2003 január 18-án egy hatalmas hajósbuli keretében fognak menni a 80-as évek zenéi, videoklipekkel !
Mint anno, amikor Thomas Anders szájfényes klipjei dobogtatták az akkori tinédzserek szivét...a videodiscós korszak...
Mik lesznek ?
Fancy, Modern Talking, Baltimora, Bad Boys Blue , C.C Catch , Divine , Eddy Huntington , Falco , Fun Fun , Gazebo , Grant Miller, Joy , Ken Laszlo , Lee Marrow , London Boys , Max-Him , Mike Mareen , Monte Kristo , Mr Ziwago , Murray Head , Patty Ryan , Radiorama , Rick Astley , Righeira , Samantha Fox , Saphir, Scotch , Silent Circle , Flirts , Twins , Trans-X.
Mondom videoklipekkel, projektoron ! :)
Mondom, CSAK a 80-as évek zenéi ! :)
Ha tetszik az ajánlat (invitáció) , nézz el a weboldalra is:
Hubor: Fancy dalait többnyire egy Weindorf nevű fickó írta, nem csodálkoznék, ha ő maga lenne Fancy.
A stílus elnevezéséről: lehet, hogy ma már az eurodisco, eurodance, europop mást jelent, mint a 'mi időnkben' (Eiffel 65, Gigi...)
Manapság a 'mi' stílusunkat szokták discofox-nak, hi-nrg-nek vagy klasszikus hi-nrg-nek nevezni... végül is teljesen mindegy. Az eredmény a lényeg!!! Az, hogy egész május 1-jén bömbölt a Gina T. a CD-lejátszómból :)))
Tegnap meg Robert Grace-t hallgattam (A Dream...)
Eszement!!!
Az euródiszkó sosem tartozott a kedvenceim közé - én a fekete zenéket szeretem. De azért - részint munkaköri kötelességből - az euródiszkóban is volt jónéhány szivesen hallgatott zene.
Nekem a 70-es években a Moroder-féle zenék jöttek be a 80-as években pedig a PWL-stúdió (Stock, Aitken, Waterman) termékeit fogyasztottam szívesen.
Hello Ruszi!Nem vagy eltévedve,csak valószínű,hogy még fiatal vagy.Bár Gigi D'Agostino inkább az italodiscohoz tartozik mai változatban.
A legnagyobb király szerintem nem lehet más, mint Dieter Bohlen.De meg lehet említeni még Fancy-t is.Bár Ő nem mint producer tevékenykedett.
Vagy az újabbak:
Axel Breitung?
Dieter Bohlen?
Luis Rodriguez?
Ralf-René Maué?Tony Hendrik és Karin van Haaren?
Várom az ötleteket, csak euró-őrültektől :)