Szüzanyám...
Akkor mégiscsak az van, hogy elmebeteg.Ez tűnt valószínűnek mongyuk elsőre is. Az ember maraggyon a megérzéseinél...
De most képzeld el, ha egy illyet leszólcc az utcán, oszt valami mást találsz a gatyeszba, mint amit keresel...
Banyeg, szerinted a magyarságával nem lehet ugyanígy??
Ez méngis csak identitászavar.Igaz , én is voltam Orbán Ünő, de Katinak sose hívtak .
Párral korábbi javaslatom véres aktualitást nyert:
genitáliákat kivarratni a homlokra!!
Vagy az van, hogy csak szadeszesekkel kontaktálok ezután.
azoknál az ember tuggya , mire számíthat: tuti buzik, meg persze zsidók is. :D
"Egyelőre azonban úgy állunk, hogy itt egyesek mérhetetlen indulatok, durvaság mellett sem tudják elfogadni azt, hogy az ország mind nagyobb, és nagyob brésze szereti a hazáját, és ezt nem rest kimutatni. Innen az indulatok."
Szerintem nem így állunk.
Szerintem úgy állunk, hogy az emberek úgy általában szeretik a hazájukat.
Egy részük nem rest ezt kimutatni.
Egy részük meg baromira szeret hőzöngeni.Ha meccsről van szó, ha nemzetgyűlésről.Na ezek azért árnyalják egy kissé a képet.
Na most az egyik nagy kérdés az, hogy a "mind nagyobb-nagyobb rész" az melyik ebből?
lehet, hogy az indulatok inkább innen...
Javaslom, hogy aki férfinak érzi magát az varrassa át a répáját a homlokára a zacsek sármosan fityeg az orrnyergen jobbra,-balra.
Nők hasonlóképpen: puni a két szem fölött, fazonra borotválva, hogy ne zavarjon a látásban.
Mindezt csak azért, hogy könnyeben megismerjük egymást...
A többieket lebuzizzuk.
O
F
F
:-)
Nagyon belementél ebbe a csörtébe.Ténleg van valami nagyon drámai abban, mikorm két nő veri cipősarokkal az alujjáróba....
pasiknál ez sokkal kedéjesebb:Anyád.Tahó.Geci.Szopjá le.Szopjá le te.
Ilyesmik.
Oszt le is van rendezve.Nem kell itt személyeskedni, főleg nem udvariaskodni.
Szerinted ragazzo megért ennyit?
már miért fájna bárkinek is? engem pl. viszont igenis zavar, ha lelumpenproliznak, ha megkérdőjelezik a hazaszeretetemet.
a haza nem a tömegben való vonaglás, az egyedül semmi vagyok, sokan erősek vagyunk érzés.
a haza nekem a hajnali váci út, amikor még nincs forgalom, és hallani a madarak füttyét, meg az újpesti kikötő, ahol kisfiú koromban órákig tudtam nézni a hajókat, meg a vécsey cukrászda, ami anyukám kislánykorában is már a legjobb fagyizó volt a városban, és ahova minden barátnőmet elviszem legalább egyszer, meg a kertváros, ahol a nagymamám mindenkit ismert, és persze a gyárak, amik nagyrészt bezártak már, és felveri az udvarukat a gaz, meg a tízemeletes házak lépcsőfordulói, ahol remekül lehet csókolózni, a poros meg betonos focipályák, ahol mindig be lehet állni valamelyik csapatba, meg a régi tűzoltóság, ahol kiskoromban megengedték, hogy beüljek a tűzoltóautókba, és bekapcsoljam a szirénát, meg a volt tungsram strand, ahol úszni, csajozni, meg lábtengózni lehetett stb. nekem ez a hazám, szeretem, és nem engedem, hogy ezt bárki megkérdőjelezze.
1. Negyven évig rendes jobboldali voltam, OVi tett bolsivá.
2. Lányom nem lett gerinctelen, úgy szavazott ahogy az iskola beprogramozta, elment a TF-re és Parlament elé.
Eszembe sem jutott, hogy győzködjem. Amikor megkérdezte, hogy én miért ábrándultam ki a Fideszből csendben nyugodtan elmondtam. Meghallgatott, bólogatott, aztán a Fideszre szavazott. De nem aggódok, okos lány hamar rájön majd magától is az igazságra.
1. 94-98 között az akkori ellenzék még több mint 3/4-es töbség mellett is megalakíthatta a vizsgáló bizottságokat.
2. A Pannon Rádió megszűntetése nem MSZP-s elképzelés, hanem ORTT.
3. A külföldi tudósítók is újságírók, riporterek, nem hülyék. Nem az újságokból és a TV-ből informálódnak. Így badarság azt feltételezni róluk, hogy bárki is befolyásolni tudja őket.
4. Orbán populista, ő maga is elismerte
5. Medgyessy-t soha nem gyanusították semmivel, így ellen meg sem szünhetett a vzsgálat. tasnádi pere pedig már 3 éve folyik, és el is ítélték.
