Keresés

Részletes keresés

Poci76 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 66
-
korgu Creative Commons License 2002.05.10 0 0 65
csilla5!
Te hazaáruló vagy, merta Fideszre szavaztál!
Akiknek az elődei miatt jöttek be a tatárok, akik behívták a törököket, leverték Rákóczit, a 48-as szabadságharcot....
Na mit szólsz hozzá. Más is tud a te stílusodban baromságokat írni.
Előzmény: csilla5 (44)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.10 0 0 64
Persze.
en pedig hallottam, hogy a horngyula meg akarta valtoztatni a magyar trikolort.

Csak piros (kommunista) es kek (liberali-bolsevik, judeoplutokrata, nemzetarulo, striga, new-york-tel-aviv-budapest-tengely, zsidoberenc, etc....) lett volna.

HoKr Creative Commons License 2002.05.09 0 0 63
Vajon milyen mediakban menedzsel? :)

Felti a megelheteset, teljesen kesz van. Szomoru latvany vagy, szedd ossze magad! :D

karcsi61 Creative Commons License 2002.05.09 0 0 62
Helyes, jól megmondtad neki!
Előzmény: Ódri (55)
HoKr Creative Commons License 2002.05.09 0 0 60
Ezt a gyonyoruseget sajatodnak vallod?

Hadd gratulaljak. Mikortol szabad a baloldalra szabadni, kerdemszepen? Amikor mar nem lesz "hazaarulas" (merthogy ok a haza ellensegei, ugyi) nem egy tolvaj, akarnok, demokraciaellenes kormanyra szavazni?

Meg a Fideszre szavazo barataim is elismerik, hogy nyilvanvaloan pofatlanul lopnak. Sot, meg azt is, hogy demokracia-ellenesek. Akikkel kozgazra jartam, meg azt is, hogy nem tesznek jot a gazdasagnak (sot). Ezekrol terelik a temat, es kommunistaznak.

Tenyleg az a problema, hogy praktikusan fogom fel a dolgokat? Hogy szeretnek egy jobban mukodo gazdasagot, ami nem elsosorban amiatt sir, hogy csokkentik a mezogazdasagi tamogatasokat, hanem megprobal eggy mukodo (lehetoleg leginkabb szolgaltatasokra epulo) gazdasagot epiteni?

A nyugati vezetok szivesebben emlekeznek a 94-98 kozotti kormanyzati evekre, mint Orban mostanaig tarto idoszakara. (Ja, merthogy hazaarulok, ugye? :))

Kevehazi Janos: Te pedig nyilvanvaloan hazudsz.

Ha ez igaz lenne, 1. Hir lett volna, 2. Felhaborodas lett volna, 3. Jobboldali retorika lett volna (teszem hozza, jogosan), 4. Nem egy osztalyezeto irta volna ki a palyazatot.

Sebaj. Mar adod fel az oneletrajzokat a fizikai allasokra, amiket megpalyazhatnal? :D

