Keresés

Részletes keresés

crazyBMW Creative Commons License 2002.05.13 0 0 12
Köszi a segítséget,meg van a "valódi baleset...",de megnézem a többit is!
Előzmény: DebilGeza (11)
DebilGeza Creative Commons License 2002.05.13 0 0 11
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9027939&uq=441

még nem linkeltem itt, lehet, hogy ez így nem működik. De mindjárt a topic elején (a balesetes topic elején) ott az ominózus link, hogy: www.shownomercy.com (nézdnincskegyelem)de azt is csak ugyanolyan feltételekkel ajánlom, mint a rotten -t.

Előzmény: crazyBMW (9)
DebilGeza Creative Commons License 2002.05.13 0 0 10
Írd be a lap tetején a keresésbe, hogy "valódi baleset" , kipróbáltam, azt a topicot hozza fel, de a hosszú ó -ra is ügyelj!
Előzmény: crazyBMW (9)
crazyBMW Creative Commons License 2002.05.12 0 0 9
Géza!Hol van ez a "valódi balesetek....című topic?
Előzmény: DebilGeza (4)
DebilGeza Creative Commons License 2002.05.12 0 0 8
Ja igen, megerősítem, hogy aki nem immunis az ilyenekre, csak rossz hangulatot szerez magának 2 hétre kb., ha megnézi. Legalábbis nálam ennyi ideig volt annak idején, kezdő koromban.
Előzmény: Törőlt_nick (6)
DebilGeza Creative Commons License 2002.05.12 0 0 7
Mondom, csak az nézze, aki BÍRJA! Én nem minősítem, hogy öncélú-e, vagy nem, csak mondom, és hangsúlyozom, hogy mindenki a SAJÁT felelősségére nézze, aki akarja!
Előzmény: Törőlt_nick (6)
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.05.12 0 0 6
szerintem meg ne nézzétek meg. Teljesen öncélű, szenzációhajhász képek és csak rossz hangulatot szerzel magadnak vele. Haszna=0
Előzmény: DebilGeza (5)
DebilGeza Creative Commons License 2002.05.12 0 0 5
Pl. www.rotten.com . Itt aztán van minden. Na esznézzétek, aki bírja!

DebilGeza Creative Commons License 2002.05.12 0 0 4
Én egyáltalán semmi kivetnivalót nem láttam a képeken. Túl azon, hogy még kicsik is nagyon. Nézzétek meg a "valódi balesetek brutális képei" című topicot, ott talán találtok olyan linket, amely VALÓBAN brutális képekre mutat, méghozzá akár 1024 -ben vagy 800 x 600 -ban is. Valahol van is egy Volvo -reklám, ami közelről mutat egy szarrá ment Volvót, benne ül a fickó, nyakkendője van, feje az nincs. Vagy lehet, hogy csak én vagyok már immunis a sok hasonló látványtól ezekre a dolgokra?
crazyBMW Creative Commons License 2002.05.12 0 0 3
Csak nagy "madárra" ülök, egyetlen kivétel amire nem,az EL-AL gépei...
Előzmény: Törőlt_nick (2)
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.05.12 0 0 2
tökmindegy mire ülsz, úgyanúgy palacsinta lesz belőled, mint ezekből a szerencsétlenekből.

+

Előzmény: crazyBMW (1)
crazyBMW Creative Commons License 2002.05.12 0 0 1
Nem egy felemelő látvány az tény,de nekem elég volt ahozz,hogy nem fogok ilyen kicsi gépre felülni soha...
Előzmény: Kenedy (-)
szirmostor Creative Commons License 2002.05.12 0 0 0
valóban nem felemelő látvány
Előzmény: Kenedy (-)
Kenedy Creative Commons License 2002.05.11 0 0 topiknyitó
Ilyen képet lehet nem kellene kitenni egy tudósításba. Ott vannak az áldozatok... Engem sokkolt, először azt hittem rosszul látok.

A cikk a képpel, ha bírod az ilyet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!