Irany a dvd kolcsonzo :) =addig pihentesd a boritekot. Film megnez. Aztan vissza az "en jol vagyok..." kellemesseghez. Uj tavlatok fognak megnyilni elotted utana. (micsoda kepzavar)
El sem merem kepzelni, mit csinaltak volna ezekkel a boritekokkal a Fight Club-ban. Persze ezzel sem nem tanacsot nem akarok adni, sem sugallni semmmit sem nem.
Nagyim? Kapaszkodhatok a nyakadba? Osz. Nagyim? Foghatom a kezed? Meleg. Nagyim? Fozol nekem kedvencet? Finom. Nagyim? Meselsz Nagyaparol mikor haboruba ment? Felelem. Nagyim? Integetsz a biciklirol ahogy erkezel? Orom. Nagyim? Van meg diofank kergetozni? Kacagas. Nagyim? Segithetek befozni az epret? Edes. Nagyim? Ulunk a locan meg egyszer?. Csend. Nagyim? Csend. Nagyiiiim! Fekete. Nagyim....De en SZERETLEK! Voros. Soha nem mondtam? Fajdalom. Nagyim? Ugye tudod? Ketsegbeeses. Nagyim? Most mi lesz? Uresseg. Nagyim? Ugye visszajossz hozzam? Sos. Nagyim! Konny. Volt amikor nem oleltelek, ahogy Te mindig engem? Emlek. Nagyim? Ugye tudod, hogy akkor is szerettelek? Mindig. Nagyim? Este jossz betakarni? Nema. Nagyim! Csend. Lepel. Fekete. Dohos illat. Szekrenyek. Tarva-nyitva. Naftalin. Agy magasra rakva. Suppedes. Bele. Emberek. Beszelgetnek. Csendben. Sutemeny. Nem Te sutotted. Fekete. Asztal. Gyertya. Kep. Nagyim! Te vagy! Mosolyogsz! Szegely. Ezust. Csik a sarokban. Fekete. Nagyim! Sikoly. Nagyim. Suttogas...Nagyim...nema csend.
Akkor írd ki magadból. Szembesülj vele. Ezzel szadiz engem is Unoka... olyasmikről beszéltet, amiket mereven elutasítok, ő forszírozza, mire én bőgni kezdek, hogy nem akarok erről és erről beszélni, de mikor mégis beszélek, utána sokkal könnyebb lesz; és hálás vagyok neki.
Mind a négy nagyszülőm él még, mindegyiküket nagyon-nagyon szeretem, ketten túl vannak a nyolcvanon (apám szülei), én meg egyre többet parázok és hisztizek, hogyha valamelyiküknek valami baja van, hogy meg fog halni. Eurochild, bátorság! Próbálja meg a hősünk feldolgozni a traumát. Jó? Kérlek! Ha nem megy neki, akkor nem megy, de legalább próbálja meg!