Obivan Baumax Creative Commons License 2002.05.09 0 0 59
Drága ember!
Így, egy komoly gutaütésed után megbocsájtható mondandód kicsit zaklatott volta, ez nyilván attól a rengeteg altatótól van amit hosszú kómád után kaptál.Én egy dolgot értek belőle, te valalmi vonatvezető, esetleg kalauz lehettél ameddig egészséged engedte, és valami lázálmos vonat állomásait, és végállomást emlegeted.
Hát azért a médiamenedzserek,főleg a bölcsészek menigen zavarkodnak ennyit mint Te!
Kívánok gyógyulást, imát, és egy villanyvasutat, olyat ami nem ráz, mert Te képes vagy és belenyúlsz a 220 Voltba......
Keveházi János Creative Commons License 2002.05.09 0 0 58
Ne csináljunk úgy elvtársak, mintha nem emlékeznénk...
Török államtitkár elvtárs 1997-ben a szadis művelődési minisztériumban pályázatot hirdetett új himnusz írására és megzenésítésére, és óriási első díjat is kitűzött, 10 ezer forintot. Neki ennyit ért.
Előzmény: verz (42)
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.05.09 0 0 56
Ez csak azt bizonyítja, hogy Viktorból még nem távozott teljesen a jóizlés,ha nem engedte, nem engedte, marad a plátói vonzdásod!Tőled a bunkózás olyan, mint paptól az áldás!
Előzmény: Ódri (55)
Ódri Creative Commons License 2002.05.09 0 0 55
Nyugi, hányni nem szoktam.
Orbán sliccén se matattam még soha, valszeg nem is fogok.
De te nem leszel már kevésbé bunkó...
Előzmény: zesi (54)
zesi Creative Commons License 2002.05.09 0 0 54
Néhány évi hányás komolyabb következményekkel jár, inkább matass tovább Orbán sliccén.......
Előzmény: Ódri (53)
Ódri Creative Commons License 2002.05.09 0 0 53
Én nem értem a balosokat. Persze csak egy agymosott maoista jugendzombi vagyok, de akkor is...
Ha Orbán azt mondja, hogy hajrá magyarok (mondja!!!, ettől még bárki más is tehet ilyet, pártállástól függetlenül), az kisajátítás.
Ha egy baloldai politikai szervezet levédeti! (azaz más nem használhatja), az még véletlenül se kisajátitás, á, dehogy. Ráadásul a politikához véletlenül sincs köze....
Hánynom kell tőletek balosok....
Turulmadár Creative Commons License 2002.05.09 0 0 52
Ezt a "pénzmosás"-témát bővebben is kifejthetné a Fiatal Baloldal (mondjuk bíróság előtt :)). Ez nem csak rágalom, de hülyeség is. :)))
Előzmény: Perichole (48)
keylock1 Creative Commons License 2002.05.09 0 0 51
kedves csilla5! Egyetlen egy dolgot magyarázz meg nekem. MIÉRT VAGYOK ÉN A 20 ÉVEMMEL KOMMUNISTA? Semmi mást nem kérek tőled, de ezt az egyet áruld el. Köszi
bluetie Creative Commons License 2002.05.09 0 0 50
krstan! Nyugi, nem érdemes. Ezek a "csillákok" azok, akik meg sem hallják, amit mondasz, mert csak fújják, amire Ovi utasítja őket. Lehet, hogy nem sokat tévedek, ha '80-ban született. Ezért komoly 22(!!!) éves politikai tapasztalatt, kutatással, hittel választott oldalt! :o)
Előzmény: Törölt nick (49)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.09 0 0 49
B@$2d m3g!

Most mar tenyleg sok!

Eddig birtam higgadtan:

mielott a hazaarulasrol beszel valaki - gondolkozzon mar el azon, hogy mi az?
Annyira szanalmas es nevetseges ez a kommunistazas, hazaarulozas, meg nemzetvedelem.

birka miepes hulyeseg ez az egesz.
nem is ertem, miert probaljuk meggyozni csillat.

hagyjuk, hadd gondoljon ilyeneket.
egyszeruen ne valaszoljunk ra.

Perichole Creative Commons License 2002.05.08 0 0 48
"Zajlik ... a pénzmosás, nagy csinnadrattával próbálják elterelni a figyelmet arról, hogy mi zajlik kormányzati körökben - tette hozzá."

A topikindító idézet ezen mondatát senki nem olvasta el?

