Nem mert eljönni:D Viszont a szadesz még mindig rajta van!:( Mint a bombázásból hazatért liberátorok, kitört szélvédővel, lógó fél szárnnyal, szitává lött testtel, 1-2 halottal, de repül:D Ez a harc lesz a végső, főleg Kókával!
Mért volna antiszemitizmus, ha kimondod, hogy zsidó érdekeltségű, azaz izraeli befektető?
Igaz én is azt várom, hogy a királyi egyesen mikortól nem fogják mondani, hogy zsidó kormány, zsidó haderő, zsidó telepesek stb. Eljön, ne féljetek!
Most mit fanyalogtok? Az szdsz 'en bloc' az egyik legsikeresebb külföldi érdekeltségű leányvállalat ami az országban működik. Nem írom ide milyen érdekeltségű mert az színtiszta antiszemitizmus.
Szerintem nem kell félni.. eddigi történelmünkben kibírtunk mi már 150 éves török uralmat, osztrákot, 40 évig komcsikat.. Ez a pár hónap, amíg ők kormányoznak már igazán nem okozhat nagy gondot.
Mi ez a görcsölés, ti még sosem kötöttetek üzletet?
Így sikerült megegyezni.
A véleményetekre meg senki sem kiváncsi, az előzmények után...
Nem tökmindegy, hogyan állapodik meg a két hazaáruló komcsi párt? Így is úgyis veszélyben a haza...
Nem visszafogasrol van szo, csak az a bajom, hogy minden topikban meddo vitakkal, gorcsosen a sajat igazukba kapaszkodo emberekkel talalkozom es meg eselyet sem latom annak, hogy ertelmes vitara osztonozzek barkit is.
Ennek igy nincs ertelme, egy orszag van, viszont 10 millioan 10 millio kulonbozoen gondolkozunk.
Kinek ez (bal), kinek amaz (jobb) fekszik jobban, ezert meg nem kene sarral hajigalni egymast.
mint mar irtam is, normalis - epito jellegu - vitara hajlando vagyok, mocskolodasra, nem.
Sorry, de a kopkodesre, mocskolodasra kar az idot pazarolni, nem ??
Sajnos egyebkent, ha visszatekintunk kis orszagunk tortenelmere, akkor a megosztottsag az mar szinte nemzeti hagyomany, sajnos. Voltak korok es emberek, akik erositettek egyes retegek elszigetelodeset, voltak, akik ez ellen voltak, de mi magyarok valahogy sosem tudtunk egy orszagkent egyszerre egy iranyba haladni.
Mert ha a jobb oldal talalt ki vmi jot, a bal fujjolta, ha meg a bal talalt ki vmi jot, a jobb allt ellen...
Örülök, hogy egy kicsit visszafogtál magadból és, (nem liberálisként) sikerült ráébreszteni Téged az általam a liberalizmus egyik legnagyobb erényeként elkönyvelt tényre: "a másképp gondolkodók tiszteletére."
Ha úgy gondolod, ezért érdemes volt akár "teljesen kinevettetnem magam".
Még mielött félreértenél, az "étvágyat" a minisztériumok számára értettem.
Egyébként furcsának, mitöbb elfogadhatatlannak tartok minden olyan tevékenységet (pártállástól függetlenül), amely a szavazók érdekeivel (akaratával) ellentétes. Ebben a vonatkozásban nálam az általad említett urak egyike sem aratott osztatlan sikert. (a sor természetesen nem teljes, de ezt inkább hagyjuk) Torgyán viszont kiemelkedik a sorból, hiszen az ö tevékenységét már a kezdetektöl fogva igen károsnak tartottam.
Eddigi életem során elég sok mindent láttam, és eleget ahhoz, hogy fenntartással fogadjak minden politikai "tisztító, megújító" kezdeményezést. Természetesen jószível fogadok minden elöremutató próbálkozást, lett légyen az akár jobbról, akár balról jövö. A drogliberalizációt pl. nem tartom annak. (de ez csupán az én véleményem!)
"...és tompykáát nem tartottad furcsának?"
Amennyiben ezt Te furcsának tartod, az viszont a Te véleményed!
