Keresés

Részletes keresés

RGABOR Creative Commons License 2002.05.09 0 0 38
ok.
Előzmény: REmekElek (37)
REmekElek Creative Commons License 2002.05.09 0 0 37
Ha a 10000 Ft-ot elosztod az egy hónapban található percek számával , megkapod a 0,25 Ft-ot.
Előzmény: RGABOR (35)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.05.09 0 0 36
Ugye ez csak álhir? Ilyen barom még Rogán sem lehet!
Ki a fene tudja azt ellenörizni, hogy egy Internet kapcsolatot ki használ,
Ki a fene vállalhat át, ki tudja milyen sávszélességü és és költségü kommunikációs költségeket?

Ennél nagybb marhaságot csak a szocik ingyenes mobiltelefon igérete volt a fiataloknak, - bár az legalább finaszirozható, hiszen azt nem igérték, hogy a beszélgetési költségekhez is hozzájárulnak, és gondolom bármelyik ellátó boldogan adta volan akár ingyen is a divatjamult eladhatatlan készülékeit a várható forgalomra lesve.

Előzmény: beless (-)
RGABOR Creative Commons License 2002.05.09 0 0 35
A mamánál nincs UPC (se). De ez vicc volt, ő már elmúlt 2x29 éves is. Egyébként az nem a CHELLO amiről írsz? Az, ha jól tudom havi 10 ezer körül van, kábeles, korlátlan és nincs percdíj.
De a lényeg (szerintem), hogy nem pofázni kellene a dologról, hanem valamilyen kormány (adó) támogatással segíteni kellene ezt a dolgot. És ebben semmi nem történt az elmúlt 4 évben, csak a duma. Talán most.
Előzmény: paja001 (34)
paja001 Creative Commons License 2002.05.09 0 0 34
Hát ebbe ugyan nem tudok beleszólni, de a következő az ajánlatom (és ezt úgy teszem, hogy nem vagyok tagja, részvényese a cégnek).
Szóval a kábel TV-s hálózat (már ahol UPC) van, fizess elő az internetre, bár komoly összeget kell fizetni egy hónapra, viszont 1 perc 0,25.-Ft-ba kerül.

RGABOR Creative Commons License 2002.05.09 0 0 33
Bocs, természetesen nem Aktuális, hanem Záróra.
(Jé, milyen találó ez a cím.)
RGABOR Creative Commons License 2002.05.09 0 0 32
Mély tisztelettel felhívom a figyelmedet, hogy csapdába estél. Te itt TÉNYEKről is írsz. Ezek nem érthetőek, a választóknak rövid (lehetőleg tőmondatos) jelszavak kellenek. Láttam Rogánt tegnap az Aktuálisban, szánalmas volt. Egyébként ez is egy Fidesz igéret volt, még 98-ból, azóta neki valószínűleg ingyenessé is vált az Internet. Szeretettel várnám, mondjuk ide, hogy előadhassa mi módon tartják a 29 éves életkort. Addig csak propaganda. Pedig a mamának már vettem mobilt is, hogy állandóan jól tájékozott legyen, már majdnem elkezdtem okítani az Internet használatra is, de most nem ér rá, mert a faluban szervezi a sejtet. A boltos már az emberünk, meg is kérdezte, hogy az internet mellé álmokat is lehet-e csomagolni.
Előzmény: liberálmensevik (30)
gReg Creative Commons License 2002.05.09 0 0 31
Rogán egy látnok! :)
Előzmény: Mage (29)
liberálmensevik Creative Commons License 2002.05.08 0 0 30
Nem érteni kell az FMPP jelszavait, hanem továbbítani.
SMS-ben, IRL, de emailben nem olyan jó, mert nálunk elmaradt az IT-boom.

Később persze felkerült a jelmondatok közé az is, hogy 50% internet penetrációt akarnak elérni 2006-ra.
Ja, amikor a monopol telco-nk be is jelentette, hogy sz@rik a HDB azon állásfoglalására, amelyik az ISP-telco díjmegosztással kapcsolatban született (ki számlázza a netes hívás díját : ISP || telco )- nos akkor meg sem mukkant egyik net-prófétánk.
RA sem.
Sem IKB, IB, HÍF ülést nem hívtak össze, semmi.
0.000

A fogadkozásuk, ígérgetésük kb. annyira hihető, mint a tornacipőjét már kereső hosszútávfutó, aki azt mondja, hogy 3 nap alatt elfut Párizs-ig.
Ja, hogy a futónk épp Záhony felé haladó vonaton ül? Részletkérdés..
lm

Előzmény: RGABOR (19)
Mage Creative Commons License 2002.05.08 0 0 29
"Az országban nincs kormányváltó hangulat, sőt egyre inkább úgy tűnik, hogy ha valamilyen váltó hangulat van, akkor az ellenzékváltó - jelentette ki Rogán Antal, a Fidelitas országjáró kampányának budapesti fórumán, a XII. kerületi művelődési központban csütörtök este."

