Nem ragaszkodtak foggal-korommel a hatalomhoz, csomagoltak, es mentek.
Négy éve az volt a duma, hogy a komcsik már megszedték magukat, jobb ha ők maradnak.
Most ez az aktuális szöveg.
Egy csöpp eredetiséget, ha lehetne!
köszi
Milyen hihetetlenül ízléses és szimpatikus hozzászólás!
Csak magatokat égetitek ezzel a stílussal.
Nekem is megvan a véleményem a Kovácsról, meg a Kunczéról, a Demszkyt inkább nem is említem, de azért nem bélyegzem "majomszar"-nak, stb, aminek szoktátok kollektíven az egész jobboldalt.
Primitívek vagytok.
Nagyon sajnálom, talán egszer felnőttök.
MSZPKOMMUNISTA
Jó? Örülj.
Csendesen jelzem, hogy 4 eve is az MSZP-e volt a legnagyobb frakcio, az elso fordulot nyertek, a masodikat ugye a kisgazda visszaleptetesek miatt nem, etc.
Tehat a scenario adott.
Megsem volt tuntetes egy darab sem. Nem adtak be beadvanyt, h alkotmanyellenes a visszaleptetes, egyet sem. Nem koveteltek ujraszamlalast. Nem sirtak, hogy a Fidesz-FKgP elgulyaslevesezte a valasztast. Nem ragaszkodtak foggal-korommel a hatalomhoz, csomagoltak, es mentek.
Csakhogy ez nem így történt, a Fidesz veszített, csurka, a majomszar kiesett, te meg telesírtad a zsebkendődet. Nem tudod elképzelni, hogy ez milyen örömöt jelent nekem!
ha a fidesz nyert volna 1 mandatummal is, madl mar 21-en vasanap este 10 kor kinevezi viktort miniszterelnoknek, sot talan meg lovagga is uti.
hetfo hajnalban az OVB eredmenyt hirdet, hetfo reggel megalakul a parlament, megszavazza a kormanyt, majd 50%+1 gyel modosit egy ket 2/3-os torvenyt->sajto fidesze, parlament felevente, bizottsagok csak fideszes tagsaggal, torvenyereju kormanyrendelet visszaallitasa, +megszavazzak a 4 eves keretkoltsegvetest, ahol a kormanyfonek joga van +-100 mrd forinttal modositani barmelyik tetelt.
Hiszti van most is - lett volna abban az esetben is. Szerintem a kérdés az, hogy melyik hisztinek lenne nagyobb alapja: annak, hogy "Jaj, kormányváltás, és nem a spanok maradnak hatalmon!" vagy annak, hogy "Szélsőjobb, Európában szalonképtelen párt a kormányban az EU-csatlakozás küszöbén!".
Elképzeltem, hogy a most kialakult eredmény pontosan fordítva jön létre, tehát minimális különbséggel a Fidesz győz az MSZP-vel szemben.
A MIÉP néhány tized százalékkal éppen bekerül, az SZDSZ pedig néhány tized százalék hiányában éppen nem kerül be a parlamentbe.
El tudjátok képzelni, hogy micsoda hisztériát vágott volna ki a maszop-szadesz tandem a szavazatok újraszámlálásáért?
A teljes weyerbéla hadtest támadásba lendült volna, másról sem hallanánk – olvasnánk, csak a fideszdiktatúra leplezetlen hatalomátvételéről, a nácimagyarország újra születéséről, a fasizálódó jobboldal fenyegető réméről. Árpi bácsi újra egész oldalas hirdetésben sikoltozna, hogy “Európa segííícccssss!”
Ebben a légkörben, el tudjátok képzelni, hogy az OVB minden újraszámolási kérést elutasítson? Jogi gengszterizmusnak nevezné-e Kuncze Gábor ezeket a követeléseket?