"Nem vélem felfedezni benne a "másság" tiszteletének minimális jelét sem"
Mert ti aztan annyira tisztelitek azt, aki maskent mer gondolkodni....
Egyebkent meg nem vagyunk masok, csak maskent latjuk a dolgokat, ettol meg nem jobb vagy rosszabb valaki.
Reszemrol hajlando vagyok ertelmes vitara, de arra nem, hogy egymas meghallgatasa nelkul mindenfelet szorjunk egymas fejere, arra meg plane nem, hogy egy-egy kiragadott mondaton ragodjunk.
Az osszehasonlitaskor meg a sajat velemenyem irtam le.
A hozzaerto megnyilatkozasrol annyit, hogy mar a topik cime sem volt valami magasroptu, mit vartal a hozzaszolasoktol, veretes, hossu kormondatokat, hogy milyen jo volt a fidesz ??? Ne nevetesd mar ki teljesen magad ....
Szerintem sem baj, hogy a szadi ennyi tálcát kapott. Legalább többet hibáznak, és az amúgy is magas támogatásuk talán kicsit csökken, elég lenne csak 0.6 százalékpontocska és máris jöhet a pezsgőzés.
Kedves tompykaa!
Pepo Paját, Torgyánt, Szabadistól, Boros Imrét, és tompykáát nem tartottad furcsának? Csak úgy kérdem. Mert ők aztán annyit sem értettek a dolgukhoz, mint tyúk az abc-hez. Hogy Gordos Dénesről már ne is beszéljünk. Szóval a fidesz-mpp-mdf-mkdsz-lungo drom és torgyán étvágya sem tanuskodik anorexiáról. A hatalomvágy, vagy inkább éhség különösen erős volt, nem böjtöltek, inkább zabáltak.
Remélem lesz itt még SZDSZ javaslatnak FIDESZ-MSZP közös leszavazása! persze, ha ez jó nekünk:(
Proccosék nem érik be ennyivel! Még jól is jöhetnek egy kormány buktához! persze, ha ez jó nekünk:(
Ez csupán egy vélemény, amivel maximum annyit lehet tenni, hogy tiszteletben tartjuk...
Jómagam elfogadom a tényt, csupán az SZDSZ étvágyát tartom furcsának. (remélem ez utóbbi nem engem minösit!) Azon fekália keveréséhez pedig a politikus urak (oldaltól függetlenül) sokkal jobban értenek nálunk.
Engem, mint törzsökös baloldali szavazót, abszolute nem zavar, hogy négy SZDSZ-s miniszter lesz! Akkor a jobboldali szavazókat miért zavarja? Netán csak a sz@rt kavarják, hátha lehet egy kis ellenségeskedést szítani "oszd meg és uralkodj!" alapon?
"Szep kis jobboldali kopkodest sikerult idevarazsolni ujra."
Hát igen! Ez viszont egy valódi liberális (hozzáértö) megnyilatkozás...? Nem vélem felfedezni benne a "másság" tiszteletének minimális jelét sem! (Magyar Bálint vs. pokorni, vityka) A köpködésröl nem is beszélve...
Szep kis jobboldali kopkodest sikerult idevarazsolni ujra.
Reszemrol nem kivanok hozzaszolni csak annyit, hogy ha HOZZAERTO kezbe kerul pl az oktatasugy, akkor am legyen. Es ha mar mindenkeppen valasztani kell, akkor en Magyar Balintot valasztanam, nem pedig a gorcs pokornyit.
Ja jobbosok, nem elfelejteni, hogy a ti honszeretett vityatok 4 evvel ezelott lepacsizott azzal a felhujje torgyannal, az igaz, hogy utana b@szott betartani ezt. Karakan magyar gyerek.
>> Inkább az a probléma, ha most megemeleik a fizetéseket ott, akkor sok szavazót szerezhetnek
Jut eszembe erről:
Az SZDSZ programja mit ír a pedagógusok béremeléséről???
Mennyivel kívánják emelni?
Összhangban van az MSZP 13+1 pontjával?
Mert ha nem, lehet mutogatni.