Hat ja. Igaza lett ;))))))

Előzmény: gReg (28)
gReg Creative Commons License 2002.05.08 0 0 28
www.roganantal.hu :-DDD Ez a nap poénja, wazze!

Ugyanakkor az ilyen megnyilvánulásoktól a falra tudok mászni. Nem szavaztál ránk? Úgy kell neked, hülye proli! Majd lesz neked milliós gázszámla! Nem folyton pofázni kellene, hogy mit lehetett volna. Ott volt nekik négy év, hogy azt csináljanak amit csak akarnak - meglett az eredménye.

Fekete_Péter Creative Commons License 2002.05.08 0 0 27
Ha a kicsi kutya nem kakált volna, akkor kipukkadt volna- mondta nagyapám, amikor ilyen volnás dolgokat meséltem ötévesen. Szóval:-))))
Mage Creative Commons License 2002.05.08 0 0 26
Ez a project nem azert halt be, mert elbukta a Fidesz a valasztasokat. Ugy terveztek, hogy februarra keszen lesz. Tobbet nem mondhatok.
RGABOR Creative Commons License 2002.05.08 0 0 25
Köszönöm, Cserébe elárulok még valamit. Én egy rohadt, multinál dolgozom immáron 27 éve. (Most ebbe ne menjünk bele, ha nem adták volna el 96-ban, akkor már régen padlón lenne.) Elég fejlett a számítástechnikánk, tőlünk vitték ki a rendszereinket. Van kb. 250 gépünk, amikre folyamatosan habzó szájjal követeljük a fejlesztést. A "leselejtezett" gépeket pedig kibuliztuk, hogy gyakorlatilag ingyen odaadhassuk iskoláknak. No, inkább ezt kellene propagálni, mert úgy gondolom, hogy sok ilyen cég van. A hozzáféréshez még annyit, hogy én adnék minden (nemcsak 29 évig!) magyar állampolgárnak, mondjuk évi 50 ezer Ft kulturális hozzájárulást. Persze nem pálinkára, hanem csak meghatározott célokra lehetne elkölteni és mindenki csak személyesen válthatná be.(Igen, itt is lenne kiskapu, de szerintem az emberek legalább 70 %-a arra használná, amire lehet és ez lehet internet,könyv,mozijegy).
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 24
Igazad van, a (13)-mal egyutt mas a kep.
Visszaszivtam. :)
Előzmény: RGABOR (22)
RGABOR Creative Commons License 2002.05.08 0 0 23
Azt szeretném ha a 29 éves kor SE lenne feltétel.
Előzmény: beless (21)
RGABOR Creative Commons License 2002.05.08 0 0 22
No, csak szerényen. Ha nem érted amit mondtam, akkor olvasd el légy szíves a 13-ast is és vázoljál fel nekem légy oly jó egy módszert. Egy szóval se mondtam, hogy nem kell támogatni a hozzáférést, de nem így és nem 29 éves korig, mert azt nem lehet ellenőrizni, vagy igen? Hogy? Sokkal jobb lenne, ha például a Matáv (vagy egy más társaság) fix előfizetési díjában (amit persze nem emelnének meg erre való hivatkozással, hanem a kormány állná a különbséget) benne lenne valamennyi ingyenes internethasználat. Ha valaki pedig a fórumra akar állandóan irogatni, akkor én is 1etértek azzal, hogy ezért fizessen plusszban. Szia
Előzmény: Törölt nick (20)
beless Creative Commons License 2002.05.08 0 0 21
"És akkor mi még a feltétel a 29 éves koron kívűl?"

SEMMI

Vagy meg mi az amit szeretnel ?