6. Az SZDSZ úgy kapott tárcákat, ahogy 98-ban a az FKGP.
7. Toleranciával kapcsolatban csak azt látom, ami velem történik. Az pedig azt mutatja, a jobb oldalon mindenki aki nem a fidesz-re szavazott, az hazaáruló, nemzetellenség, honkupec stb.
Az ember szereti az édesanyját is. Menjünk ki ezzel az érzéssel is a közterekre, transzparensekkel, kiabálva, és aki nem tart velünk, azt nevezzük anyagyilkosnak?
A hazaszeretet éppen olyan természetes dolog, mint hogy az ember levegöt vesz. Nem kell lépten-nyomon demonstrálni azt sem, hogy az ember lélegzik. Aki mégis tüntet a hazaszeretetével, miközben mást meg lehazaárulóz, az annyit jelent, hogy kisajátítja a hont, el akarja venni a másik elöl, csak a magáénak kívánja tudni, annak vagy az elméje, vagy a lelke defektes.
Becsaptál, hazudtál, gondolom vigyorogsz, piszkosak a körmeid, a számítógépasztalod meg úgy néz ki mint egy disznóól. Hazudtál, ezért nem érdekel, ha e miatt elmenne a nick. Most azt hiszed, itt valami aljas fortély, hazugságnak hívják amúgy elégtételt ad, én viszont elmegyek aludni, holnap felkelek, az egy igazi világ, ott neked csak szomorúság jut, hideg, egyedüllét, szóval felkelek a való világra, mert ott viszont én vagyok a nyertes. pá
Már megint egy piszkos csőbehúzó trükk, meg hazudtál is, de mindegy. Nagyon méltatlan az egész, igazi kisstílű módszer, még hozzád mérten is. A játékszabályokra pedig ne nagyon hivatkozz, ha rendre lefedeznek a haverjaid.
Te magad írtad alant, hogy semmi kifogásod a név ellen. Ez akkor csak félreveztő csel lett volna, kisstílű megoldás, még tőled is. Ennél erdekesebb dolgokat ígértél.
Ugyan már, nonna, ugyan már, mi lenne akkor? Még azért se kérném a letiltásod, mert a kisaljas csaló moder haverok megint megerőszakolnák az igazságot, és csalnának érted. Monemtán semmi magyarázatát nem látom, hogy miért akartam volna előadni, hogy nő lennék, szerintem nem is akartam, de ha van ötleted, ki vele.
Tényleg nem vagyok Kati, most veszem észre a nickem, Ragazzo vagyok.
Csak nem lehet kreténség az, ami ilyen indulatokat és durvaságot eredményez. A kreténség mellett elmegy az ember, ellép mellette, mert csak így lehet rangjához(?) méltón kezelni, sőt nem is kell ránézni, egyszerű ez. De én ebben a topikban mást láttam, valszeg igaz lehet a tétel: egyesekben komoly fájdalmat és dühöt okoz, hogy mások, sokan mások, és egyáltalán nagyon sokan - vele ellentétben - szeretik a hzájukat. Ő pedig vagy nem tud, vagy nem akar, vagy azt hazudja, hogy nem akar, holott nem is tud.
Hidd el, szelíd ember, hogy semminemű indulat nem kell ahhoz, hogy a kreténséget nevén nevezze az ember. Ha VALAMIRŐL azt gondolom, kreténség, ez nem feltétlenül vonja magaután, hogy VALAKIT kreténnek gondoljak. Ehhöz én már túl sok okos és rendes embert láttam kreténséget mondani. Ha azonban valakinek minden mondandója egy kreténség, és azt szajkózza untalan, igen kézenfekvő az illetőt magát kreténnek tartani. (És az indulatoktól még mindig nagyon-nagyon messzi járunk.)
Valóban, nem szeretem a durva hangot. Fáj a füleimnek. Egyelőre azonban úgy állunk, hogy itt egyesek mérhetetlen indulatok, durvaság mellett sem tudják elfogadni azt, hogy az ország mind nagyobb, és nagyob brésze szereti a hazáját, és ezt nem rest kimutatni. Innen az indulatok.
A témához tartozik. Akik úgy gondolják, hogy ŐK szeretik a hazát (mások meg nem), és eme másoknak EZ fáj (hogy ők meg szeretik), azok kretének. Szerintem ez hibátlan meglátás.
Én speciel most hozattam frisset.
A régire már nem is emlékszem...
hogy is volt ez a ruszkik alatt ? ?
Mindenki hazaáruló volt, csak volt, aki nem őrizte meg vagy mi ?
Emlékeztessé már he.Felejtek.Tudod, a múltat végképp eltöröltük.
:D
Forradalom??
Ez olyan Duray-ízű szónak tűnik...
nyamm-nyamm.
Igen, valóban. Olyan gumicsontízű.Mentolos gumicsont, igen.
Hajrá Magorország, hajrá magorok!!!
Már kérném is a gyógyszeremet.