Keresés

Részletes keresés

szoke_lany Creative Commons License 2002.04.30 0 0 10
Kedves 30 millió!

Ha egy helyesírási hiba ürügyén mocskolódsz, akkor legalább figyelj oda saját helyeírásodra!

Előzmény: 30 millió (7)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.29 0 0 9
Tudnad, az egyetemi jegyzetek, publikaciok mekkora baromsagokkal kerulnek ki nem egyszer, olyan okokbol, hogy aki gepelte nem tudja, mirol is gepel eppen. Persze ezek majd javitasra kerulnek, de van olyan is, hogy nem, mert nem veszik eszre, csak mikor mar kinyomott belole a nyomda egy rakatot...
Előzmény: 30 millió (7)
zividivi Creative Commons License 2002.04.29 0 0 8
/"...dokumentum aláírói: Kuncze Gábor, Horn Gábor, és Magyar Bálint.."/

Tényleg egy egészségügyi program aláírói ?

Na erre mondaná megboldogult Kellér Dezső, hogy félelmetes az, amikor az ügyeletes hóhér (sírásó?) kedves elvtársamnak szólítja a körzeti orvost.

Előzmény: 30 millió (-)
30 millió Creative Commons License 2002.04.29 0 0 7
Ha neked egyre megy egy sebtében leírt gondolatban véletlenül odakerült vessző és egy "szakmainak" mondott szakszövegben - ami mellesleg egy hatalomra került párt programja (esetleg még kormányprogram is lesz)- használt "fusztráció", ami nem elírás, hanem arról tanúskodik, hogy a szöveg írója nem ismeri a szót, akkor sajnálom. De ha ez a kritériuma annak, hogy akár miniszter is lehessek, mint Kuncze, aki ha nem is írta, talán elolvasta a programot, akkor vállalom, hogy nem tudok helyesen írni.
Előzmény: szoke_lany (6)
szoke_lany Creative Commons License 2002.04.29 0 0 6
"A dokumentum aláírói: Kuncze Gábor, Horn Gábor, és Magyar Bálint."

Hejjjesírásból nekem ennyi elég.

Fine Tune Creative Commons License 2002.04.29 0 0 5
:))))
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.29 0 0 4
Persze, hogy nem, Ők csak aláírták...
Előzmény: DRT (3)
DRT Creative Commons License 2002.04.29 0 0 3
Az a lehetőség eszedbe ne jusson, hogy nem az említett urak írták le személyesen...

Tartalmilag passz, nem olvastam.

Woland Creative Commons License 2002.04.29 0 0 2
Bizony, a szürkeállomány...
turulfioka Creative Commons License 2002.04.29 0 0 1
A szakértö urak ezek szerint nem 0 mértékben fusztráltak...:->>>>>
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.29 0 0 0
gy0rsan ments el az oldalt, mert lecserélik.
30 millió Creative Commons License 2002.04.29 0 0 topiknyitó
Kíváncsiságból elolvastam az SzDSz egészségügyi programját az szdsz.hu-n. Ebben minimum három helyen használják a fusztráció(Sic!)kifejezést.
Vagy ismét sikerült egy új szót alkotniuk, vagy annyira szakértők az egészségügyben, hogy még egy ilyen általános műveltséghez tartozó kifejezést sem tudnak helyesen leírni. Nem elírás, mert három helyen találkoztam vele. A dokumentum aláírói: Kuncze Gábor, Horn Gábor, és Magyar Bálint.

Szakértelemből nekem ennyi elég.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!