyitott topicok címét.
Jó-e ha felb*szom a ballibesek idegeit?
SZDSZ-Mi lesz veled?
SZIDJUK MÉG 4 ÉVIG a FIDESZT!
Kovács DIKTÁTOR!!!
Buktassuk meg Demszkyt! A megoldas.
A ballibtol tanulva megbukatjuk oket!!!!
Szavazas havonta egyszer-Coci demokracia Mindenki jobbosnak szuletik!
Balosok! Miert kell nektek ellenseg???
Kuncze lesz a miniszterelnok?
BAL- BAL Haboru
Kik is az MSZP SZDSZ szavazói?
Legyen BÉKE!!!
Miért ateisták a balosok?
Sztrájk-Tüntetés ha megint becsaptak!
MSZP/SZDSZ kampánystratégiája
Merrora lesz Kuncze és Kovács arca 21-én
NEM KELL BETARTANI AZ IGÉRETEKET!
Keller feljelentette önmagát!
Mikor lesz Kovács-Meggyesi vita?
Azt csak úgy mellesleg említem, hogy az Ész bajnoka, tanacsos Úr sem a helyesírással, sem a mondattannal nincs kellőképpen tisztában, de ez legyen neki a legnagyobb problémája, az érzékelhető szorongásos depresszión és a kisebbrendűségi komplexuson kívül, amit primitív agresszióval próbál ( amúgy sikertelenül ) ellentételezni.
Én mindenkivel szívesen beszélgetek, sőt, vitatkozom itt a hálón, de az ilyen ( minden alap nélküli módon ) öntelt pukkancsokról nem szívesen veszek tudomást.
Komolyan mondom, hogy hihetetlen, hogy mennyire naiv vagy.
...akkor nagyon lesujtó véleménnyel leszek az igazságszolgáltatásról.
Az igazsagszolgaltatas fuggetlen, allam az allamban. Nezd meg: a hajlektalanvero rendoroket felmentettek, a sikkaszto szentesi polgarmestert szinten. Tocsikot nem tudjak elitelni mar tobb eve. Princz ugyszinten.
Ez a kaja ibrahim ugy csak egy jo indok arra, hogy ilyenekkel, mint te, akik nem gondolkoznak, bevegyek a cumit. Amugy egy nagy 0.
Es ezt az mszp is tudja. Nem is az volt a cel, hogy ebbol birosagi ugy legyen, hanem az allando etetese a hozzad hasonloknak. Ezert kellettek volna a parlamanti vizsgalobizottsagok is.
Oreg, ez mind politika, te meg siman becumiztad.
Azért a jobboldalnak mintha nagyobb félnivalója van , ha hinni lehet a pletykáknak.
Mondjuk a Josip Tot és a Kaya Ibrahim - ból ki tudnak jönni , akkor nagyon lesujtó véleménnyel leszek az igazságszolgáltatásról.
Tisztelt topiclátogatók !!!
Én amikor ezt a topicok nyitottam , arra gondoltam, hogy a nevek mellé azért valami "valóságot" is kellene írni. Persze a humor mindíg jöhet