Egy - szerintem - nagyon jó pókeroldalt ajánlanék a figyelmetekbe. Itt mindent megtaláltok: stratégiák, termek, fórumok, és még sok más. Az oldal címe: www.pokertudas.com
A Pokerme$ter csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen neked abban, hogy profi, vagy legalábbis nyereséges póker játékossá válj. Ehhez az oldal minden segítséget megad, amire szükséged lehet a pályafutásod során. Utadat kísérni fogják a bónuszok, a rake back ajánlatok és az extra díjak, amiket a Pokerme$ter csapatától kaphatsz, ha teljesíted a feltételeket. Célunk az, hogy támogassunk, és megkíméljünk téged és a pénztárcádat az esetleges nagyobb veszteségektől. Persze garantálni sajnos nem tudunk semmit, csupán segíteni abban, hogy könnyebben átvészeld tanulópályád kezdő időszakát. A termek bónusz ajánlatain felül, tőlünk külön díjakban részesülhetsz.
Poker Heaven, az ingyenes versenyek és jó bónuszok pókerterme Magyar nyelvű program. 30% rakeback és 200% FD bónusz. Regisztrációs segítség itt: http://pokerheaven.blog.hu/
Lehet, hogy hallottatok már arról, amit most akarok itt elmondani a forumozóknak, de lehet, hogy sokan vannak még, akik semmit sem tudnak erről. Ezért mégiscsak leírom.
Szerintem sokan gondoltatok már arra, hogy milyen jó lenne online pókerezni, pénz befektetése nélkűl. A jó hír, hogy ez nem csak álom. Találtam egy websitot, ahol nincs több dolgod, mint kitölteni egy kvízt a póker alapjaíról és cserébe kapsz 50$-t, hogy játsz, sőt ha jól játszol még kapsz egy 100$-os bónuszt is. De ennyiben nem merül ki a dolog, mert az oldalon találsz stratégiákat, arról hogyan is játssz!
Tudom, most mindenki azt kérdezi meg, hogy miért is éri ez meg nekik. Elég egyszerű, minden online pókersiton a készpénzes játékoknál az üzemeltető jutalékot vesz le magának, és ebből a jutalékból valamennyit visszafizet, annak a cégnek, aki az új tagot küldte nekik.
Leegyszerűsítve, ha játszol és pénzt keresel, azzal ez a website üzemeltetője is pénzt keres. Tehát érdekelt abban, hogy minél hamarabb elkezdd a pókerezést.
Ezért is írják le lépésről lépésre, hogyan is játssz, ami működik is. Én is egy kicsit kétkedve fogadtam a dolgot, de tettem egy próbát és működött. Pár hét alatt oda fejlődtem, hogy már nem egy freeroll versenyen végeztem az első tízben, pénzdíjat és különböző versenyeken indulási jogot nyerve. De az első 500-ban mindíg ott vagyok.
Szóval cseppet sem hülyeség, érdemes kipróbálni! És ha még ezzel pénzt is kereshetsz!!!
Egy apró szívessséget azért kérnék tőletek, ha b elevágtok, majd kérdik tőletek ki is ajánlotta nektek ezt a linket, ahol légy szíves említsétek meg az én felhasználó nevemet: kucsi13
Nem kertelek, ezért én is kapok egy kis jutalékot, persze csak akkor, ha jól játszotok. Ezért ha bárkinek valami kérdése van bármivel kapcsolatban, elő vele, vagy íde, vagy az e-mailomra: svejk1978@gmail.com
Igyekszek majd ide írni freeroll versenyekről, ahol bárki nevezési díj nélkül indulhat és sokszor nevetségesen amatőr versenyzők ellenében egy kis agymunkával jó eredményeket érhettek el.
Én is a pkr.com-on nyomulok már lassan második hete, és el kell hogy mondjam, nekem az összes netes közül ez jön be! Szép a grafika, sok asztal van! Real Money-n belül a tournament-ek között vannak freerollok is, amik napközbe 5-20Dolcsit fizetnek, van ami 400-at fizet, de ott pkr pontokat kell beváltani, h játszhass! Bwin-t is néztem, de nekem nem jön be!