Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.10.26 0 0 17
Érdekes
Előzmény: erben (16)
erben Creative Commons License 2002.05.10 0 0 16
Nem lenne rossz ötlet, s lennének állandó párosok, mint a Pokorni-Kovács kettős vagy újabban Pokorni-Lendvai, én a Kuncze-Orbán összecsapást nézném meg szívesen, persze azért egy László Csaba-Varga Mihály meccs se lenne kutya...
Előzmény: Gonoszkodo (15)
Gonoszkodo Creative Commons License 2002.05.10 0 0 15
Szerintem az MSZP-ből kellene egy csapatot kiállítani, és mondjuk első mérkőzésüket játsszák az FC. Pitbull ellen. Akkor aztán ugathatna a Kuncze, meg a Kovács Laca is. Kovács Laca lenne az előretolt támadó..... Egyéb csapatösszeállítási ötletek??
Gonoszkodo Creative Commons License 2002.05.10 0 0 14
Szerintem az MSZP-ből kellene egy csapatot kiállítani, és mondjuk első mérkőzésüket játsszák az FC. Pitbull ellen. Akkor aztán ugathatna a Kuncze, meg a Kovács Laca is. Kovács Laca lenne az előretolt támadó..... Egyéb csapatösszeállítási ötletek?
erben Creative Commons License 2002.05.10 0 0 13
Nem igazán tartom Orbánt sportembernek, már csak a nyilatkozatai alapján sem...
Előzmény: chimie (12)
chimie Creative Commons License 2002.05.08 0 0 12
..én csak Orbán hires kijelentéseit probálom lenyulni / uj kontextusba helyezni hogy még nyilvánvalóbbá váljon mekkora baromságok. Eredetileg ellenzékről és parlamentről nyilatkozta.

szóval 1tértünk

Előzmény: erben (11)
erben Creative Commons License 2002.05.08 0 0 11
Kedves Topicnyitó! Szerintem a focihoz és a politikához is két vagy több fél köll, ha az egyik nincs jelen vagy nem akarjuk, hogy ott legyen, a küzdelmeket fel nem vállalva elvonulunk, kizárjuk mondvacsinált okokkal a másikat, akkor az egy magányos és bezárt világbeli játszma, kétségtelen, hogy nincs ott a kellemetlenkedő ellenfél, de az izgalom, mind intellektuálisan, mind egyéb téren, bizony elveszik. Akkor pedig mi marad. Fociban lehet dekázgatni, egymás között passzolgatni a labdát, barátságos meccsezni, a politikában meg marad az autokratikus út.

Előzmény: chimie (9)
chimie Creative Commons License 2002.05.08 0 0 10
...mintha a focihoz szükség lenne másik csapatra! Semmit sem tanultál az elmult 4 év alatt?
Előzmény: erben (8)
chimie Creative Commons License 2002.05.08 0 0 9
Hát semmit sem tanultál? Te még mindig azt hiszed, hogy szükség van a focihoz egy másik csapatra?
Előzmény: erben (8)
erben Creative Commons License 2002.05.08 0 0 8
Vinni kéne egy partner csapatot, akivel, ha nem lenne ellenfél, akkor tudnánk bemutatót játszani, hisz azért ez mégis csak sport. Ha kellőképpen hitelesek vagyunk akkor talán lehet esélyünk, az eddig bevált kokárdákat újra lehetne használni, nem kell kidobni. De persze tétmeccsen levesszük majd, nehogy a bíró ellenünk fújjon agy sunyin olyan jegyzőkönyvet írassanak alá velünk a mérkőzés végén, amiben hamis adatok lesznek sárgalapokról, meg ki hány gólt lőtt. Vinni kéne egy-két hozzánk közeli közvéleménykutatót is, a galluposok pont ráérnek majd, hisz egyhamar nem találnak még egy ilyen palimadár pártot és kormányt, amelyiket így meg (és ki) lehet vezetni (a hatalomból). Ők szondáznák a nép hangulatát. Ha valakinek nem tetszik a szereplésünk, akkor felajánljuk neki a Széchenyi Cardot vagy egy Bánk Bán DVD-t, ha még ez sem lenne elég, a Sztár a Háznál című műsor mintájára a Pataki Attila-Várhegyi Attila vagy a Kövér-Orbán párost adhatnánk, szerintem határozatlan időre.

