Keresés

Részletes keresés

szopiszuri Creative Commons License 2002.10.31 0 0 179
belefulladt a szarba szerintem.
Előzmény: Zeusz (178)
Zeusz Creative Commons License 2002.10.30 0 0 178
SZAR, hogy Zoli Bacsi ezer éve, de legalábbis több, mint 3 hónapja sehova sem ír!

Zoli Bacsi élsz???

Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.06.17 0 0 177
Szia jehova.
Előzmény: jehova szóda (176)
jehova szóda Creative Commons License 2002.06.17 0 0 176
szia zoli
Előzmény: Zoli Bacsi (175)
Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.06.17 0 0 175
Ajjaj, nem fog ez menni.
Előzmény: jehova szóda (174)
jehova szóda Creative Commons License 2002.06.17 0 0 174
milyen igaz!
Előzmény: zeuszka (169)
Supernovablaster Creative Commons License 2002.06.14 0 0 173
Az Undertow klipjei kurva jók (Prison Sex, Sober), a későbbieknél azonban a vizuális művészkedés valóban mintha a zenével alkotott összhang rovására ment volna, de ez a visszaesés csak a Tool viszonylatában igaz, ha más klipekkel összehasonlítjuk, még mindig magasan verik az átlagot. Szerintem.
Zeusz Creative Commons License 2002.06.14 0 0 172
Butaságokat beszélsz, gyermekem!

Tool a legnagyobb űberr00lez a világon! És ha Zolibé is aszongya, akkor főleg. Vénrokker ért hozzá!:)

Amúgy melyik videót láttad? Mert ha a Parabol - Parabola-t, akkor valamit nagyon elcsesztek benned, mert az a legkirályabb videó, amit eddig láttam, főleg a vége.

Nausea Creative Commons License 2002.06.14 0 0 171
Blur, Pulp, Oasis, Travis, stb...
Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.06.14 0 0 170
Videó lehet, hogy szar, nem az a lényeg.
A Tool király zenekar. Nekik nem szükséges video.
zeuszka Creative Commons License 2002.06.14 0 0 169
Tool.
láttam egy videójukat a héten, valami botrányosan szar, unalmas, nulla.
Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.05.30 0 0 168
Vagy ahogy nemrég valahol írták: amikor egy zenész cigánynak megmutatták Yehudi Menuhin játékát, majd megkérdezték tőle, hogy tetszik, csak annyit válaszolt:
"Hát, nem mondom, ügyes, de asztalnál meghalna!"
Előzmény: BahnScorper (167)
BahnScorper Creative Commons License 2002.05.29 0 0 167
Hát igen, erről van egy régi sztori, amikor egy szimpla cigány odament lejmolni a jól öltözött zenész cigányhoz, az meg elküldte, hogy "Mit akarsz má' te büdös cigány?!"
Előzmény: Artension (166)
Artension Creative Commons License 2002.05.29 0 0 166
Többnyire rendes zenekaros esküvőkhöz volt szerencsém. Az említett 96-os bulin én mentem oda a cigányzenészekhez, leimpróztuk az egészet. :))) A cigányokat egyébként rühellem, de a zenészek tényleg más fajtából valók.

Ami az Eye II eye-t illeti, én 4 számot hagytam le a CD-ről, amikor megírtam, azok tényleg KURVA SZAROK voltak (nyitószám, német nyelvű, No.1, meg még egy), de a többi 10 teljesen jó. Tetszik.

(Végre valaki, aki megdicsér a nyitottségomért, más fórumokon már sikerült kivívnom az "elitmetalos sznob" címet, mely szintén hízelgő, csak másképp)

Előzmény: BahnScorper (165)
BahnScorper Creative Commons License 2002.05.29 0 0 165
Na látod, én meg pontosan hogy rockerként állok hozzá, és idegesít a dáridózás, egy-két nótától eltekintve, de azt se Lakodalom Lajos stílusában szintetizátorral és dobgéppel kisérve, hanem csak úgy á la natúr, vokálisan, esetleg rendes cigányzenekarral. A dáridóstílushoz nekem nagyon berúgva kéne lennem, én viszont sosem iszok alkoholt! Metál is lehet, nemcsak a szertartásokon, de az utána jövő részeken is, persze inkább lassúb, dallamos számok...

(mellesleg: végre egy ember, aki nemhogy nem fikázza az Eye II Eye miatt Scorpsék egész teljesítményét, de még ebben az albumban is meg tudja találni az értékeket...)

Előzmény: Artension (163)
Artension Creative Commons License 2002.05.29 0 0 164
Más téma.
A legnagyobb szar az, hogy az MMP3-ról nem jön le az új Nightwish. Vagy ha lejön, nem lehet kitömörítteni. Shit!
Artension Creative Commons License 2002.05.29 0 0 163
Slayer???
Még mit nem?
Egy esküvőn??? :)))

Olyanokat, hogy "Ha nékem sok pénzem lesz" meg hogy "Mimimimimi... mi mozog a zöldleveles bokorban". :))) Ezek a zenék mentesek minden művészi értéktől, de bulira nem tudok elképzelni ennél jobbat... Ilyenkor nem szabad rockerként hozzáállni a dolgokhoz, mert a saját estédet is elrontod.