Előzmény: RGABOR (19)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 20
Igazad van, jobb ez igy, ahogyan most van.
Szoval azert hulyeseg tamogatni az internet-elerest, mert kell hozza gep, es 30 eves korara nem tud kifizetni havi 3750 Ft.-ot!
Előzmény: RGABOR (17)
RGABOR Creative Commons License 2002.05.08 0 0 19
Nagy t10telettel elolvastam. Még mindig nem értem. Vagy úgy gondolták, hogy csak a Fidesz (lánykori neve Fidelitas) tagjai juthattak volna ehhez hozzá? És akkor mi még a feltétel a 29 éves koron kívűl?
Előzmény: liberálmensevik (16)
miközödhozzá Creative Commons License 2002.05.08 0 0 18
A roganantal.hu -ról letöltheted a Fidelitas "Digitális Magyarorzság a Fidelitas Informatikai Programterve" c. írást.

(pdf)

"2006-ig a 14-29 éves korosztálynak az állam biztosítson internet elérést, digitális aláírást, valamint kedvezményes eszköz-vásárlási lehetőséget!"

9.old.

F:http://www.roganantal.hu/digitalis.pdf

Előzmény: sarokhaz (5)
RGABOR Creative Commons License 2002.05.08 0 0 17
Me természetsen meg kell tudnia venni a hozzátartozó gépet és azt a pici számítástechnikai tudást is. Nem biztos, hogy minden 30 éves képes erre, igaz ez a 29 éves korhatár egyébként is egy baromság.
Előzmény: Törölt nick (7)
liberálmensevik Creative Commons License 2002.05.08 0 0 16
Kedves topictársak,

nem tisztem védeni a Fidelitas-t, Rogán Antalt pedig még annyira sem, de valóban tervezték ezt a butaságot - a távközlési verseny élénkítése helyett :-(

Lásd : A FIDELITAS ingyenes internetet akar

lm

kis virág Creative Commons License 2002.05.08 0 0 15
Így van! Ezért kellett a kormány váltás, hogy
ne járjunk térdig a rogán taknyában!
Előzmény: Törölt nick (6)
beless Creative Commons License 2002.05.08 0 0 14
A Deutsche Telekom adóssága 67 milliárd euró, s az ennek csökkentését célzó terv végrehajtása így végképp hátrányba került, ráadásul a romló adósságcsökkentési kilátások a Matávot is érintik.
RGABOR Creative Commons License 2002.05.08 0 0 13
Nem értem. Nem dicsekvés, nekem nincs szükségem az ingyen Internetre, mert egész véletlenül jár a munkámhoz. De mi az, hogy 29 éves korig? Ha nekem otthon lenne ingyen internetem (mondjuk a 11,20,22 éves lányaim jogán), akkor engem megharap a klaviatúra ha hozzányulok? Vagy az egytemeken, főiskolákon lesz csak ingyen? És az ált. iskolában? Ott meg az agg tanárok is csépelik. Ez a Rogán kezd hasonlítani Deutsch "gondolkodó" Tamáshoz.
beless Creative Commons License 2002.05.08 0 0 12
A némileg megtépázott image-a miatt a Matáv eroteljes reklámkampányba kezdett, hogy tudatosítsa az emberekben: nem annyira drasztikus a helyzet!
miközödhozzá Creative Commons License 2002.05.08 0 0 11
Ezt elmagyaráznád annak a családnak is akiket tegnap lakoltattak ki, Pokorni választási körzetében, vagy a közel 30 ezer budapesti hajléktalannak?
Előzmény: Törölt nick (7)
beless Creative Commons License 2002.05.08 0 0 10
Most meg ez lessz !

"A Kombi Nonstop csomag alacsony, havi bruttó 1250 Ft-os alapdíj mellett éjjel-nappal állandó (bruttó 7,50 forintos) percdíjjal vehető igénybe, ezzel elsősorban a kezdők, a kevesebbet internetezők számára biztosít a nap bármely percében kényelmesen használható hozzáférést. A Kombi Otthon csomag, amelynek havi alapdíja bruttó 1850 Ft, a hagyományos Otthon csomagnál már megszokott időszakokban, munkanapokon este 6 órától másnap reggel 7 óráig, valamint a teljes hétvégén 5 forintos percdíj mellett, a többi időszakban percenként 6,90-ért érhető el – így a napközben dolgozó vagy tanuló hálójárók otthoni internetezését szolgálja. Azok számára pedig, akik az internetet leginkább napközben használják, a Kombi Nappal csomag havi 2500 Ft-os alapdíj mellett a hét minden napján reggel 7 és este 6 óra között nyújt kedvezményes, 6,30 forint díjú internet-perceket, míg az ettől eltérő időszakokban ugyancsak 6,90 Ft a hozzáférés percenkénti költsége"

skorpio-m Creative Commons License 2002.05.08 0 0 9
émelyeg a gyomrom....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!