Előzmény: chimie (7)
chimie Creative Commons License 2002.05.08 0 0 7
Nem kell arra várni, hogy kiessenek. Proaktivitás: odamegyünk egy picit korábban, és elkezdünk játszani a másodiknak beérkező csapattal. Miért ne sikerülne? Élelmes harmadikak vagyunk, nem?
Előzmény: erben (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 6
SAjnos a rút csalás olyan mértékű volt, hogy nem a 2., nem is a 3., hanem a 4. helyet szereztük meg a csoportban. Viszont: minél nagyobb a csalás, annál több lesz a jutalompont, tehát bejutunk a döntőbe. Igenis, oda kell menni a nyitó napon!
Előzmény: erben (5)
erben Creative Commons License 2002.05.08 0 0 5
Szerintem vegyük elő Vecsernyés urat és Zlínszky ex-alkotmánybírót is, szükség lehet rájuk. Ha igaz amit írtál, akkor legjobb út az lenne, ha a helyszínre utazna válogatottunk, felkészülne a váratlan fellépésre valamely helyettünk ottlévő csapat kiesése esetén. Gondoljunk a dánok eb szereplésére pár éve, minden megtörténhet. Deutsch és Orbán már biztosan ott lesz, Grosics talán még reaktiválható, szegény Puskást szerintem már nem zavarjuk.
Előzmény: Törölt nick (3)
chimie Creative Commons License 2002.05.08 0 0 4
...tényleg, hol vannak a magyar pártok képviselői a FIFA-ban?! Rendszerváltást a nemzetközi sportban is!
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3
Bizalmas forrásból most tudtam meg: a magyar válogatott minden vesztes meccsén CSALT a BÍRÓ, és ezt titkos jegyzőkönyvben rögzítették. Népi kezdeményezéssel a titkos jegyzőkönyv kiadását követelhetjük a FIFÁ-tól. És akkor fel a VB-re!
Előzmény: erben (2)
erben Creative Commons License 2002.05.08 0 0 2
Szerintem ennek a topicnak az SOS rovatban a helye, nincs már sok idő arra, hogy mentális problémákkal küldő politikusainkat ilyen nagy tehertételre felkészítsük. Ha a t. topicnyitó esetleg focistákat szeretne látni, akkor vegyünk meg egy csapatot a Depi End Kft. felszámolása utáni vagyonmegosztásból kibukó összegből. Elég mondjuk a costa-ricai gárdával történő lepaktálás, mondjuk Orbán vezérünk ott is lesz, ha minden igaz fáradalmait fogja a messzi Ázsiában kipihenni. Szerintem a kispados lehetne.
HoKr Creative Commons License 2002.05.08 0 0 1
Ha hiszunk benne, semmi sem lehetetlen. Vetozzuk meg a valogato-meccseket!

Kitartas, osszefogas, proaktivsag (;)) es a haza fenyrederul!

Előzmény: chimie (-)
ZedIzDead Creative Commons License 2002.05.08 0 0 0
:-)))))

Hátvédeinknek: veszélybe került mindaz, amiért megdolgoztunk: a kapu, a háló, a gólvonal! És most mindezt MEG KELL VÉDENÜNK!

[ZedIzDead]

Előzmény: chimie (-)
chimie Creative Commons License 2002.05.08 0 0 topiknyitó
Orbánék még mindig ugy tesznek, (f)osztogatnak, szervezkednek, mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy elvesztették a választásokat (talán azt sem tudják, hogy lezajlottak?). NAGYON HELYES! MERJÜNK ÁLMOKAT ÁLMODNI!

EMBEREK! Hogy lehet, hogy a magyar fociválogatott belenyugodott, hogy nem jutott ki a VB-re? Hogyan vonhatják meg egy országtól, mindannyiunktól a jogot, hogy szerepeljünk a VB-n?

1. A magyar csapat utazzon ki a VB-re, és minden meccsen próbáljon bejutni a pályára! Nincs helye a kishitüségnek - hogyna állithatják, hogy nem mi vagyunk a világbajnokok, ha ki sem állhatunk? Ki merné állitani, hogy a birók teljesen függetlenek voltak minden meccsen?!

2. Mindenki hozzon létre kis csoportokat, és szurkoljon minden meccsen a magyaroknak! Ha mind összefogunk, és csapatunk a helyszínen van, a megfelelő pillanatban labdaközelbe kerülhetünk. Ez mindannyiunk érdeke.

Hajrá Magyrország, hajrá magyarok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!