Ugor Creative Commons License 2002.05.08 0 0 47
Bocsáss meg a kérdésemért, nagyívű beszélgetőtársam, katolikus vagy?
Előzmény: Erkölcs Erő Egyetértés (46)
Erkölcs Erő Egyetértés Creative Commons License 2002.05.08 0 0 46
Milyen jogon ?
Például az 56-osok jogán.
Például azt mondjuk, hogy azok, akiket az orosz tankok hoztak ide illetve ezekkel egy pártba léptek be vagy az utódpártjaikkal szimpatizálnak nem magyarok.
Nem értem mit nem vagytok ezen hajlandók megérteni.
Egyszerű, mint a Medgyessy Péter.
Előzmény: Ugor (39)
narancsosbukta Creative Commons License 2002.05.08 0 0 45
Edes Kiscsilla(gom)!
A haza fogalmat meg tetszene nekem magyarazni? Meg azt is, hogy hogyan kell aztat elarulni? Erdekelne a definicio. Kulonben vitatkozhatunk itt napkeltetol napnyugtaig (vagy forditva), megsem jutunk semerre.
Előzmény: csilla5 (41)
csilla5 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 44
TÉnyleg mennem kell! Orban-Nastase megállapodás, Benes dekrétumok,TERROR HÁZA, '56-os forradalom leverése, stb.stb. A himnusz megváltoztatásáról szóló beadvány pontos szövegét megkeresem és nyitok vele egy új topicot. B?vebben majd holnap kifejtem. Szia!
Előzmény: comp32 (40)
comp32 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 43
Csilla5=Bayer Zsolt
Amikor kérdezel tőle valamit ami már demagógiával nem megválaszolható, vagy elkezd másról beszélni, vagy elmegy aludni.
Így érvelnek a fidesz szekta tagjai
verz Creative Commons License 2002.05.08 0 0 42
Csilluka!
Már megint hoztad a formádat! :( Írsz egy hülyeséget (himnusz megváltoztatása), azután eltűnsz a topikról...
Előzmény: csilla5 (36)
csilla5 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 41
Milyen jogon? Ez nem jogi kérdés. Olvasd el, amit írtam. Ilyen pártokra szavaztál. Nem azt állítom, hogy aki nem a FIDESZre szavazot, az hazaáruló. Semmi bajom a Centrum vagy akár az Új Baloldal szavazóival. Az MSZP-t és az SZDSZ-t viszont egyértelm?en hazaárulónak tartom, az el?z?ekben már leírtak alapján. Persze, újra és újra elmondom: t?lem aztán szavazhattok, akire akartok. Minden jogotok megvan rá. De aki hazaárulókra szavaz, ne csodálkozzon, ha lehazaárulózzák. Aki a bájait pénzért árulja, ne csodálkozzon, ha leutcalányozzák. Ennyi.

Veled még szivesen vitatkoznék, de sajnos most mennem kell. Szia!

Előzmény: Ugor (39)
comp32 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 40
Csilla!
Légyszíves, ha méltatsz engem arra ezt a felsorolást értelmezd légyszíves, pontról pontra mert adat vagy tény nincs mellette.( kivéve az MSZP-MSZMP kapcsolatot, mert azt értem)
Néha úgy érzem a beírásaid láttán, hogy péntek este 8 óra van az ATV-n.
Előzmény: csilla5 (30)
Ugor Creative Commons License 2002.05.08 0 0 39
Csilla, itt nincs nagyon mit hajrázni. A Magyar Köztársaság egy jogállam és állampolgárai éltek egy választáson állampolgári jogaikkal. A vereséget szenvedett oldal teljesen önkényesen kinevezte saját magát Magyarországnak és focimecs drukker-stílusban kurjongat. Te meg most itt elkezded a győztes (még ha alig is) pártok magyarságát, hazaszeretetét vitatni. Miféle marhaság az, hogy csak az az original magyar, aki veletek ért egyet?? Milyen jogon jelentitek ezt ki nekünk?
Előzmény: csilla5 (38)
csilla5 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 38
Türelem, türelem....:)
Előzmény: Törölt nick (35)
csilla5 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 37
Err?l beszélek...
Előzmény: zesi (34)
csilla5 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 36
Rendben, pontosan utánanézek. Most rögtön nincs id?m beleásni magam a témába. Kb egy héten belül elküldöm a választ e-mailben. Vagy majd ide írom, ha még él ez a topik.
Sajnos nem tudom a pontos dátumot, csak az évszámot, úgyhogy eltart egy darabig, amig megtalálom a pontos szöveget.
Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 35
Kerlek valaszolj a 32-es hozzaszolasra!

MOST!

Előzmény: csilla5 (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!