Előzmény: Zoli Bacsi (161)
BahnScorper Creative Commons License 2002.05.29 0 0 162
Hát igen, ez így van. De nekem még fals szövegeket sem mondanak (csak egy csaj mondott olyat, hogy "jobbat érdemelsz nálam" (ami paradox, mert kívül-belül nem volt rossz)), csak szimplán eltűnnek az életemből. Az utolsó mondattal mélységesen egyetértek. De én sajna elvesztem minet, mielőtt megtalálnám...
Előzmény: Zeusz (155)
Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.05.29 0 0 161
Persze, világos, egy szar esküvőből csináltál elviselhetőbbet.
Mit énekeltél? Bizonyára Megadeth-t, talán Slayer-t?
Előzmény: Artension (160)
Artension Creative Commons License 2002.05.29 0 0 160
Ez az. Van kaja, van pia, és hatalmasat lehet bulizni. Igaz, kell hozzá egy pár...

96-ban esküdött az unokatestvérem, hozzáteszem, kénysszerből, mert már útban volt a gyerek. Annál halvérűbb, szarabb esküvőt még sosem láttam. Ha én nem táncoltatom meg a nőket, meg nem kérem meg a zenekart, hogy hadd énekeljek (!), persze enyhén ittasan, meghalt volna az egész. De még így is 11-kor (!!!) vége lett az egésznek...

Ja, és amikor szeptemberben a párom unokatestvérének esküvőjén voltunk, az anyakönyvvezetőnél az egyik zene a Rainbow eyes volt! Rögtön elkezdett járni az agyam, hogy milyen zenéket fogok összeállítani a saját esküvőmön. Ilyen R.eyes jellegű lírai nótákból van választék, az biztos. És hogy örülj: Scorpions biztos lesz benne, mondjuk a Moment in a million years.

Bocs az offért (bár mért is lennék off?), de meg kellett védeni a mundér becsületét.

Előzmény: BahnScorper (153)
mlc Creative Commons License 2002.05.29 0 0 159
Már aki.
Előzmény: Zog (158)
Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.05.28 0 0 157
Hát igen, a nőknek az operacionalizációs (vagy definíció-gyártási) képességük eléggé fejletlen - tisztelet a kevés kivételnek.
Én pl. meg tudom mondani, hogy miért tetszik egy kép vagy zene, miért ízlik egy étel. A nők ehhez képest megelégszenek egy "csak"-kal, vagy ami ugyanaz: magával az okozattal magyaráznak.

Úgyhogy nyilván nem is tudják, legfeljebb érzik. Nem kell sokat bánkódni, egy férfi legalább tudja, mi nem jó, és így legközelebb nem követi el ugyanazt a hibát.

Előzmény: Zeusz (155)
Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.05.28 0 0 156
Egyszerűen nem sportemberek azok a sportolók, akik a szabályokkal határolt küzdelemből kilépve, emberi mivoltukból kivetkőzve az ellenfelet ütik. Az ilyeneket lehtőleg minél hosszabb eltiltással kell büntetni. Szar emberek.
Zeusz Creative Commons License 2002.05.28 0 0 155
Pontosan.
Lelepnek, es mondanak valami nagyon fals szoveget. (Az en esetemben: "Nem illunk ossze!") Nem tudom elhinni, hogy ez valos indok lehet ket es fel ev utan.

A miertekre is van otletem:

1) Mert ok sem tudjak, hogy mi a gond, csak azt tudjak, hogy valami nem koser. (Az en esetemben szerintem ez jatszik be)

2) Nem akarjak megmondani
a, udvariassagbol
b, nem akarnak megbantani (ez ketto majdnem ugyanaz.)

Az lenne a legjobb, hogyha elmondanak, hogy az embergyereke mit baszott el, mert abbol esetleg tanulhat.

Előzmény: Zoli Bacsi (154)
Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.05.28 0 0 154
Ezt fejtsmd már ki jobban.
Lelépnek, és nem az igazi indokot adják elő?
Miért nem? Udvariasságból?
Netán jobb lenne, ha semmit sem mondanának?
Előzmény: Zeusz (151)
BahnScorper Creative Commons License 2002.05.28 0 0 153
A f@szt jó az esküvő, egyetlen pozitívum, hogy lehet jót zabálni, meg kritizálni haverokkal a vendégeket. :-) De amúgy sajnos többségük nyál és giccs... :-(
Előzmény: Artension (148)
Zeusz Creative Commons License 2002.05.26 0 0 152
Az alapito Gyorgyevics altalanos iskolabol evfolyamtarsam volt. Nem vagyok ra buszke.....
Előzmény: Zoli Bacsi (110)
Zeusz Creative Commons License 2002.05.26 0 0 151
Szar az, amikor a csajok csak ugy elmennek ket es fel ev utan, es mindenfele fals indokokkal jonnek elo.

Ez a vilag legesleggazabb dolga....

Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.05.25 0 0 150
Illetve még jobb megoldás: küldj mail-t, erre válaszul megadok neked egy login-t és egy jelszót egy "saját" ftp-oldalról, ahonnét gyorsan, macera nélkül letöltheted.

Most nincs fenn az anyag, de hétfőn ki tudom tenni. Végül is gyorsabb, mint a postai megoldás.

Előzmény: Zoli Bacsi (149)
Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.05.25 0 0 149
Jó. Akkor ha küldesz mail-t, megírom a címem, és elküldöm CD-n.
Előzmény: Artension (148)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!